Νέα

Εισιτήρια για Μαντόνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Oποιος θέλει εισιτήρια για την Μαντόνα,υπάρχουν-σπεύσατε.
Παρόλο που εγώ δεν θα είμαι γιατί με αφήνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ η εν λόγω κυρία,από έγκυρη πηγή βγήκαν στην κυκλοφορία πολλά εισιτήρια για οποιον ενδιαφέρεται.Βγήκαν τωρα στην κυκλοφορία στο ticket house στην ΠΑνεπιστημίου κ είναι στην τιμή των 118,00 ευρώ και άνω.
Επειδή ξέρω οτι πολλοί ενδιαφέρονται,παραθέτω αυτή την πληροφορία.

Επισκέπτης
εσυ δεν θα εισαι???
& ποιος θα κανει πιστολακι στην θεα???
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Oποιος θέλει εισιτήρια για την Μαντόνα,υπάρχουν-σπεύσατε.
Παρόλο που εγώ δεν θα είμαι γιατί με αφήνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ η εν λόγω κυρία,από έγκυρη πηγή βγήκαν στην κυκλοφορία πολλά εισιτήρια για οποιον ενδιαφέρεται.Βγήκαν τωρα στην κυκλοφορία στο ticket house στην ΠΑνεπιστημίου κ είναι στην τιμή των 118,00 ευρώ και άνω.
Επειδή ξέρω οτι πολλοί ενδιαφέρονται,παραθέτω αυτή την πληροφορία.
xmmm σπευσατε οι τρεντηδες...ακου 118 ευρα για συναυλια στην ελλαδα...ελεος...ακομα κλαινε οι αλλοι που πηγαν στην λοπεζ τα λεφτα τους...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μηπως ξερει κανεις αν θα ανοιξει τη συναυλια ο Σάκης ????

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εμενα ο Σάκης μ αρεσει..

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Πανιερώτατε, ο αγαπητός Σάκης περιμένει παιδί, τώρα αυτός ή το έτερον ήμισυ δεν γνωρίζω  :think: :think: :think: :think: , και ο δε Μαρτάκης υπηρετεί εις το ένδοξον ΠΝ.
Κανένας ιεροδιάκονος ελεύθερος δεν υπάρχει να την προλογίσει??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πανιερώτατε, ο αγαπητός Σάκης περιμένει παιδί, τώρα αυτός ή το έτερον ήμισυ δεν γνωρίζω  :think: :think: :think: :think: , και ο δε Μαρτάκης υπηρετεί εις το ένδοξον ΠΝ.
Κανένας ιεροδιάκονος ελεύθερος δεν υπάρχει να την προλογίσει??
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ υπαρχει !!!!

Συνημμένα

• potpouri.gif
    potpouri.gif
    100,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πάντως αν θέλει κάποιος εισιτήρια των 85€ (όρθιοι) έχει ένας φίλος μου 4 ή 5 και τα πουλάει προς 200€ έκαστο ...

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Κατι πηρε τ αυτι μου σημερα (στον Best νομιζω...) για πιθανη ακυρωση της συναυλιας λογω της απεργιας των τελωνιακων. Ελεγαν οτι δε μπορουν να περασουν οι 120 νταλικες που μεταφερουν τον εξοπλισμο. Λιγο κουφο μου φανηκε... Αφου ερχονται απο ΕΕ ειναι δυνατον να περνουν τελωνειο? :think:

Επισκέπτης
Πάντως αν θέλει κάποιος εισιτήρια των 85€ (όρθιοι) έχει ένας φίλος μου 4 ή 5 και τα πουλάει προς 200€ έκαστο ...
πες του φιλου σου να παει να γαμηθει & να μας φερει την εισπραξη,μην του κλεισω ραντεβου & φαει τιποτε κλωτσιες που την εχει δει μαυραγοριτης..
ουστ ρε λαμογια..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με το συμπάθει ρε φίλε και χωρίς παρεξήγηση, πεσ'τον φίλο σου να τα βάλει στον πάτο του

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μολις πουλησει τα αλλα 3 θα του δωσω ενα ραντευβου να παρω το 4ο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πες του φιλου σου να παει να γαμηθει & να μας φερει την εισπραξη,μην του κλεισω ραντεβου & φαει τιποτε κλωτσιες που την εχει δει μαυραγοριτης..
ουστ ρε λαμογια..
5 x 115 = 575 ευρω..

η μπάζα του αιωνα..  :boobies: :boobies:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Η συναυλία θα ανοίξει με πισογλεντζεδικα....

Ρε δεν πα να γαμηθει η τελειωμενη που ηρθε να κανει την αρπαχτη της στα τελειωματα της...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τωρα στην τελευταια 10ετια της καριερας της ερχεται στην ελλαδα, επρεπε να παει 50 χρονων.. οπως και καποιοι αλλοι στο παρελθον. περιλαμβανωμαστε στις χωρες του "οτι αρπαξουμε". πληρωστε κοροιδαα! 100 και 200ευρω..

Επισκέπτης
5 x 115 = 575 ευρω..

η μπάζα του αιωνα..  :boobies: :boobies:
με 2 εναλλακτικες..
Α.να φαει τις κλωτσιες του & να χασει τα 5 χ 85 = 425
Β.να τον δωσει καποιος στα στρουμφ,οποτε χανει τα 425 & του κανουν την ροδελα,γκροβερακι στο κρατητηριο μεχρι το αυτοφωρο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom