Σου αρεσει και εσενα να απαντας με ερωτησεις?Κουράρει εμένανε; ΚΟΥΡΑΡΕΙ; Ποιος διαδίδει τέτοιες ανοησίες για κουρές..
Ουπς παλι το εκανα.
Σου αρεσει και εσενα να απαντας με ερωτησεις?Κουράρει εμένανε; ΚΟΥΡΑΡΕΙ; Ποιος διαδίδει τέτοιες ανοησίες για κουρές..
Σου αρεσει και εσενα να απαντας με ερωτησεις?
Ουπς παλι το εκανα.
Ε πως δεν τον ειδα, στραβος ειμαι?Μα με έβρισε δεν τον είδες; Ο μασαζοκορσές σλιμ έτσι δεν τον λενε;
Ε πως δεν τον ειδα, στραβος ειμαι?
Μην χανεις την ψυχραιμια σου με αυτα δηλαδη οταν δεις τι εχει κανει ο xxxxx στην κουζινα θα τον εκτελεσης?
Εγω λεω να τον κανεις γεμιση για τον πανθηρα που ειναι και η σπεσιαλιτε σου.Θα τον ψήσω σε μορφη πιροσκί στοτς βασανιστικούς 120 βαθμούς Κελσίου, με πιπεριά φλωρίνης και σιναγρίδα νεαπόλεως. Η γέμιση θα είναι πεπόνι.
Θα κάνουμε λουκούλειο γεύμα.
Εγω λεω να τον κανεις γεμιση για τον πανθηρα που ειναι και η σπεσιαλιτε σου.
αυγολεμονο δεκτο?Σας περισεύει λίγο λαδολέμονο γιατί θέλω να φτιάξω φραπέ?
Να ρωτησεις την erinal που ειναι στην κουζινα αλλα με τροπο γιατι ειναι λιγο νευρικη τωρα τελευταια.Σας περισεύει λίγο λαδολέμονο γιατί θέλω να φτιάξω φραπέ?
Εδω στο ΨΠΣ?Κάπου έπεσε ξύλο σήμερα??? τι έχασα?το έχασα ? www.freesmileys.org] [/url]
αυγολεμονο δεκτο?
με ενα 20ρικο δικια σουΕσένα μια μέρα θα σου το αβατάρ....πολύ καβλίτσα η ματμαζέλ!
Παιδια εχει ανοιξει ενα θρεντ που ποσταρουν φωτογραφιες απο κουραδες.
erinal ειναι οτι πρεπει για διαβασμα στην τουαλετα.
καλα και δεν εισαι ο μονοςH χεσούρα μάγκες είναι υγεία, είναι αρχοντιά, είναι λεβεντιά...τις πιο σοβαρές αποφάσεις τις έχω πάρει στην χέστρα!
Δεν δείχνουν αυτο οι φωτογραφίες ... την καταγωγή τους δείχνουν και τον πολιτισμό τους.Παιδια εχει ανοιξει ενα θρεντ που ποσταρουν φωτογραφιες απο κουραδες.
erinal ειναι οτι πρεπει για διαβασμα στην τουαλετα.
λοιπον εχω την εντυπωση οτι εχω αλλο ενα με την ιδιαΡε συ έχω πάθει κόλλημα με το αβατάρ σου λέμε! Πάω για άδειασμα!