Νέα

Εισήγηση υποβιβασμού για Ολυμπιακό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mpouxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που θέλετε να παίξει του χρόνου ο οσφπ?

  • Premier league

    Ψήφοι: 20 26,0%
  • SL 2

    Ψήφοι: 3 3,9%
  • Football League

    Ψήφοι: 2 2,6%
  • Τοπικά Πειραιά

    Ψήφοι: 52 67,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Μηνύματα
862
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Αλλοίωση αποτελέσματος είναι»

Στο πόρισμα, αναφέρονται και πολλοί διάλογοι από τους οποίους ορισμένοι είναι αποκαλυπτικότατοι:
"Την 19/2/2011, διεξήχθη και ο αγώνας "Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός" με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας Μπέος, συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά Σιότροπο για το αποτέλεσμα του ντερμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη "αλλοίωση του αποτελέσματος", καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε  Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη", αναφερόμενος στον Θωμά Μητρόπουλο, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας Μπεος (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση Κανελλόπουλο  (Θ) και αναφέρουν τα εξής:

"Α: Τί γίνεται, πού είσαι;
Θ: Στο γήπεδο.
Α: Ακόμα εκεί είσαι;
Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.
Α: Τί λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.
Α: Ε;
Θ: Το ματς το είδες;
Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφ σάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι το Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
Θ: Για ξαναπέστο.
Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ. (...)Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.
Θ: Κοίταξε,στα δύο πρώτα συμφωνώ στο γκολ του Τσιμπούρη, γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήταν 10 παίκτες.
Α: Πιό μπροστά απ'τη μπάλα είναι,παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος ρου μπροστά,είναι σε θέση οφσάιντ.
Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα,πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε...ήταν γ... τα.
Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
Θ: Ναι
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω
Θ: Τί πρόβλημα όταν λες;
Α: Θα του την πέσουνε αδελφάκι μου,πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
Θ:Τα ους τρεις λες, έτσι;
Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.

Θ: Εχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.
Α: Εντάξει, μετά θα τον πάρω 'γω.
Θ: Θα του πω να σε πάρει.Να σου πω, τί ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμείς αύριο;
Α: 15:00
Θ: 15:00, το δείχνει η τηλεόραση, το δείχνει, ε;
Α: Το δείχνει, ναι.
Θ: Να σου πω, πώς το βλέπεις τώρα εσύ με το ... που ... κάτω η Τρίπολή ο γ..... που λέγαμε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να ' ναι, να μην το κυνηγήσει. Πώς το βλέπεις στον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;
Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσεις το παιχνίδι και ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ.... τον.
Θ: Οχι, ο Πανσερραϊκός να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.
Α: Εντάξει θα τα πούμε".


"Πρέπει να τους προστατέψεις, σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα"

Μετά από λίγα λεπτά δε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα Μπέο (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση Κανελλόπουλου:
"Α: Ελα, συγχαρητήρια.
Β: Έτσι, τέτοιο γ.... θέλανε τα μ...., στο 92.
Α: Άκου να σου πω όμως.
Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τί θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα και ένα μήνυμα, έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα, 10 μέρες.
Β: Έτσι, έτσι.
Α: Μ' ακούς;
Β: Εντάξει.
Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
Β: Τί εννοείς, ποιούς απ'όλους; 
Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα (ενν. τον Δημήτρη Καλόπουλο, διαιτητή και τον Σπύρο Τρύφωνα, β' βοηθό διαιτητή - παρατηρητή του αγώνα)
Β: Εντάξει.
Α: Με ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε."

"Να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του, να τον βάλει έστω και τέταρτο"

Περί ώρα 22:46, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει [ενν.τον Καλόπουλο] έστω και τέταρτο..., μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό», ενώ περί ώρα 23:07, ο Θανάσης Κανελλόπουλος τηλεφωνεί στον Αχιλλέα Μπέο και αναφέρουν τα εξής:

«Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μεχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δύο. Να στείλει δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δύο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.
Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κέρκυρας;
Α: Κέρκυρας ναι. Ναι, Τρύφωνας.
Θ: Θα σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανανά;
Α: Με ποιόν;
Θ: Με το Μπανανά έχει σχέση αυτό;
Α: Δεν το ξέρω, δε νομίζω, μπορεί κιόλας να ‘χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δεν μιλάει κιόλας, Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονοειδικά γ...τα.
Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός στο 2ο ημίχρονο ήταν ο Παναθηναϊκός....
Α:Ναι.Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιν να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω και 4ος.
Θ: Παίζει ... είναι ο Ταμπόζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6:00/6:30 οπότε περνάει πειθαρχική.
Α: Αμα γίνει αύτο γ...το. Αν γίνει αυτό γ...το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις...δεν θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι...
Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι τρου Τοροσίδη που λένε όλοι....Α:Μετά ρε παιδί μου είναι και μ....οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ....έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει  κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αι γ...θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;
Θ: Ε βέβαια.
Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ...τότερ, αφού είσαι μ... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα.
Θ: Θα το δούμε πως θα το .. τώρα έτσι λένε τώρα τι βαθμό θα του βάλει τώρα. Πάντως και αν δεν του βάλει τιμωρία, θα του βάλει αργία 15-20 μέρες.
Α: Καθόλου δεν πρέπει να του βάλει, άμα θέλει να δείξει δύναμη τώρα ο Βαγγέλης καθόλου δεν πρέπει να του μπει τιμωρία. Πρέπει την άλλη βδομάδα να τον βάλει 4ο, 4ο κάτω...

Πράγματι, σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, την Κυριακή 20-2-2011, μόλις ο Β’ βοηθός διαιτητή του ντέρμπι  Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, Σπύρος Τρύφωνας, ο οποίος ακύρωσε ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Κατσυράνη και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ντέρμπιο υπέρ του Ολυμπιακού, αποβιβάστηκε από την πτήση που τον μετέφερε από την Αθήνα στην Κέρκυρα μαζί με την αποστολή της τοπικής ομάδας που αγωνιζόταν στην Τρίπολη, δέχθηκε επίθεση από περίπου 1-15 άτομα που φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού".
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.518
Like
27.729
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχαχαχαχααααα πηγη απο το κοζανημιντια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.488
Like
21.850
Πόντοι
5.006
χαχαχαχαχαχαχαχααααα πηγη απο το κοζανημιντια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και πριν από κάτι χρόνια μάλιστα... Έχει αθωωθει για όλα αυτά ο πρόεδρος, αλλά της μπουγάτσας δεν της το είπανε ακομα... :2funny:
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
απο kozanimedia.gr

Για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Φίλε μην μας βάζεις ολόκληρο το κείμενο μόνο το λινκ.
Αυτά που γράφεις είναι παλιά και δεν ισχύουν πλέον.

Ο Βαγγέλας έχει απαλλαχθεί από τον Άρειο Πάγο για την εγκληματική οργάνωση. Κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και χειραγώγηση αγώνων.

Η σύσταση συμμορίας είναι πλημμέλημα. Η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κακούργημα. Ξέρεις την διαφορά ?

Η χειραγώγηση αγώνων είναι επίσης κακούργημα, αλλά ο Φύσσας και ο Αλαφούζος με τις καταθέσεις τους αθώωσαν ήδη τον Βαγγέλα.
 

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
85
Κριτικές
3
Like
47
Πόντοι
0
Παιδια μη ζοριζεστε , ψαχνετε στημενα ματς σε νικες του Ολυμπιακου. Αλλα ο Ολυμπιακος οταν νικαει εχει αποδοση στο στοιχημα 1.1 . Αν εστησε ματς , εστησε ασχετες ηττες ή ισοπαλιες  οταν ειχε πια παρει το πρωταθλημα. Και δεν χρειαζοταν να μιλησει με αντιπαλο , απλως εφερνε Χ. Οπως το ματς ΑΕΚ ΡΕΑΛ 2 2 που το εστησαν οι Ισπανοι μονοι τους
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχαχαχααααα πηγη απο το κοζανημιντια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μουνιαμαρτυρατε χωρίς ξύλο....πρωτοετής νομικής αθωώνει αμέσως για στημένη διαιτησία τον βαγγελαρο...Πώς?μα απλά "είμασταν μια φορά και εμείς τυχεροί "...Πώς είναι δυνατόν να στήνεις ματς και μετά να ομολογίες (χωρίς να ξέρεις ότι παρακολουθεισαι) ότι είμασταν τυχεροί?μα αφού το είχες στήσει υποτίθεται ½
 
OP
OP
mpouxos

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.369
Κριτικές
169
Like
8.654
Πόντοι
10.326
Αυριο θα είναι ΑΠΌΛΑΥΣΉ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ Open!!! Με τον Κυριάκο Θωμαιδη. Προμηθευτείτε ποπ κορν, πατατάκια και Σουρωτή! :rockon:
Και από Δευτέρα  ΞΕΚΙΝΑΝΕ τα ΚΑΛΑ...ΤΟ ΤΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

forza.jpg
:wanker:

metrosport.jpg
:orchestra:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

 
OP
OP
mpouxos

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.369
Κριτικές
169
Like
8.654
Πόντοι
10.326
Τα Τοπικά Πειραιά πάνε για Αυτοδυναμία!!! :wanker: :wanker: :wanker:
 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Μηνύματα
1.303
Κριτικές
7
Like
504
Πόντοι
316
καλά τα λέει η forza "καταγγελία στην uefa", απευθείας κιόλας στον γενικό γραμματέα, τον γιο του κυρ σάββα  :s&m_2:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.518
Like
27.729
Πόντοι
5.506
τον πεο θα μας κλασετε μπουχο....
δεν λες καλα που σπειρατε την γριπη και γλυτωσε το κωλαρακι σας
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
Αυριο θα είναι ΑΠΌΛΑΥΣΉ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ Open!!! Με τον Κυριάκο Θωμαιδη. Προμηθευτείτε ποπ κορν, πατατάκια και Σουρωτή! :rockon:

Δεν θα κάνει εκπομπή ο σαγόνιας με την κυτταρίτιδα στην πλάτη. Φεύγει σήμερα το βράδυ με την αποστολή του μπαοκ για ΚΑΣ
 

Συνημμένα

  • images.jpg
    images.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 27

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Μηνύματα
862
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
sdna.gr

Ο Γιάννης Αυλακιώτης παρουσιάζει την ιστορική κυβίστηση των επιστημόνων δημοσιογράφων που διαλαλούσαν το αφήγημα «Ο ΠΑΟ κερδίζει τη Μπάρτσα και χάνει από την Προοδευτική γιατί δεν κάνει επενδύσεις».

Οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας φίλοι μου πρέπει αύριο κιόλας να σκίσουν τα διπλώματά τους και να κρεμάσουν τη μάσκα τους. Δυο μήνες τώρα, όλος ο πλανήτης ψάχνει να βρει ένα ασφαλές και γρήγορο τεστ για τον codiv-19, αντί να χρησιμοποιήσει το πιο αποτελεσματικό του είδους που έχουμε στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Το «Τεστ Νικολακόπουλος» (μεγαλύτερη εφεύρεση και απ’ το “Τεστ Παπανικολάου”) είναι τόσο απλό και εύκολο όσο το να δώσει ένα πέναλτι ο Κασνεφέρης στον Αλεξανδρή. Βάζεις τον έχοντα ύποπτα συμπτώματα να διαβάσει ένα άρθρο του Νικολακόπουλου, χωρίς να τον έχεις προετοιμάσει. Να του ‘ρθει ξαφνικό στο Δόξα Πατρί. Αν καταφέρει να φτάσει ως το τέλος σώος και αβλαβής έχεις το πιο αλάνθαστο αποτέλεσμα. Ο ασθενής έχει αναπτύξει αντισώματα στον covid-19, το εγκεφαλικό και τις καρδιοπάθειες απ’ τις πολλές συμπάθειες. Για τα επόμενα 85 χρόνια θα είναι πιο άτρωτος και απ’ τον Τζέισον Στέιθαμ.

Αν δεν κάνατε και εσείς το δωρεάν τεστ Νικολακόπουλου στον sport-fm φίλοι μου, το blog σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσετε. Σας έχω σήμερα αποσπάσματα του άρθρου του για τη συνωμοσία σε βάρους του Ολυμπιακού που είναι πιο αποτελεσματικό και απ’ την Ρεμδεσιβίρη:

«Φαντάζομαι ότι έχετε προσέξει ότι ο Ολυμπιακός κατηγορείται ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για στημένα παιχνίδια τη σεζόν 2014-15». Ο Κώστας κάνει αυτή την απαραίτητη διευκρίνιση για να μην μπερδευτεί ο αναγνώστης γιατί κάθε χρόνο ο θρύλος και ο πρόεδρος αλλάζουν πίστα κατηγοριών για να μην είναι μονότονο το παιχνίδι. Αν συνθέσεις τον πρόεδρο, τον Ολυμπιακό και τις κατηγορίες τους, θα προκύψει ο νέος, αναθεωρημένος ποινικός κώδικας της Ελλάδας.



Ο Νικολακόπουλος φίλοι μου με ένα άλμα λογικής πιο άκυρο και απ’ τα άλματα του Κώστα Κουκοδήμου εξηγεί ότι όλα είναι προϊόν συνωμοσίας και ότι δεν στέκουν οι κατηγορίες επειδή εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός τα πήγε καλά στην Ευρώπη: 

«Ο Ολυμπιακός θα προκρίνονταν μάλιστα στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν τα έκαναν πλακάκια η Γιουβέντους με την Ατλέτικο, με συνέπεια να φέρουν 0-0 την τελευταία αγωνιστική στο Τορίνο, αποτέλεσμα που εξυπηρετούσε και τους δύο, καθώς η μεν Ατλέτικο περνούσε ως πρώτη, η δε Γιουβέντους προκρίνονταν ως δεύτερη, με ένα βαθμό διαφορά από τον Ολυμπιακό». Αυτό ναι, είναι πολύ πιο φυσιολογικό.

Εν ολίγοις φίλοι, μου κατά την Νικολακοπούλεια λογική είναι πιο πιθανό να έστησαν ματς η Γιουβέντους με την Ατλέτικο για να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά να στήθηκαν ματς στην Ελλάδα που κέρδιζε πρωτάθλημα ο πρώτος και φωταγωγούνταν 10 γήπεδα της Α’ Εθνικής για να γιορτάσουν την επιτυχία του (αν νιώσατε το πρώτο μούδιασμα στο κεφάλι είστε σε καλό δρόμο. Φτιάχνετε αντισώματα):

«Εάν ισοβαθμούσαν ο Ολυμπιακός με τη Γιουβέντους, θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός… Να υπενθυμίσω ότι πρώτον η Γιουβέντους εκείνη τη σεζόν έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ». Που σημαίνει ότι αν δεν τα είχε κάνει πλακάκια η Γιουβέντους με την Ατλέτικο για να πετάξουν έξω τον Ολυμπιακό, ο θρύλος θα ‘χε πάει τελικό και θα ‘χε τώρα στην τροπαιοθήκη του και τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο (εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ ατυχίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες τελικών προσπαθειών): 

«Δεύτερον η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία κέρδισε ο Ολυμπιακός στον Πειραιά, μόλις τρεις μήνες πριν είχε παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τρίτον ο Ολυμπιακός είχε χάσει 0-2 στη Σουηδία από τη Μάλμε, καταδικασμένος από τη διαιτησία ενός Ρώσου χασάπη, του Καράσεφ». Δάκτυλος ΠΑΟΚ 1000% ο χασάπης. Υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία για να δέσει την υπόθεση το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού (αυτός είναι ο λόγος που τα δικαστήρια άνοιξαν νωρίτερα. Μόνο για να εξετάσουν τις καταγγελίες του θρύλου, θέλουν 2 μήνες δουλειά). Η Μαρούπα μάλιστα φέρεται να είχε δει τον Καράσεφ και στο ξενοδοχείο των προπονητικών εγκαταστάσεων και έτσι οδηγήθηκε στο ασφαλές συμπέρασμα της πολύιδιοκτησίας.

