Νέα

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mpouxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που θέλετε να παίξει του χρόνου ο οσφπ?

  • Premier league

    Ψήφοι: 20 26,0%
  • SL 2

    Ψήφοι: 3 3,9%
  • Football League

    Ψήφοι: 2 2,6%
  • Τοπικά Πειραιά

    Ψήφοι: 52 67,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α και για να μη ξεχνιόμαστε στρακια...Μόνο 45...
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.488
Like
21.848
Πόντοι
5.006
ρε καραγκιόζη θα μας ζαλίζεις τα αρχιδιια με τις μαλακιες του πορτοκαλί νου σου?τουλάχιστον βαζει λινκ μόνο και μην αντιγράψεις τα σεντόνια των εμερικων πουσταραδων....καραγκιόζη...

Μην το αποπαίρνεις το παιντι... Εμείς στηρίζουμε πορτοκαλί βόθρο..  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

επισης καλο είναι να διαβαζουμε και τα αντικειμενικα σαιτ που ταιζουν σανο τα προβατα...στις 26 ιανουαριου η ΕΕΑ ηταν μια καλη επιτροπή στην οποια ξεφτυλιστηκε η προπαγανδα του ολυμπιακου...μετα όταν βγηκε η αποφαση - αγγουρι, η ΕΕΑ εγινε του αυγενακη... :2funny:
ρε τι καλα που περναμε στην καραντινα!!! :2funny:


Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν τα επιχειρήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην ΕΕΑ περί πολυιδιοκτησίας.

Εδώ και καιρό ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, μέσω της πληθώρας των ΜΜΕ που ελέγχει η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθεί να πείσει το φίλαθλο κοινό και να επηρεάσει την Επιτροπή με αμέτρητα δημοσιεύματα ότι υπάρχει μετοχική σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά από δύο διακοπές, η περίφημη υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Πέμπτη (16/1) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι από την εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν.
Τα επιχειρήματα της πειραϊκής ΠΑΕ περί πιθανής σχέσης μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και της Ξάνθης, κατέρρευσαν με εκκωφαντικό τρόπο καθώς αποδείχτηκε από τη νομική διαδικασία περίτρανα ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην ακριτική ΠΑΕ, με συνέπεια τελικά ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο για τον Ολυμπιακό.

Από τη συζήτηση της υπόθεσης εξάλλου στην ΕΕΑ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη, όπως βέβαια κι οποιασδήποτε εταιρείας η οποία συνδέεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκείνο στο οποίο αναλώθηκε άλλωστε ως επί το πλείστον η εκδίκαση ήταν κατά κύριο λόγο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, ο τρόπος που αυτή έγινε κι αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία.

Ως εκ τούτου έγινε ξεκάθαρο από τη διαδικασία ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή σε όλο αυτό για το οποίο προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει η “ερυθρόλευκη” προπαγάνδα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα όταν έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Ένα επικοινωνιακό φιάσκο που βασίστηκε σε άναρθρες κραυγές και τεχνάσματα και το οποίο τελικά αποδείχθηκε ενώπιον της ΕΕΑ.

Να βρεθούν δηλαδή όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, να παραδώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και αν αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της “αντίπαλης” πλευράς.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να παίρνουν προθεσμία ως την επόμενη Πέμπτη. Η απόφαση αναμένεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, δηλαδή εντός του μήνα.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σοδυναμια ρουβλι με ελβετικο φραγκο  
CHF RUB
coinmill.com
0.50 38.28
1.00 76.56
1ελβετικο φραγκο = 76.56 ρουβλια  :orchestra:
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
94707553_928068680971321_5945690851836428288_n.jpg



αρχισανε τα οργανα  :tooth:
 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Μηνύματα
1.303
Κριτικές
7
Like
504
Πόντοι
316
το νομικό team του παοκ σε δικαστήριο, είναι πιο ακίνδυνο και από 80χρονο με προστάτη μέσα σε μπουρδέλο.  :truce:

 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.037
Κριτικές
48
Like
6.426
Πόντοι
11.445

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Όταν του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη».


:s&m_1: :s&m_1:


 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.016
Κριτικές
4
Like
849
Πόντοι
376
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: "ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ”
ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του.

35 εκατομυρια προστιμα δεν χαρισανε στη σεκαπ επι ιδιοκτησιας σαββιδη;
 

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.570
Κριτικές
4
Like
498
Πόντοι
36
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: "ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ”


Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ιβάν Σαββίδη περί λεκέδων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. "Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός.

Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα", είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την πρωτολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.
o γκαγκα-τσης ανακαλυψε οτι το να λες ενα ρωσο,ρωσο,ειναι ρατσισμος.την επομενη φορα που θα πειτε το νοσηλευτη,νοσηλευτη,να εχετε το νου σας οτι μπορει να πατε δικαστηριο.
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Ρε κατακαημένοι μπαογκτζήδες, δεν βάζετε μυαλό

Περί δηθεν υποβιβασμού του γαμιά σας, μπουγατσοβάζελων και βάζελων νότου, που τα τελευταία χρόνια εκτός από τον τράκη, πιπώνουν και τον ψευτοπόντιο από την Τσετσενία

- Έχετε καταλάβει όλοι ότι κανένα σοβαρό δικαστήριο στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο δεν θα μας καταδικάσει με την ψευδομαρτυρία του Φύσσα, του Γεωργέα και τα πύρινα άρθρα του Σαγόνια, του γυναικομαστία και του πρασινοφρουρού.

- Η μόνη σας ελπίδα είναι η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ να κάνει κανένα μαγικό και να μας καταδικάσει χωρίς στοιχεία, μόνο με ενδείξεις (κατά τα άλλα θέλετε και δικαιοσύνη τρομάρα σας). Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, η Ουέφα δεν θα κάνει τίποτα, αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια. Όχι μόνα τα αθλητικά, αλλά και τα ποινικά. Υπάρχει το δεδικασμένο Αστέρα Τρίπολης και Φενερ.


- Επειδή θα πάρει πολλούς μήνες μέχρι να γίνουν όλα τα δικαστήρια (αυτο είναι καλό για τον Θωμαίδη, που θα συνεχίσει να μασουλάει τα λεφτά του τσετσένου και για εσάς που θα μπορείτε να λέτε καμμιά μαλακία για να περναει η ώρα) , επικεντρωθείτε σε άλλα ζητήματα , τώρα που καίγεται ο κώλος σας

 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.488
Like
21.848
Πόντοι
5.006
Ούτε η επιτροπή δεοντολογίας θα μας καταδικάσει τυπε γιατί είναι τακτικοι δικαστες.. Η εισήγηση θα παει στα σκουπιδια.. Αλλά και να μας καταδικάσει, μετά η υπόθεση θα πάει στους εφετες της επο και θα αθωωθουμε εκεί..

Ο μπαοκ ξεκίνησε όλη αυτή την υπόθεση ως αντιπερισπασμο.. Επειδή ξέρει ότι η επιτροπή δεοντολογίας θα τους υποβιβασει και αυτή λόγω της τελεσίδικης απόφασης περί πολυιδιοκτησιας, πρέπει να βρουν ένα πάτημα να την βγάλουν στημένη και αυτή... Οπότε θα λένε ότι η επιτροπή δεοντολογίας αθώωσε τον ολυμπιακό ενώ καταδίκασε εμάς, άρα είναι στημένη... Αναγκαστικά έτσι θα κινηθούν γιατί δεν τους παίρνει να βγάλουν και αυτη την επιτροπή ως επιτροπή του αυγενακη.. Θα τους πάρουν με τα γιαούρτια και τα πρόβατα τους...  :2funny:
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Ούτε η επιτροπή δεοντολογίας θα μας καταδικάσει τυπε γιατί είναι τακτικοι δικαστες.. Η εισήγηση θα παει στα σκουπιδια.. Αλλά και να μας καταδικάσει, μετά η υπόθεση θα πάει στους εφετες της επο και θα αθωωθουμε εκεί..

Ο μπαοκ ξεκίνησε όλη αυτή την υπόθεση ως αντιπερισπασμο.. Επειδή ξέρει ότι η επιτροπή δεοντολογίας θα τους υποβιβασει και αυτή λόγω της τελεσίδικης απόφασης περί πολυιδιοκτησιας, πρέπει να βρουν ένα πάτημα να την βγάλουν στημένη και αυτή... Οπότε θα λένε ότι η επιτροπή δεοντολογίας αθώωσε τον ολυμπιακό ενώ καταδίκασε εμάς, άρα είναι στημένη... Αναγκαστικά έτσι θα κινηθούν γιατί δεν τους παίρνει να βγάλουν και αυτη την επιτροπή ως επιτροπή του αυγενακη.. Θα τους πάρουν με τα γιαούρτια και τα πρόβατα τους...  :2funny:

Το λογικότερο και πιθανότερο είναι ότι η επιτροπή δεοντολογίας θα περιμένει να αποφασίσουν τα ποινικά δικαστήρια και μετά την αθώωσή μας εκεί, θα μας αθωώσει και εκείνη. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα μπουγατσάκια είναι να πιέσουν την επιτροπή δεοντολογίας, να αποφασίσει πριν το ποινικό δικαστήριο, στο οποίο με τις μαρτυρίες-ανέκδοτα των Φύσσα, Αλαφούζου κλπ , δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Αν το πετύχουν αυτό, τότε θα μας ζαλίσουν τα αρχίδια για κάποιο καιρό, κάποιες μπουγάτσες ή βαζελίνες θα βαράνε κάθε μέρα μαλακία με το σδνα, μέχρι τελικά θα μας αθωώσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως έγινε με την υπόθεση ΟΦΗ-Αιγινιακού (βάζω και λινκ από τον βόθρο)


 

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Μηνύματα
111
Like
62
Πόντοι
1
Δυσκολα τα πραγματα και για τους δυο..Ο κουλης θα προσπαθησει να σωσει τον γαυρο αλλα δυσκολο πολυ..Αναμενουμε.
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
35 εκατομυρια προστιμα δεν χαρισανε στη σεκαπ επι ιδιοκτησιας σαββιδη;

Μπορει και παραπάνω. Και για το Πόρτο Καρράς κούρεψαν καμμιά 60εκ από τα χρέη του προς τράπεζες.
Μην περιμένεις βέβαια να τα γράψει κανένας αντικειμενικός αυτά.
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Το λογικότερο και πιθανότερο είναι ότι η επιτροπή δεοντολογίας θα περιμένει να αποφασίσουν τα ποινικά δικαστήρια και μετά την αθώωσή μας εκεί, θα μας αθωώσει και εκείνη. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα μπουγατσάκια είναι να πιέσουν την επιτροπή δεοντολογίας, να αποφασίσει πριν το ποινικό δικαστήριο, στο οποίο με τις μαρτυρίες-ανέκδοτα των Φύσσα, Αλαφούζου κλπ , δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Αν το πετύχουν αυτό, τότε θα μας ζαλίσουν τα αρχίδια για κάποιο καιρό, κάποιες μπουγάτσες ή βαζελίνες θα βαράνε κάθε μέρα μαλακία με το σδνα, μέχρι τελικά θα μας αθωώσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπως έγινε με την υπόθεση ΟΦΗ-Αιγινιακού (βάζω και λινκ από τον βόθρο)


- Στην υπόθεση ΟΦΗ-Αιγινιακού, όπου είχαμε καταδίκη και υποβιβασμό από την επίτροπή δεοντολογίας και μετά αθώωση από την επιτροπή εφέσεων, μάρτυρας κατηγορίας ήταν ένας Καλαιτζίδης, ο ίδιος που είχε ψευδομαρτυρήσει και για το ματς Ολυμπιακού-Βέροιας. Με την μαρτυρία αυτού του τύπου, που δεν φτάνει ούτε για καταδίκη Αιγινιακού, ονειρεύονται οι μπουγάτσες και οι μπουγατσοβάζελοι να μας υποβιβάσουν ??

- Στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, είχαμε καταδίκη σε πρώτο βαθμό από ποινικό δικαστήριο και αθώωση μετά στο Εφετείο. Αυτό έγινε το 2018 και οι μπουγάτσες είχαν τα ίδια άτομα στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία τότε δεν έκανε απολύτως τίποτα στην υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, ούτε έρευνα, ούτε εισήγηση,ούτε μυστική συνεδρίαση.

Το σανό που μασουλάτε ότι θα καταδικαστούμε μόνο με πιθανολόγηση και ενώ τα ποινικά δικαστήρια θα μας αθωώσουν το χωνέψατε ή όχι ακόμα ?
 

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Μηνύματα
862
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
απο kozanimedia.gr

Kozanimedia:
Για σωρεία εγκληματικών πράξεων εγκαλείται από τις αρχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης-Πρόσωπο κλειδί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας!!!- Ο ρόλος του Γιώργου Μαργαρίτη! (pdf το δικαστικό έγγραφο)


Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας, όπου περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον κ. Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων. Πρόσωπο-κλειδί είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και πρώην μέλος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας, όπως φαίνεται και από τα σχετικά έγγραφα! Επίσης αναφέρεται και το όνομα του αντιπροέδρου και περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Μαργαρίτη! Και οι δυο φέρονται να είναι ενάντια στις τακτικές Μαρινάκη.

Διαβάστε αναλυτικά το αποκαλυπτικό δικαστικό έγγραφο
ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3o




 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom