You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Να δεις πως θα του κατσουν του Κλουνει στο στομαχι τα παστουρμαδόπιτάκια με αχινό πορτογαλλίας και σαλάχι γεμιστό με μπρόκολο της erinal αμα κερδιση.
Κλούνει ..όνομα ειναι αυτο; Ενώ Βραγίδας...
Μου έστειλε Pm o Κλουνει και το παραθέτω ατόφιο.. www.freesmileys.org]
[/url]
'' Hi Ass..The competition is strong.The best will be the winner...Tell Eri start cooking fasolada...i like this kind of food... ''
Σε ελεύθερη μετάφραση...Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος αλλα εγώ θα πάρω την γυναίκα..η οποια θα μου φτιάξει το αγαπημένο μου φαγητό...τη φασολάδα που τόσο αγαπω..
'' Hi Ass..The competition is strong.The best will be the winner...Tell Eri start cooking fasolada...i like this kind of food... ''
Σε ελεύθερη μετάφραση...Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος αλλα εγώ θα πάρω την γυναίκα..η οποια θα μου φτιάξει το αγαπημένο μου φαγητό...τη φασολάδα που τόσο αγαπω..
Μου έστειλε Pm o Κλουνει και το παραθέτω ατόφιο.. www.freesmileys.org] [/url]
ρε τον φασολια τον ρεζιλη!
Επισκέπτης
Μου έστειλε Pm o Κλουνει και το παραθέτω ατόφιο.. www.freesmileys.org] [/url]
Φασόλια απο στομάχι τίγρη (τα εχει φάει πρώτα και τα βγάζουμε με εγχείρηση), και σάλτσα δρυολολάπτη αιγίνης. Βεβαίως και ολίγον κώνειο για να δικαιώσω τον Γκαμπ.. Ωραία θα περάσει ο Κλούνει..
Φασόλια απο στομάχι τίγρη (τα εχει φάει πρώτα και τα βγάζουμε με εγχείρηση), και σάλτσα δρυολολάπτη αιγίνης. Βεβαίως και ολίγον κώνειο για να δικαιώσω τον Γκαμπ.. Ωραία θα περάσει ο Κλούνει..
γκρρρρρwww.freesmileys.org] [/url]
θα τον σακατεψω τον αλητη
Επωνυμο ειναι,το ονομα ειναι τζορτζ.Κλούνει ..όνομα ειναι αυτο; Ενώ Βραγίδας...
Πες του να αφήσει το ΑΣΕΠ και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Fifa του playstation... ποιο πολλές πιθανότητες έχει να κερδίσει...Επεστρεψα με ειχε βαλει ο γαμπρος μου να του βρω ενα διαγωνησμο στον Ασεπ αλλα βρηκα απο τα 3 το μακρυτερο.
Αν ηθελε καμια πουτανα θα μπορουσα να τον εξυπηρετησω.
ΑssFiller τα 3 μας πηραμε στην ψηφοφορια μας εφαγε ο Κλουνει.
Πρεπει να τον ψηφισαν τα τραβελια του σαιτ.
Πως ????? ΕΕΕΕ δεν με λένε Γκαμπ !!!! Galb είναι το σωστό ! :oΦασόλια απο στομάχι τίγρη (τα εχει φάει πρώτα και τα βγάζουμε με εγχείρηση), και σάλτσα δρυολολάπτη αιγίνης. Βεβαίως και ολίγον κώνειο για να δικαιώσω τον Γκαμπ.. Ωραία θα περάσει ο Κλούνει..
Γεια σου Γκουπ.Πως ????? ΕΕΕΕ δεν με λένε Γκαμπ !!!! Galb είναι το σωστό ! :o
Πάλι μεθυσμένοι είστε όλοι ρε ????Γεια σου Γκουπ.
Χωρίς πλάκα υπάρχει σίτε μπείτε και δείτε...Αλλά είναι άσχετο από μένα !!
Για μπητε και εδω.
Ουπς λαθος.Για μπητε και εδω.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K