Τη σεζόν 1999-2000 είχε παίξει στον ΠΑΟΚ ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς που ήταν κολλητός του πλέι μέικερ Βασίλι Καράσεφ της ΤΣΣΚΑ. Κι αυτό τυχαίο; Αν επιληφθούν του θέματος ο Αυγενάκης με τον πρόεδρο κουμπάρο του και τον Αρκούδη, σε 10 μέρες θα έχουν αφαιρεθεί άλλοι 30 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για πολυϊδιοκτησία επωνύμου.

Και αφού το πήγε μέσω Λαμίας φίλοι μου στο τέλος ο Νικολακόπουλος καταλήγει στο συμπέρασμα που του χαρίζει το βραβείο «Ιωάννης Μελισσανίδης 2020» για την κυβίστηση της εικοσαετίας: «Πού θέλω να καταλήξω: πρέπει να πιστέψουμε λοιπόν ότι ο ίδιος Ολυμπιακός, που κέρδιζε την Γιουβέντους και την Ατλέτικο, έστηνε τα παιχνίδια για να κερδίσει τον Ατρόμητο και τη Βέροια!!!». Δεν είναι δύσκολο. Αν κάνει μια επανάληψη στα κείμενα της εικοσαετίας θα θυμηθεί και θα πιστέψει. 

Εδώ 10 εκατομμύρια Έλληνες έπρεπε να πιστέψουν το αφήγημα των επιστημόνων δημοσιογράφων ότι ο Παναθηναϊκός που έπαιζε προημιτελικό με την Πόρτο και κέρδιζε την Μπαρτσελόνα ήταν φυσιολογικό να χάνει από την Παναχαϊκή και την Προοδευτική γιατί δεν έκανε επενδύσεις για να κερδίζει τον Σάκη τον Αλμανίδη, συν τον Αλί Μπαμπά και τους 40 κλέφτες που κρατούσαν σημαίες και σφυρίχτρες.

Έπρεπε να πιστέψουν ότι η ΑΕΚ χτύπαγε τη Ρεάλ, αλλά έχανε απ’ τον Εργοτέλη γιατί δεν είχε καρδιά πρωταθλητή να κερδίσει 14 αντιπάλους κάθε Κυριακή. Τώρα που έγινε δουλίτσα και πειστήκαμε να αλλάξουμε γνώμη;

Είκοσι χρόνια κλέφτες τους ανέβαζαν, τώρα βγαίνουν και παραδέχονται ότι ήταν και ψεύτες. Μόνο ένας θα μπορούσε να τα λέει αυτά τότε και να τα αλλάζει τώρα. Η ομάδα συνώνυμο του «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω».
 

diopos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2018
Μηνύματα
640
Κριτικές
14
Like
826
Πόντοι
376
sdna.gr

Ο Γιάννης Αυλακιώτης

Πονάει πολύ ο Παπαθεοδώρου, που γραφει με ψευδώνυμο Αυλακιώτης ή Αιβαλιώτης ή Καρλής.
Που πάτε με αυτόν ρε ΠΑΟΚια? Είναι δυνατόν ο βάζελος να θέλει το καλό του ΠΑΟΚ?

Αν θέλετε προκοπή, πείτε στον Ιβαν να διώξει βάζελους και χανούμια από την ομάδα σας
 

Giannis_127

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Μηνύματα
625
Κριτικές
9
Like
1.053
Πόντοι
86
Με την Αυλακιωτια λογικη οταν ο Ολυμπιακος κερδιζε την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ και μετα εχανε απο τον Παο ηταν στημενο το ματς.
Οταν κερδιζει την Αρσεναλ στο Λονδινο φετος και την αποκλειει και μετα παιζει στην τουμπα και χανει για το κυπελλο ειναι στημενο...

Και πολλα ακομα ματς μπορω να θυμηθω...
Καλος ο σανος αλλα δεν θα παρουμε απο το sdna...
 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
360
Πόντοι
326
Δεν προλαβαίνει η κυβέρνηση γιατί έχουμε εκλογές το Σεπτέμβριο
 

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Μηνύματα
3.896
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..
 

Συνημμένα

  • 1ea38402-7f46-4620-8188-6dedc162bb77.jpeg
    1ea38402-7f46-4620-8188-6dedc162bb77.jpeg
    103,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom