Νέα

Εισιτήριο για τελικό CL kai City Tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν και ειπα τελος θα σου κανω τη χαρη να πεσω λιγο χαμηλα και να σου πω οτι απο δυο ατομαπου ασχοληθηκαν θα ειδες ποιος ειναι για γελια απ τους δυο μας....ΤΕΛΟΣ!
Tι τελος ρε τρανς?
Τωρα σπαω μεγαλη πλακα! :grin:
Να σαι καλα δεν ηξερα οτι εισαι η περιπτωση για να το ξεκιναγα νωριτερα σε αλλα ασχετα που γραφεις.
Θα τοχω υποψιν!
Α ρε γελια σημερα! :2funny: :2funny: :2funny:

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
φίλε,εσύ ξέρεις πως δεν γνωριζόμαστε και ΄μάλιστα μια φορά που συνομιλήσαμε παραλίγο να "παρεξηγηθώ" πως μιλούσα εναντίων σου.δεν υπάρχει λόγος να λες "ευχαριστώ".την αλήθεια είπα
απλά ειλικρινά ρε μάγκες-εκτός από τα οπαδικά ίσως,κάποιες φορές,που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες-δεν το καταλαβαίνω αυτό με τους τσαμπουκάδες εδώ μέσα και "τρελλαίνομαι"!!!!λες και είμαστε στο...chat του zoo που τσακώνονται τα...13χρονα κάνουμε κάτι φορές

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
φίλε,εσύ ξέρεις πως δεν γνωριζόμαστε και ΄μάλιστα μια φορά που συνομιλήσαμε παραλίγο να "παρεξηγηθώ" πως μιλούσα εναντίων σου.δεν υπάρχει λόγος να λες "ευχαριστώ".την αλήθεια είπα
απλά ειλικρινά ρε μάγκες-εκτός από τα οπαδικά ίσως,κάποιες φορές,που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες-δεν το καταλαβαίνω αυτό με τους τσαμπουκάδες εδώ μέσα και "τρελλαίνομαι"!!!!λες και είμαστε στο...chat του zoo που τσακώνονται τα...13χρονα κάνουμε κάτι φορές
Ειπα το ευχαριστω που ειπες αυτο που πιστευεις φιλε μου μιας και οντως δεν γνωριζομαστε...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε εγω παντως οτι λεγεται απο ενα σημειο και μετα τοχω ριξει στην πλακα οπως καταλαβες και εννοειται πως δεν κραταω κακια σε ψαχνω οτι και αν ειπωθηκε.
Για οσο ξερω μπορει να ειναι ενας συναδελφος η ενας γειτονας που ταλεμε.
Χαβαλες με νικ γινεται για να περνα η ωρα.No hard feelings.
Αν δεις και σε παλαιοτερες "μαχες" που επεσαν το ιδιο στυλ εχω.Απλα οταν βλεπω οτι συνεχιζεται κατι σπαμε και λιγο πλακα μεχρι εκει.
Εξαλλου ολοι συναγωνιστες ειμεθα :knockinb:
Κατι μου λεει ομως οτι γνωριζεστε τελικα.. :think:
Μηπως εχετε κοινα συμφεροντα στα ποστ? :2funny: :2funny:
(Ψαχνω για πλακα τοπα,μην αρχισεις παλι κατεβατο..)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
gamao :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι φίλε,ειλικρινά δεν γνωριζόμαστε
anyway,επειδή...τα'παιξε πάλι το site και "πέφτει" συνέχεια,δεν μπορώ ν'ανεβάσω φωτογραφίες,αποχωρώ.καλό βράδυ,μάγκες

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καληνυχτα μαν...καλη ξεκουραση!
tallAthens περιμενω πμ με το αποτελεσμα της παρανομιας στο Συνταγμα!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ταλλαθενς αν θες καποιον να σε φερει απο το συνταγμα σε περιπτωση που ο μπαμπας και η μαμα δεν το ξερουν.Βρες ποιο λεωφορειο σε βολευει αποτο σαιτ του οασα.
Αν παλι σε εχουν πλακωσει στις φαπες οι αγγλοι επειδη σε ειδαν ψιλοχεσμενο και δεν ηξερες πως να παζαρεψεις στη μαυρη αγορα ποσταρε μας την ιστορια να σπασουμε και λιγη πλακα ακομα.

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ε βέβαια αυτοι που τα πουλάνε στην μαύρη είναι εξυπνάκηδες.Βγάζουν 3000 σε 1 δευτερολεπτο..Για αυτό πάμε κατα διαόλου..Η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο στην Ελλαδάρα μας... :headbang: :headbang:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επιτελους!Υπαρχει και αλλος!!! :grin:
Well done dude! :thumbsup:

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Επιτελους!Υπαρχει και αλλος!!! :grin:
Well done dude! :thumbsup:

Ε μα ναι ρε φίλε!!Χωρις να θέλω να ακουστώ λαικιστής,ολοι δηλαδή σε αυτην την χώρα που πάνε με τον σταυρό στο χέρι,είναι μαλάκες!Να χαρώ εγώ αξιοκρατία!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ειναι παρανομο οπως και να το πουλησεις φιλε σταυρο ειτε στην ιδια του την τιμη (γιατι δεν αποδιδεις φπα στο κρατος) ειτε το πουλησεις πολλα λεφτα παραπανω απ την ονομαστικλη του αξια επειδη δεν αποδιδεις φπα κι επειδη αισχροκεδεις...Και το εισητηριο του σινεμα που λες απαγορευεται κανονικα να το πουλησεις στην ουρα γιατι δεν αποδιδεις φπα...Και για να σε προλαβω οτι αγοραζεις και το πουλας πρεπει να πληρωσεις φπα..κι ο επομενος που θα το ξαναπουλησει παλι πρεπει να πληρωσει φπα κι ομεθεπομενος το ιδιο κ.ο.κ

Επομένως φίλε μου, ΟΛΗ η Χρυσή Ευκαιρία που ο καθένας πουλάει ψυγείο, καρέκλες, λάστιχα αυτοκινήτου, ραπτομηχανή, λυκόσκυλο, κλπ, είναι παράνομη!

Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο, ούτε ότι ο λόγος που κυνηγάνε αυτούς που πουλάνε εισητήρια είναι η αποφυγή του ΦΠΑ. Κάτι άλλο είναι, γιατί η λύσσα στο κυνήγι είναι πολύ μεγάλη. Ξέρει κανείς?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
To μεγαλυτερο εγκλημα σημερα ειναι οτι περναει η παρανομια και η λαμογια ως κατι το συνηθες.
Αρνουμενοι οι περισσοτεροι να αντιδρασουν το δεχονται σαν ζωα,σα παθητικοι δεκτες.
Εχουμε γεμισει απο πονηρους ελληναραδες που κονομανε εκμεταλευομενοι αυτο.
Δυστυχως μεσα στην πλακα η αληθεια που βγαινει ειναι τραγικη,
Σημερα ενα εισιτηριο,αυριο ενα κλοπιμαιο,μεθαυριο ενα ανηλικο ολα στο βωμο του ευκολου κερδους.
Απο την αλλη βεβαια ο αντιλογος που δε θεωρει οτι τρεχει και τιποτα με ενα πλημελημα μιας αποπειρας πωλησης στη μαυρη αγορα.
Το "ωχ αδερφε" κυβερνα στο σημερινο κατεστημενο.
Απορω ακομα πως γινεται να μην κλειδωνεται ενα θεμα που καθαρα πλεον αποτελει ενα δειγμα
λαμογιας νεοελληνα(αφου σαφεστατα στο εισιτηριο απαγορευεται η μεταπωληση
).
Κατι βεβαια στα χιλιαδες ποστς ολοι το καταδικαζουν.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επομένως φίλε μου, ΟΛΗ η Χρυσή Ευκαιρία που ο καθένας πουλάει ψυγείο, καρέκλες, λάστιχα αυτοκινήτου, ραπτομηχανή, λυκόσκυλο, κλπ, είναι παράνομη!
Αυτα που αναφερεις δεν εχουν απαγορευτικο μεταπωλησης πριν καν τουλαχιστον χρησιμοποιηθουν.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Αν έχεις στην κατοχή σου κάτι νόμιμα,μπορείς να το πουλήσεις.Εκτός αν πρόκειται για απαγορευμένο πράγμα (ναρκωτικά,όπλα κλπ).Το ύψος του τιμήματος το κανονίζει ο καθένας.Αν υπάρχει ζήτηση για ένα εισιτήριο δεν καταλαβαίνω το λόγο να μην το πουλήσει κάποιος όσο θέλει και δύναται να το πληρώσει κάποιος.Αυτά τα περί αισχροκέρδιας και μαύρης αγοράς τ'ακούω βερεσέ.Στην τελική ανάλυση,ας έβγαζαν και τα 70.000 εισιτήρια στην αγορά.Το 1994 είχα πάει,αγοράζοντας εισιτήριο από την ΕΠΟ.Έτσι έπρεπε να το κάνουν και τώρα.Τι κληρώσεις και μαλακίες...Χώρια που οι χορηγοί παίρνουν δεκάδες εισιτήρια και τα μοιράζουν εν οίδι διαφήμισης.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Δε νομίζω ότι έχεις δίκιο, ούτε ότι ο λόγος που κυνηγάνε αυτούς που πουλάνε εισητήρια είναι η αποφυγή του ΦΠΑ. Κάτι άλλο είναι, γιατί η λύσσα στο κυνήγι είναι πολύ μεγάλη. Ξέρει κανείς?
Ρωτα δικηγορο και θα θα σου πει...Δεν αναφερομαι σε ραπτομηχανες κτλ που λες μιας και δεν εχουν αναγραφομενη αξια...
Τα εισητηρια συγκεκριμενα απαγορευεται να τα μεταπουλησεις (το γραφει και επανω),επιτρεπεται μονο μεσω της ουεφα γιαυτο σε κυνηγανε..Βρηκαν τωρα να ξυνηγησουν,εδω αφηνουν αλλα κι αλλα...
Ε βέβαια αυτοι που τα πουλάνε στην μαύρη είναι εξυπνάκηδες.Βγάζουν 3000 σε 1 δευτερολεπτο..Για αυτό πάμε κατα διαόλου..Η λαμογιά σε όλο της το μεγαλείο στην Ελλαδάρα μας... :headbang: :headbang:
Ναι εχεις δικιο....Στην Ελλαδα μονο γινεται αυτο..Πηγενε σε κανεναν αγωνα που εχει ζητηση στο εξωτερικο και θα δεις τι θα πει μαυρη αγορα...Στην Ελλαδαρα που ειρωνευεστε ειμαστε σε βρεφικη ηλικια σε αυτο το θεμα...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom