Νέα

Ειστε Τρανς, τι ρολο προτιματε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σαν τρανς, τι ρολο προτιματε στο σεξ?

• Παθητικο

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Ενεργητικο

• Ενεργοπαθητικο

• Αναλογα την στιγμη

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Να μην σας ενδιαφερει!

Ψήφοι: 4 30,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Επειτα απο την παρακολουθηση καποιων συζητησεων στα φορουμ τελευταια, νομιζω θα ητανε ενδιαφερον να ακουσουμε τα γουστα των κοριτσιων. Να λοιπον και μια ψηφοφορια που απευθυνεται στις κοπελες του συγκεκριμενου φορουμ...Happy voting! :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επειτα απο την παρακολουθηση καποιων συζητησεων στα φορουμ τελευταια, νομιζω θα ητανε ενδιαφερον να ακουσουμε τα γουστα των κοριτσιων. Να λοιπον και μια ψηφοφορια που απευθυνεται στις κοπελες του συγκεκριμενου φορουμ...Happy voting! :cheesy:
αααααααα.... να κανης το ιδιο και για τις γυναικες εδω μεσα... γιατι δεν το κανης????? να μαθουμε τα γουστα τους επιτελους.... ολο φρουφρου και αρωματα ειναι... επι της ουσιας τιποτα... αυτες τις Τρανς πιααα... κοσκινο τις εχετε περαση...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
σωστος ο viper. θα ηταν πολυ καλο να ακουσουμε τις προτιμησεις των κοριτσιων :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αν γραψουν και αλλες θα γραψω... μονη μου δεν γραφω... σορρυ

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
αααααααα.... να κανης το ιδιο και για τις γυναικες εδω μεσα... γιατι δεν το κανης????? να μαθουμε τα γουστα τους επιτελους.... ολο φρουφρου και αρωματα ειναι... επι της ουσιας τιποτα... αυτες τις Τρανς πιααα... κοσκινο τις εχετε περαση...
Αν δεν σ αρεσει πουλο.εσεις ειστε μεταλαγμενα οχι οι γυναικες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αχαχα!!
:( Αντε να πώ και εγώ που είμουν τρανς και πολύ c...d...  και σε λίγο καιρό πάλι με βλέπω στα ίδια λόγω κρίσης.
Ο ρόλος που προτιμώ είναι αργοοοός τρυφεροοοοός , μέτριο φορτίο, και γρήγορα πηγαινέλα .
Πρίν 4 χρόνια πάνω στο τρελό γμσι και χορευοντας σε μια παγοπίστα , γλύστρησα έπεσα κατω απο μια γέφυρα, με πηδήσανε 100 αράπηδες και μου σπάσαν χερια πόδια. Έχασα αυγά και καλάθια. Άστα να πάνε. Τώρα ξαναήλθα στα ίσια μου άλλα το πάω λαου-λάου. :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αχαχα!!
:( Αντε να πώ και εγώ που είμουν τρανς και πολύ c...d...  και σε λίγο καιρό πάλι με βλέπω στα ίδια λόγω κρίσης.
Ο ρόλος που προτιμώ είναι αργοοοός τρυφεροοοοός , μέτριο φορτίο, και γρήγορα πηγαινέλα .
Πρίν 4 χρόνια πάνω στο τρελό γμσι και χορευοντας σε μια παγοπίστα , γλύστρησα έπεσα κατω απο μια γέφυρα, με πηδήσανε 100 αράπηδες και μου σπάσαν χερια πόδια. Έχασα αυγά και καλάθια. Άστα να πάνε. Τώρα ξαναήλθα στα ίσια μου άλλα το πάω λαου-λάου. :2funny:
Μετα απο τους 100 αραπαδες μια χαρα σε βλεπω.... κοτσονατο κοτσονατο.... :2funny:  εγω θα ημουν για κανενα σκλαβοπαζαρο... η για καμμια Λαικη.. :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τι σημαινει τρανσ? :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
βλέπω ότι ψήφισαν κάποιοι ενεργητικό και αναρωτιέμαι
αφού θες ενεργητικό ... γιατί πας και βάζεις βυζιά;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω παντως δεν το ψηφισα... αλλα το στηθος προσθετη θυληκοτητα ειδικα αν εχεις ωραιο σωμα... και μην ξεχνας οτι ο κοσμος που μας βλεπη δεν ειναι ολοι για να κανουν παθητικο... εχουμε και ενεργητικους που μας βλεπουν που θελουν να εχουμε στηθος... και εκτος αυτου εχουμε και μια προσωπικη ζωη οταν βγαινουμε εξω θελουμε να φαινομαστε καβλα με τα ρουχα μας...
Και συνηθως οι Τρανς που εχουν στηθος κυκλοφορανε και την ημερα γυναικες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συνημμένα

• 20021218 aahen VOLVO FH16.JPG
    20021218 aahen VOLVO FH16.JPG
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 48

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μα αυτοι που ψηφισαν δεν ειναι τραβεστι......απο μας δεν πιστευω οτι ψηφισε εστω και μια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom