Νέα

Eισιτήρια EURO 2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monter

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδιακαι απο μενα.

λογο κακης συνεννοησης μου εμειναν 2 εισητηρια για το ελλαδα σουηδια 10 ιουνιου στο σαλζμπουργκ.

τα πηρα ποιο ακριβα απο τι τα εδινε η επο.

οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm.

θα ειμαι κιεγω στο ευρο.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
παιδια οποιος θελει εισιτήρια παιζουν πολλα στο ebay.com

OP
OP
M

monter

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιζουν και στο  ebay απλα δεν εχω χρονο να ασχολειθω με τισ διαδικασιες του e bay.

και τα δινω χερι με χερι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα παιδιακαι απο μενα.

λογο κακης συνεννοησης μου εμειναν 2 εισητηρια για το ελλαδα σουηδια 10 ιουνιου στο σαλζμπουργκ.

τα πηρα ποιο ακριβα απο τι τα εδινε η επο.

οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει pm.

θα ειμαι κιεγω στο ευρο.

Ε, κι επειδή τα πήρες πιο ακριβά εσύ, πρέπει και να τα πουλήσεις πιο ακριβά;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι θα κάνει πάρτυ με την περίπτωσή σου η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Και μιλάω σοβαρά.

OP
OP
M

monter

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εσυ τι λες να τα πουλησω ποιο φτηνα και να παω μειον?

λες να κανω ψυχικο στον αγοραστη?

αν εχεις προβλημα με το post moy  μπορω να το διαγραψω.

Επισκέπτης
εσυ τι λες να τα πουλησω ποιο φτηνα και να παω μειον?

λες να κανω ψυχικο στον αγοραστη?

αν εχεις προβλημα με το post moy  μπορω να το διαγραψω.
Mην τον παραξηγείς, έχει μαλώσει με όλους και μερικές φορές μαλώνει και με τον εαυτό του αν δεν βρίσκει κάποιον εύκαιρο!

OP
OP
M

monter

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
χεχεχεε.... δεν μαλωνω με κανενα...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Παιδια δεν το θεωρω κακο να τα πουλησει ακριβοτερα τα εισιτηρια εαν τα πηρε οντως ακριβοτερα.Τωρα φιλε παπια εαν και συνηθως συμφωνουμε στα posts μας κα στις αποψεις μας εδω θα διαφωνισουμε.
Εαν η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι για να ασχολειτε με τα εισιτηρια του φιλου... τη να πω.Εας ψαξει καλητερα τουw παιδεραστες και τους μαστροπους στο internet που ειναι και πολλοι.
Λοιπων και απο εμενα τα ιδια παιζουν εχω 1 για ρωσια και 1 για ισπανια οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...(pm)

OP
OP
M

monter

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πες τα ρε φιλε ..αντε γιατι ολοι το παιζουν αγιοι και αμεσως να κραξουν και να πουν την κακια τους.

εσυ θα εισαι πανω για τους αγωνες?

εγω θα ειμαι με σουηδια...ελα να πιουμε κανα μπυρονι διπλα στο ποταμι με τους αλλους ελληνες..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Παιδια δεν το θεωρω κακο να τα πουλησει ακριβοτερα τα εισιτηρια εαν τα πηρε οντως ακριβοτερα.Τωρα φιλε παπια εαν και συνηθως συμφωνουμε στα posts μας κα στις αποψεις μας εδω θα διαφωνισουμε.
Εαν η υπηρεσία διώξεως ηλεκτρονικού εγκλήματος ειναι για να ασχολειτε με τα εισιτηρια του φιλου... τη να πω.Εας ψαξει καλητερα τουw παιδεραστες και τους μαστροπους στο internet που ειναι και πολλοι.
Λοιπων και απο εμενα τα ιδια παιζουν εχω 1 για ρωσια και 1 για ισπανια οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...(pm)
χαλαρωστε παιδια καλα κανει και πουλαει.λοιπων orbgr δες πμ σου εχω στειλει τηλ.για να συνεννοηθούμε....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να εξηγούμαι:
Δεν είπα το παιδί μαυραγορίτη, προς Θεού.
Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι όπως τα λέει (οτι τα πήρε όντως ακριβότερα), πρώτον κακώς έκανε.
Και δεύτερον δεν μου φαίνεται πολύ σωστό να λέει -και δη δημόσια- "ελάτε να σας πουλήσω εισιτήρια ακριβότερα απο την ονομαστική τιμή".
Αυτά και μόνο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε σεις αφού αύριο δίνει κι άλλα η ΕΠΟ απο τα γραφεία της.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα μουνακια οι της επο..τα δωσαν σε ταξιδιωτικα γραφεια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κ τωρα που μειναν απουλητα τα πλασαρουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom