Ε, κι επειδή τα πήρες πιο ακριβά εσύ, πρέπει και να τα πουλήσεις πιο ακριβά;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι θα κάνει πάρτυ με την περίπτωσή σου η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Και μιλάω σοβαρά.
Παιδια δεν το θεωρω κακο να τα πουλησει ακριβοτερα τα εισιτηρια εαν τα πηρε οντως ακριβοτερα.Τωρα φιλε παπια εαν και συνηθως συμφωνουμε στα posts μας κα στις αποψεις μας εδω θα διαφωνισουμε.
Εαν η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι για να ασχολειτε με τα εισιτηρια του φιλου... τη να πω.Εας ψαξει καλητερα τουw παιδεραστες και τους μαστροπους στο internet που ειναι και πολλοι.
Λοιπων και απο εμενα τα ιδια παιζουν εχω 1 για ρωσια και 1 για ισπανια οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...(pm)
Παιδια δεν το θεωρω κακο να τα πουλησει ακριβοτερα τα εισιτηρια εαν τα πηρε οντως ακριβοτερα.Τωρα φιλε παπια εαν και συνηθως συμφωνουμε στα posts μας κα στις αποψεις μας εδω θα διαφωνισουμε.
Εαν η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι για να ασχολειτε με τα εισιτηρια του φιλου... τη να πω.Εας ψαξει καλητερα τουw παιδεραστες και τους μαστροπους στο internet που ειναι και πολλοι.
Λοιπων και απο εμενα τα ιδια παιζουν εχω 1 για ρωσια και 1 για ισπανια οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...(pm)
Για να εξηγούμαι:
Δεν είπα το παιδί μαυραγορίτη, προς Θεού.
Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι όπως τα λέει (οτι τα πήρε όντως ακριβότερα), πρώτον κακώς έκανε.
Και δεύτερον δεν μου φαίνεται πολύ σωστό να λέει -και δη δημόσια- "ελάτε να σας πουλήσω εισιτήρια ακριβότερα απο την ονομαστική τιμή".
Αυτά και μόνο.