Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Αν σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω κιολας..Αν εχεις την καλοσυνη ρε γαμαο απο περιεργεια και μονο αν θελεις μου λες την ηλικια σου?
Αν σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω κιολας..Αν εχεις την καλοσυνη ρε γαμαο απο περιεργεια και μονο αν θελεις μου λες την ηλικια σου?
Είσαι πολύ μα πολύ λάθος στο θρεντ αλλά αυτό ήταν όλα τα λεφτά, πολύ γέλιο...Αν σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω κιολας..
Ε καλα αν ειναι να μαθω την ηλικια σου χαλαλι...παντως καλα σε ειπε ο λαπλας post-hunter γενικα το χεις το κλολλημα σου με τα ποστ...και να σου πω και κατι αλλο νομοταγη γαμαο..καπου ελεγες στο θεμα με τις ταχυτητες adsl οτι εχεις μια ντουλαπα προγραμματα κι ενα καρο μουσικη απο το ιντερνετ..Δεν το ξερεις οτι ειναι πειρατεια αυτο και το κρατος δεν παει μπροστα ή ειναι αλλο πραγμα αυτο?Γιαυτο πριν σου μιλησα για επιλεκτικα κατηγορο...Γιατι αυτος με το εισητηριο ειναι ελληνακος κι εσυ εισαι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με την πειρατεια...Α ρε δυπροσωπια...Αν σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω κιολας..
Εγω του το ειπα για την κλεψια απ το κρατος αδερφε αλλα δεν το σχολιασε..Τον ρωτισα αν εχει πληρωσει ποτε του ΦΠΑ κι αλλες μαλακιες στο κρατος για να δει ποσο μας κλεβουν..Εγω πρωσοπικα καθε χρονο πληρωνω γυρω στα 30000 στο κρατος σε ΦΠΑ ΑΕΠΙ ΙΚΑ φορο εισοδηματος κτλ..Και θα σκεφτω μην τους κλεψω αν μεταπουλησω κατι?Ρε δεν ειμαστε καλα...Δηλαδη φίλε Gamaomanoules αν το παιδι αντι 140 ευρω που το αγόρασε το πουλούσε 141,για εσένα ειναι κλεψιά?δεν το συζητώ να ζητούσε 300 ευρώ!τοτε ΝΑΙ ειναι κλεψιά!
και αν μιλήσουμε για κλεψιές,να ξεκινήσουμε πρώτα με τις κλεψιες του κράτους εναντίον μας?
Δεν σε χαρακτηρισα αλλα εσυ το εκανες...Αλλα η απαντηση σου μου αρκει για να δειξεις οτι δεν μπορεις να σχολιασεις την ουσια των οσων ειπα και λες μονο μαλακιες και δεν το βουλωνεις η δεν παραδεχεσαι οτι εχεις αδικο...Οσο για τα βιωματα που λες και την ηλικια επεσες ακριβως στην περιπτωση αλλα δεν θα σου εξηγησω γιατι εισαι πολυ λιγος....Ασχετε ψαχνωτρανς,συνεχισε το ποσταρισμα κιαλο οσο θες.Συνεχισε να μιλας για πειρατικα σιντι και ταινιες στο ιντερνετ.Συνεχισε να μιλας εξονοματος και αλλων μελων.
Συνεχισε να σμπαμαρεις το τοπικα με οτι αλλη μπουρδα βρισκεις να αναφερεις.Τσαμπα ειναι,νο προμπ!
Αναφορικα παντως πσαχνωτρανς η ηλικια στον ανθρωπο δεν παιζει ρολο,οι εμπειριες τον κανουν αυτο που ειναι.
Λαπλας μεσα για το κρατος να μιλησουμε οσο θες αλλα ας φτιαξουμε αλλο τοπικ μονο γιαυτο.
Γενικα ανεφερα παντως οτι ειμαι κατα καθε απατεωνιας και αρπαχτης που ελληνακηδες κανουν εις βαρος αλλων.
ρε εισαι ψυχανομαλος?εσυ δεν μιλησες για την ηλικια και τις εμπειριες?σε αυτο σου απαντησα...Τελος παντων δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου ρε φιλε γιατι εχεις προβλημα...Μη αποδεκτο το σορυ σου γιατι εισαι πολυ περιπτωσαρα...Τελος!who gives a fuck για τα βιωματα σου ρε πσαχνωτρανς?
