You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειστε Τρανς, τι ρολο προτιματε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αααααααα.... να κανης το ιδιο και για τις γυναικες εδω μεσα... γιατι δεν το κανης????? να μαθουμε τα γουστα τους επιτελους.... ολο φρουφρου και αρωματα ειναι... επι της ουσιας τιποτα... αυτες τις Τρανς πιααα... κοσκινο τις εχετε περαση...Επειτα απο την παρακολουθηση καποιων συζητησεων στα φορουμ τελευταια, νομιζω θα ητανε ενδιαφερον να ακουσουμε τα γουστα των κοριτσιων. Να λοιπον και μια ψηφοφορια που απευθυνεται στις κοπελες του συγκεκριμενου φορουμ...Happy voting!
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
αααααααα.... να κανης το ιδιο και για τις γυναικες εδω μεσα... γιατι δεν το κανης?????
Μια μια κανουμε τις δουλειες Δαναη, θα παμε και απο εκει συντομα... ;)
translover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 220
- Πόντοι
- 1
σωστος ο viper. θα ηταν πολυ καλο να ακουσουμε τις προτιμησεις των κοριτσιων
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αν γραψουν και αλλες θα γραψω... μονη μου δεν γραφω... σορρυ
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Αν δεν σ αρεσει πουλο.εσεις ειστε μεταλαγμενα οχι οι γυναικες.αααααααα.... να κανης το ιδιο και για τις γυναικες εδω μεσα... γιατι δεν το κανης????? να μαθουμε τα γουστα τους επιτελους.... ολο φρουφρου και αρωματα ειναι... επι της ουσιας τιποτα... αυτες τις Τρανς πιααα... κοσκινο τις εχετε περαση...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
αν γραψουν και αλλες θα γραψω... μονη μου δεν γραφω... σορρυ
Μια απλη ανωνυμη ψηφοφορια ειναι, ποσοστα να μετρησουμε, δε χρειαζεται να γραψετε κατι ;)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
μίλα καλύτερα. η Δανάη δεν είναι χθεσινή εδώ μέσα... και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμαΑν δεν σ αρεσει πουλο.εσεις ειστε μεταλαγμενα οχι οι γυναικες.
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
σιγα τα οικοσημαμίλα καλύτερα. η Δανάη δεν είναι χθεσινή εδώ μέσα... και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αυτα στο σπιτη σου οχι σε μενα....Αν δεν σ αρεσει πουλο.εσεις ειστε μεταλαγμενα οχι οι γυναικες.
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Γιατι???Πρεπει να φοβαμαι???αυτα στο σπιτη σου οχι σε μενα....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Να σε ρωτησω κατι... Ιδια εξυπναδα εχετε με το ζωακη στη φωτογραφια???? Η ειναι πιο εξυπνο αυτο οπως λες???Γιατι???Πρεπει να φοβαμαι???
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ειναι ποιο εξυπνο και απο μενα μην το ψαχνεις.Να σε ρωτησω κατι... Ιδια εξυπναδα εχετε με το ζωακη στη φωτογραφια???? Η ειναι πιο εξυπνο αυτο οπως λες???
Αχαχα!!
Αντε να πώ και εγώ που είμουν τρανς και πολύ c...d... και σε λίγο καιρό πάλι με βλέπω στα ίδια λόγω κρίσης.
Ο ρόλος που προτιμώ είναι αργοοοός τρυφεροοοοός , μέτριο φορτίο, και γρήγορα πηγαινέλα .
Πρίν 4 χρόνια πάνω στο τρελό γμσι και χορευοντας σε μια παγοπίστα , γλύστρησα έπεσα κατω απο μια γέφυρα, με πηδήσανε 100 αράπηδες και μου σπάσαν χερια πόδια. Έχασα αυγά και καλάθια. Άστα να πάνε. Τώρα ξαναήλθα στα ίσια μου άλλα το πάω λαου-λάου.
Αντε να πώ και εγώ που είμουν τρανς και πολύ c...d... και σε λίγο καιρό πάλι με βλέπω στα ίδια λόγω κρίσης.
Ο ρόλος που προτιμώ είναι αργοοοός τρυφεροοοοός , μέτριο φορτίο, και γρήγορα πηγαινέλα .
Πρίν 4 χρόνια πάνω στο τρελό γμσι και χορευοντας σε μια παγοπίστα , γλύστρησα έπεσα κατω απο μια γέφυρα, με πηδήσανε 100 αράπηδες και μου σπάσαν χερια πόδια. Έχασα αυγά και καλάθια. Άστα να πάνε. Τώρα ξαναήλθα στα ίσια μου άλλα το πάω λαου-λάου.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μετα απο τους 100 αραπαδες μια χαρα σε βλεπω.... κοτσονατο κοτσονατο.... εγω θα ημουν για κανενα σκλαβοπαζαρο... η για καμμια Λαικη..Αχαχα!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
βλέπω ότι ψήφισαν κάποιοι ενεργητικό και αναρωτιέμαι
αφού θες ενεργητικό ... γιατί πας και βάζεις βυζιά;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγω παντως δεν το ψηφισα... αλλα το στηθος προσθετη θυληκοτητα ειδικα αν εχεις ωραιο σωμα... και μην ξεχνας οτι ο κοσμος που μας βλεπη δεν ειναι ολοι για να κανουν παθητικο... εχουμε και ενεργητικους που μας βλεπουν που θελουν να εχουμε στηθος... και εκτος αυτου εχουμε και μια προσωπικη ζωη οταν βγαινουμε εξω θελουμε να φαινομαστε καβλα με τα ρουχα μας...βλέπω ότι ψήφισαν κάποιοι ενεργητικό και αναρωτιέμαι
Και συνηθως οι Τρανς που εχουν στηθος κυκλοφορανε και την ημερα γυναικες
Βασικά φίλε giasou είναι αυτό.τι σημαινει τρανσ?
η κάτι όπως αυτό!!!
Συνημμένα
μα αυτοι που ψηφισαν δεν ειναι τραβεστι......απο μας δεν πιστευω οτι ψηφισε εστω και μιαβλέπω ότι ψήφισαν κάποιοι ενεργητικό και αναρωτιέμαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226