Για την ψηφοφορια θα ρωτησω την μανα μου.
παλι με το μαλακο θα σε παει
σιγα-σιγα
δεν εχεις αφησει τηλεοραση για τηλεοραση στο σπιτιwww.freesmileys.org] [/url]
Για την ψηφοφορια θα ρωτησω την μανα μου.
Αυτη για να σε ξεχασει πηγε στην Αιγυπτο με τον Σαρκοζι ενω εσυ κατεληξες σε ψυχιατρειο.Τωρα που παντρεύτηκε η Καρλα το Νικολακη...νιώθω ξελαφρωμένος,...φοβόμουν οτι της ειχα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο είναι της με το χωρισμό μας..
Ολα καλά τώρα..
Τωρα που παντρεύτηκε η Καρλα το Νικολακη...νιώθω ξελαφρωμένος,...φοβόμουν οτι της ειχα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο είναι της με το χωρισμό μας..
Ολα καλά τώρα..
Τι μου θύμησες τώρα Βρασιδα...1993 Ρόδος..εγω γυμνός και αυτή να μου χορευει γυμνη και να μου λεει..Μηπως κατα τυχη σου ειχε γνωρισει την Σοφι Μαρσο?
Εχε χαρη που το χρωσταω ακομα.Και στον τιμιο αυτο αγωνα μου ελπιζω να χω συμμαχο το Βρασιδα (την πιστα την περασες ,
η την κλαιμε την κονσολα? )
Φτου σου ρε πουστη μου τοσο καιρο προσπαθη να βγαλει απο τα ρουχα της την erinal με εσενα βρηκε να τα καταφερει.ΡΕ ΑSS ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ
Δες το σαν πλάνο ανανέωσης..ΡΕ ΑSS ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ
Κατ επαναληψην εχω παρατηρησει οτι εμφανιζονται κα8υστερημενα καινουργιες απαντησεις
που με καλυπτουν περισσοτερο...
Εχε χαρη που το χρωσταω ακομα.
Στο ονομα σου το πηρες ?
Φτου σου ρε πουστη μου τοσο καιρο προσπαθη να βγαλει απο τα ρουχα της την erinal με εσενα βρηκε να τα καταφερει.
Στο αλλο θεμα που ανοιξε ο podo για νικητη του τσαμπιονς λιγκ ψηφησα τον Ολυμπιακο.Εγω ψηφησα της μπαμιες αφου δεν της τρωω που δεν της τρωω ειπα να της ψηφησω.
Στο αλλο θεμα που ανοιξε ο podo για νικητη του τσαμπιονς λιγκ ψηφησα τον Ολυμπιακο.
Ποιο πιθανο βλεπω να βγουνε οι μπαμιες.
Στο αλλο θεμα που ανοιξε ο podo για νικητη του τσαμπιονς λιγκ ψηφησα τον Ολυμπιακο.
Ποιο πιθανο βλεπω να βγουνε οι μπαμιες.
Δεν ξερω αλλα οι μπαμιες ειναι φαβορι.
Η ερώτηση εδώ ποιά είναι βρασίδα????
Η ερώτηση εδώ ποιά είναι βρασίδα????
Εγω ψηφησα της μπαμιες αφου δεν της τρωω που δεν της τρωω ειπα να της ψηφησω.
βρασιδα εισαι αα