You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
Μόλις γύρισα από εξετάσεις στα πνευμόνια Για τον ένα χρόνο που καπνίζω τους έκανε εντύπωση που είμαι σε φυσιολογικό στάδιο σύμφωνα με την ηλικία μου...Να ναι καλά το βουνό (Καϊμακτσαλάν) και οι ατέλειωτες ώρες σκί που μου άνοιξαν τα πνευμόνια... Αχχχ ας ανάψω ένα τσιγάρο τώρα
Είσαι εκτός συναγωνισμού .. www.freesmileys.org] [/url]Μόλις γύρισα από εξετάσεις στα πνευμόνια Για τον ένα χρόνο που καπνίζω τους έκανε εντύπωση που είμαι σε φυσιολογικό στάδιο σύμφωνα με την ηλικία μου...Να ναι καλά το βουνό (Καϊμακτσαλάν) και οι ατέλειωτες ώρες σκί που μου άνοιξαν τα πνευμόνια... Αχχχ ας ανάψω ένα τσιγάρο τώρα
χαχαχαχΕίσαι εκτός συναγωνισμού .. www.freesmileys.org] [/url]
Επισκέπτης
Πότε γιορτάζει ο Βραγίδας? www.freesmileys.org]
[/url]
Σε καποιο καναλι δεν θυμαμε σε ποιο σημερα αυριο η μεθαυριο δεν θυμαμε ακριβος εχει μια εκπομπη για καποιο ψυχιατρειο δεν θυμαμε ποιο, να το δειτε ολοι γιατι θα εξεταστητε.
Οποιος μαθη περισοτερες λεπτομεριες ας μου πει και εμενα.
Επισκέπτης
Σε καποιο καναλι δεν θυμαμε σε ποιο σημερα αυριο η μεθαυριο δεν θυμαμε ακριβος εχει μια εκπομπη για καποιο ψυχιατρειο δεν θυμαμε ποιο, να το δειτε ολοι γιατι θα εξεταστητε.
αν θυμηθείς να το δεις, θυμήσου και σε τι θα αναφερθεί και αν θυμάσαι αύριο, μεθαύριο ε πές και σε εμάς που θυμήθήκαμε να στο θυμήσουμε *P
Τέτοια βαζει το sky...αν θυμηθώ να το κοιτάξω ...θυμήσου να στο πω..Σε καποιο καναλι δεν θυμαμε σε ποιο σημερα αυριο η μεθαυριο δεν θυμαμε ακριβος εχει μια εκπομπη για καποιο ψυχιατρειο δεν θυμαμε ποιο, να το δειτε ολοι γιατι θα εξεταστητε.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
βρασιδαααααααααααααααα..παλι τα ιδια???
www.freeimagehost.eu/image/af6c312566579] [/URL]
Oχι και τα ίδια. Εγώ βλέπω άλλξε στάση. Έβγαλε τα γυαλιά.βρασιδαααααααααααααααα..παλι τα ιδια???
Επισκέπτης
και τα πρασινα γαντια..Oχι και τα ίδια. Εγώ βλέπω άλλξε στάση. Έβγαλε τα γυαλιά.
αν θυμηθείς να το δεις, θυμήσου και σε τι θα αναφερθεί και αν θυμάσαι αύριο, μεθαύριο ε πές και σε εμάς που θυμήθήκαμε να στο θυμήσουμε *P
Τι μου θυμησατε!Τέτοια βαζει το sky...αν θυμηθώ να το κοιτάξω ...θυμήσου να στο πω..
Εσυ σταματα να πεταγεσε απο την ντουλαπα και να τραβας φωτογραφιες γιατι προβλεπω να σε βαζω εσενα στο κρεβατι και να τραβαει φωτογραφιες η ξανθια.και τα πρασινα γαντια..
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]Τι μου θυμησατε! Εσυ σταματα να πεταγεσε απο την ντουλαπα και να τραβας φωτογραφιες γιατι προβλεπω να σε βαζω εσενα στο κρεβατι και να τραβαει φωτογραφιες η ξανθια.
Βραγιδας ειναι ο διδυμος υοθετημενος μικροτερος αδελφος μου.Πάντως Βραγιδα πολύ γαμήσι βρε αδελφάκι μου…
με μαλλια?Βραγιδας ειναι ο διδυμος υοθετημενος μικροτερος αδελφος μου.
www.freesmileys.org] [/url]Βραγιδας ειναι ο διδυμος υοθετημενος μικροτερος αδελφος μου.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K