Απο μονος σου λες για σενα ακομα και ποσα δινεις στην εφορια προκειμενου να ποσταρεις κιαλλο.Ελεος.Πες μας και για την παιδικη σου ηλικια.
Σορυ αν σε εθιξε το ασχετος,παντως οπως λες.
Ασε ρε που σπας και πλακα...Ετσι οπως το λες κουβεντα να γινεται (που το λες συνεχεια αυτο)μπας κι αποκτησεις κανα ατερακι....αιντε..Η υπερβολικος ειμαι dude η σπαω πλακα με τον ψαχνωτρανς τοση ωρα με αυτα που γραφει.
Κουβεντα να γινεται δηλαδη..
αν κάνεις απλά "πλάκα" φίλε μου,να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω παντελώς με το χιούμορ σουΗ υπερβολικος ειμαι dude η σπαω πλακα με τον ψαχνωτρανς τοση ωρα με αυτα που γραφει.
Κουβεντα να γινεται δηλαδη..
Σπαω πλακα φιλε με κολλημενους που βλεπουν το νικ τους σαν προεκταση τους.αν κάνεις απλά "πλάκα" φίλε μου,να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω παντελώς με το χιούμορ σου
θα πρότεινα πάντως ν'ασχολούμασταν-όλοι οι σημερινοί...ξενύχτηδες-με κάτι σχετικό με τις συλλογές.σίγουρα το ενδιαφέρον θα ήταν μεγαλύτερο για όλους μας.ας αφήσουμε τους τσαμπουκάδες για άλλα sites και ας ασχοληθούμε σ'αυτό με τις καύλες μας.νομίζω πως-κυρίως-γι'αυτό είμαστε εδώ,όλοι!έτσι δεν είναι?
Ετσι ειναι ρε μαν αλλα αν η καβλα του αλλουνου ειναι να ειναι ο κρινων τους παντες και συμορφωτης των παρανομων που πουλαν εισητηρια (πρωτακουστο) και σου πριζει τα @@ με το κολλημα του με τα ποστ τοτε ξεφευγει το θεμα...αν κάνεις απλά "πλάκα" φίλε μου,να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω παντελώς με το χιούμορ σου
θα πρότεινα πάντως ν'ασχολούμασταν-όλοι οι σημερινοί...ξενύχτηδες-με κάτι σχετικό με τις συλλογές.σίγουρα το ενδιαφέρον θα ήταν μεγαλύτερο για όλους μας.ας αφήσουμε τους τσαμπουκάδες για άλλα sites και ας ασχοληθούμε σ'αυτό με τις καύλες μας.νομίζω πως-κυρίως-γι'αυτό είμαστε εδώ,όλοι!έτσι δεν είναι?
κοφτο μη σου πω τιποτα καμια χοντραδα και κανω καμια εφαρμογη του ονοματος σου... ετσι...?Σπαω πλακα φιλε με κολλημενους που βλεπουν το νικ τους σαν προεκταση τους.
Το ποσταρισμα σαν επιδειξη και το οτι τσιμπανε σε οτι τους λες.
Πιο πολυ σπαω με τους χαρακτηρισμους στα νικ που μιλανε.."σε λυπαμαι","εισαι ψυχανωμαλος" κτλ.
Καμμενοι φιλε μακραν.Δουλεμα χωρις ελεος..
:headbang1:
Σωπα ρε τρανς?Λες και χοντραδες?.
κοφτο μη σου πω τιποτα καμια χοντραδα και κανω καμια εφαρμογη του ονοματος σου... ετσι...?
να σαι καλα μαν...Πάντως-τελευταίο μου σχόλιο σχετικά με την διαμάχη σας-αυτά δεν ισχύουν για τον psaxnw
ούτε γνωριζόμαστε,ούτε τίποτα,αλλά έχει τύχει να τον πετύχω σε διάφορες συζητήσεις και είναι πολύ νορμάλ,πάντα
Τέλος από μένα,εδώ
πάω να βάλω φώτογραφίες από κανένα μωράκι ;)
Αν και ειπα τελος θα σου κανω τη χαρη να πεσω λιγο χαμηλα και να σου πω οτι απο δυο ατομαπου ασχοληθηκαν θα ειδες ποιος ειναι για γελια απ τους δυο μας....ΤΕΛΟΣ!Σωπα ρε τρανς?Λες και χοντραδες?
Κατσε γιατι θα αρχισω να παιρνω στα σοβαρα οτι ασχετο εγραψες μεχρι τωρα..
Α ρε για γελια εισαι..