dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Γάιδαρος χορτάτος...κάστανα γυρεύει...Πες μου ότι έχεις και τζάκι αναμενο και έτοιμα τα κάστανα...
Βέβαια θα μου πεις...Ποιος τα γαμάει τα κάστανα...
Γάιδαρος χορτάτος...κάστανα γυρεύει...Πες μου ότι έχεις και τζάκι αναμενο και έτοιμα τα κάστανα...
Και αν εχει ποιος θα τα βγαλει απο την φωτια?Πες μου ότι έχεις και τζάκι αναμενο και έτοιμα τα κάστανα...
άσχετο ρε μάγκες... αλλά έχει βάλει πουτσοκρυο..δουλεύω σπίτι κλιματιστικό και το γαμημένο δεν αποδίδει....Με βλέπω να βγάζω εισιτήρια για Ταϊλάνδη..
tommaso μιλάω για ταξιδάκι σε ζεστές χώρες...εδώ έχω δαγκώσει το καυλί μου από το κωλοκρυο..Οχι μην πας εκει..
Μονο Μιλανο, Εδινμβουργο, ή Τουλουζη αξιζει αυτην την εποχη.. ;)
Παλικάρι όταν δουλεύουμε το κλιματιστικό ανοίγουμε και μερικά παράθυρα. Λειτουργεί αποδοτικότεραtommaso μιλάω για ταξιδάκι σε ζεστές χώρες...εδώ έχω δαγκώσει το καυλί μου από το κωλοκρυο..
Με βλέπω να βγάζω εισιτήρια για Ταϊλάνδη..
Ενας Μαγκαιβερ γεννιέται... ..............Παλικάρι όταν δουλεύουμε το κλιματιστικό ανοίγουμε και μερικά παράθυρα. Λειτουργεί αποδοτικότερα
Περιμένουμε ανταποκρίσεις για κώλους,κώλους και κώλους.........Α-Ηunter....Εγω παντως σημερα τα παρελαβα
Αυτη ειναι η χειροτερη δικαιολογια που εχω ακουση για να παει καποιος ταυλανδη.άσχετο ρε μάγκες... αλλά έχει βάλει πουτσοκρυο..δουλεύω σπίτι κλιματιστικό και το γαμημένο δεν αποδίδει....Με βλέπω να βγάζω εισιτήρια για Ταϊλάνδη..
Φτου......και είχα την ιδέα ότι είμαι πειστικός..www.freesmileys.org] [/url]Αυτη ειναι η χειροτερη δικαιολογια που εχω ακουση για να παει καποιος ταυλανδη.
Ρε σε ποιον τα πουλας αυτα?
Εχθές...απλά το κρατάει μυστικό..απορια...
οταν ο πισις σου δεν ανοιγει κανενα προγραμμα μα κανενα παρα μονο αν το τρεξεις απ το τασκ μανατζερ... σε ποσο καιρο περιπου θα εχει φλιπαρει τελειως θα φτασει στο μηδεν (να το κ το εντος θεματος) κ θα τον κλαις?