Νέα

Εισιτήριο για τελικό CL kai City Tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
tallAthens

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
ρε tallAthens μην καθεσαι...Εφυγες για Συνταγμα..Θα κατσω εγω να υπερασπιστω την αθοοτητα σου στο δικαστηριο του νομοταγη πολιτη gamaomanoules....

έφυγα φίλε μου...θα σε ενημερώσω με pm.... ;)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Nαι ρε ταλλ θα κατσει ο πσαχνωτρανς να καθαρισει μη μασας..
Αληθεια τους γονεις σου τους ρωτησες το δρομολογιο πως θα πας συνταγμα να το πουλησεις?
Προσεχε και τους κωλομπαραδες που γουσταρουν ανηλικα.Προσοχη και στο κωλοχαρτο!
Αντε καλη τυχη!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια ηρεμία, ειναι και γιορτινή μέρα σήμερα :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συνεχιζεις να αναφερεις παντελως ασχετα θεματα.Το κρατος τα cq,ελεος αν ειναι να αναφερουμε οτι μαλακια μας καρφωνεται για να λεμε οτι εχουμε κατι να πουμε γαμα τα.
Ξεκολα απο το κρατος,το φπα,τις αλλες παρανομιες και καταλαβε οτι εγω μιλαω για το παρον τοπικ.
Τωρα αν εσυ θες να ποσταρεις και για αλλα για να λες οτι ποσταρες οκ.
Και εσυ να δεν εισουν τοσο πονηρος να ποσταρεις θα εβλεπες οτι ειπα οτι ειμαι εναντια σε οτιδηποτε παρανομο εδω.
Το χειροτερο ειναι οτι ενταξει ειναι οι πονηροι ελληνες που θελουν να την κανουν αλλα ειναι και οι πονηροτεροι που συμβουλευουν και πως κιολας..Α ρε γελια..
Αν οσα γραφω τα θεωρεις ασχετα με αυτα που λες και δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω τοτε λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συνεχισω επι του θεματος...Αφηνω τους υπολοιπους 27377 να κρινουν που σιγουρα θα καταλαβουν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Nαι ρε ταλλ θα κατσει ο πσαχνωτρανς να καθαρισει μη μασας..
Αληθεια τους γονεις σου τους ρωτησες το δρομολογιο πως θα πας συνταγμα να το πουλησεις?
Προσεχε και τους κωλομπαραδες που γουσταρουν ανηλικα.Προσοχη και στο κωλοχαρτο!
Αντε καλη τυχη!
Να ποιος ποσταρει απλα για να πει μια μαλακια χωρις να χει κατι να πει...

Ρε λαπλας κατσε και διαβασε απ την αρχη το τοπικ και κρινε τωρα τι συζηταμε..Ημαρτον ρε πουστη μου...Ρε Gamao να πας με τον καραμανλη κι εσυ που ειναι της καθαρσης και του σεμνα και ταπεινα,ειναι και φιλος του Laplace ο σκατοσακουλας ο Καραμανλης ;) οχ συγνωμη ειναι παρανομο να βριζω τον πρωθυπουργο..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ρε παιδια ηρεμία, ειναι και γιορτινή μέρα σήμερα :)
H γιορτινη ειναι την πεμπτη με το φιναλε του λοστ :grin:

Αν οσα γραφω τα θεωρεις ασχετα με αυτα που λες και δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω τοτε λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συνεχισω επι του θεματος...Αφηνω τους υπολοιπους 27377 να κρινουν που σιγουρα θα καταλαβουν...
Συνεχιζεις να μιλας για αλλα παλι εκτος θεματος,τωρα εβαλες του υπολοιπους που ειναι εγγεγραμενοι στο σαιτ.
Αν δεν εχεις τι να ποσταρεις ξεκινα να μας λες για τα προγνωστικα του champions league.
Aσχετο και αυτο βεβαια,αλλα θα ποσταρεις περισσοτερο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συνεχιζεις να μιλας για αλλα παλι εκτος θεματος,τωρα εβαλες του υπολοιπους που ειναι εγγεγραμενοι στο σαιτ.
Αν δεν εχεις τι να ποσταρεις ξεκινα να μας λες για τα προγνωστικα του champions league.
Απλα σε λυπαμαι.....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ρε λαπλας κατσε και διαβασε απ την αρχη το τοπικ και κρινε τωρα τι συζηταμε
Πας καλα ρε πσαχνωτρανς?Το λαπλας τι τον αναφερεις?Δεν τον συμπεριελαβες στο προηγουμενο ποστ με τα 27377 μελη?
Και εγω λυπαμαι εσενα που λυπασαι ενα νικ στο ιντερνετ.. :headbang:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πας καλα ρε πσαχνωτρανς?Το λαπλας τι τον αναφερεις?Δεν τον συμπεριελαβες στο προηγουμενο ποστ με τα 27377 μελη?
Και εγω λυπαμαι εσενα που λυπασαι ενα νικ στο ιντερνετ.. :headbang:
Δεν καταλαβες...Εγω λυπαμαι που υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν εσενα στην πραγματικη τους ζωη κι οχι σαν ενα απλο νικ...Το απλο νικ πρηγουμενος στο ανεφερα γιατι μου την ειπες για το οτι και καλα προσπαθω να κανω πολλα ποστ..Και μου την λες εσυ που εισαι απ τον Ιανουαριο εδω κι εχεις κανει 550 ποστ..Ασε να μιλησει κανας αλλος ρε φιλε που εμαθες και αν πρεπει να εχουμε πολλα ποστ η οχι..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Δεν καταλαβες...Εγω λυπαμαι που υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται σαν εσενα στην πραγματικη τους ζωη κι οχι σαν ενα απλο νικ...Το απλο νικ πρηγουμενος στο ανεφερα γιατι μου την ειπες για το οτι και καλα προσπαθω να κανω πολλα ποστ..Και μου την λες εσυ που εισαι απ τον Ιανουαριο εδω κι εχεις κανει 550 ποστ..Ασε να μιλησει κανας αλλος ρε φιλε που εμαθες και αν πρεπει να εχουμε πολλα ποστ η οχι..
Αν θες μπορεις να σπαμμαρεις το τοπικ και με αλλα ασχετα αν αρχισεις και διαβαζεις και αλλα στοιχεια που αναφερω στα ποστ μου ετσι θα μπορεσεις να φτιαξεις ακομα πολλα περισσοτερα ποστ.Ελπιζω να βοηθησα και παλι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά,
Για να βγει και κάτι απ την κουβέντα, και επειδή είμαι άσχετος (δε κάνω πλάκα, δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο), και επειδή άκουσα σε κάτι ειδήσεις ότι κάποιον πιάσανε που "πούλαγε εισητήρια για τον τελικο απ το internet", ΓΙΑΤΙ είναι παράνομο να πουλήσει κανείς το εισητήριο που αγόρασε?

Αν δηλαδή αγοράσω εισητήριο για σινεμά, και αλλάξω γνώμη και θέλω να πάω για σουβλάκια, είμαι παράνομος αν πουλήσω το εισητήριο του σινεμά σε κάποιον στην ουρά του ταμείου?

Το να το πουλήσει ακριβώτερα, το καταλαβαίνω, είναι παράνομο με την έννοια της φοροδιαφυγής (δεν πληρώνει φόρο για το κέρδος που έβγαλε). Αλλά πιάσ' το αυγό και κούρευτο τώρα, σε σχέση με το εισητήριο και το κέρδος... Ας πούμε ότι θα το δηλώσει στην επόμενή του δήλωση.

Θα με διαφωτίσει κανείς?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
.
Α και για να κανω και κανα ποστ ακομα...Δεν καταλαβα γιατι το αναφερεις αυτο..Για την ψηφοφορια που εκανα μιλας?Αν μιλας για αυτο τι να σου πω ρε φιλε μα την παναγια δηλαδη...Και μ αυτο ζορι τραβας?Μηπως εισαι χουντικος και πρεπει να υπαρχει οτι θες εσυ μονο ρε?Αντε με το καλο να γινεις μοντ να σβηνεις οτι δεν σ αρεσει...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
psaxnw φίλε σαν ποδοσφαιρόφιλος σε καταλαβαίνω..Το βρίσκω πολύ φυσιολογικό το τόπικ τέτοια μέρα..Ειδικα αφου δεν ζητάει καμια παραλογη τιμή το παιδι ουτως ώστε να ασχοληθούν οι αστυνομικούληδες..
Gamaomanoules λογικά τα όσα λές αλλα σε όλα τα αλλα θέματα εκτός της μπάλας,εκει τα πάντα συγχωρούνται,ακόμα και η μαυρη αγορα..και αφου το παιδι δεν θα πάει,γιατι να μην πάει κάποιος να χαρει και να το θυμάται για πάντα?

Gamaomanoules  ποστ-hunter ο αδελφός ψάχνω?αφου εχιε 3 πλάσια πόστ απο όλους μας,λες να έχει ανάγκη 1-2 πόστ παραπάνω? :rolleyes:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε παιδιά,
Για να βγει και κάτι απ την κουβέντα, και επειδή είμαι άσχετος (δε κάνω πλάκα, δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο), και επειδή άκουσα σε κάτι ειδήσεις ότι κάποιον πιάσανε που "πούλαγε εισητήρια για τον τελικο απ το internet", ΓΙΑΤΙ είναι παράνομο να πουλήσει κανείς το εισητήριο που αγόρασε?

Αν δηλαδή αγοράσω εισητήριο για σινεμά, και αλλάξω γνώμη και θέλω να πάω για σουβλάκια, είμαι παράνομος αν πουλήσω το εισητήριο του σινεμά σε κάποιον στην ουρά του ταμείου?

Το να το πουλήσει ακριβώτερα, το καταλαβαίνω, είναι παράνομο με την έννοια της φοροδιαφυγής (δεν πληρώνει φόρο για το κέρδος που έβγαλε). Αλλά πιάσ' το αυγό και κούρευτο τώρα, σε σχέση με το εισητήριο και το κέρδος... Ας πούμε ότι θα το δηλώσει στην επόμενή του δήλωση.

Θα με διαφωτίσει κανείς?
Ειναι παρανομο οπως και να το πουλησεις φιλε σταυρο ειτε στην ιδια του την τιμη (γιατι δεν αποδιδεις φπα στο κρατος) ειτε το πουλησεις πολλα λεφτα παραπανω απ την ονομαστικλη του αξια επειδη δεν αποδιδεις φπα κι επειδη αισχροκεδεις...Και το εισητηριο του σινεμα που λες απαγορευεται κανονικα να το πουλησεις στην ουρα γιατι δεν αποδιδεις φπα...Και για να σε προλαβω οτι αγοραζεις και το πουλας πρεπει να πληρωσεις φπα..κι ο επομενος που θα το ξαναπουλησει παλι πρεπει να πληρωσει φπα κι ομεθεπομενος το ιδιο κ.ο.κ

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε οταν αυριο εσενα αρρωστησει ενας δικος σου και το φαρμακο εχει εξαντληθει και πας στη μαυρη αγορα να το παρεις και ενας πονηρος ελληνακος σου παρει το σπιτι προκειμενου να σωσεις τον ανθρωπο σου ελα πες μου αν πρεπει να επιτρεπεται η μαυρη αγορα η οχι.
Δεν ειναι θεμα μονο ενος εισιτηριου ειναι θεμα νοοτροπιας που οδηγει σε καταστροφικες συνεπειες.
Η καθε αγορα πρεπει να ελεγχεται(σχετικο σημερα).
Τωρα οσο για το εισιτηριο στο σινεμα θατο πουλησεις ελαχιστα πανω στην τιμη του οχι σε 10 πλασια και.
Λαπλας συνεχισε το σπαμαρισμα για οτι θες νο προμπ!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Gamaomanoules  ποστ-hunter ο αδελφός ψάχνω?αφου εχιε 3 πλάσια πόστ απο όλους μας,λες να έχει ανάγκη 1-2 πόστ παραπάνω? :rolleyes:
Φιλε οι πλουσιοι ειναι αυτοι που εχουν παθολογικη αρρωστεια με το χρημα.Μαλλον το κοβω το πσαχνωτρανς να εχει μετα ποστς! :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε gamao θες να κανω διαγραφη τον λογαριασμο μου και να φτιαξω νεο με μηδενικα ποστ για να αισθανεσαι ανωτερος μηπως?αν σε βοηθησει αυτο να ξεπερασεις το κομπλεξ που εχεις με τα αστερακια να το κανω γιατι εμενα δεν μου λενε τιποτα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φιλε οι πλουσιοι ειναι αυτοι που εχουν παθολογικη αρρωστεια με το χρημα.Μαλλον το κοβω το πσαχνωτρανς να εχει μετα ποστς! :2funny: :2funny:
μετα ή πριν τα ποστς...καταλαβενεις τι γραφεις ή εισαι εκτος εαυτου?ρε που μπλαξαμε ρε κολλημα ο ανθρωπος..Αγορι μου η ζωη δεν ειναι ποστ..χαλαρωσε..Μιλα επι της ουσιας κι ασε τις αερολογιες που παντα λες..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Aσε ρε πσαχνωτρανς αν σταματησεις το ασταματητο ασχετο ποσταρισμα μπορει να πεσεις πιο χαμηλα ακομα και στα ναρκωτικα,δε λεει.
Νο προμπ ντιουντ κeep posting!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αν εχεις την καλοσυνη ρε γαμαο απο περιεργεια και μονο αν θελεις μου λες την ηλικια σου?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom