Νέα

Εισφορά Επαγγελματιών υπέρ ΟΑΕΔ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 498
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φίλε, το καταλάβαμε οτι είσαι τεμπελόσκυλο.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ !!!!

:) :) :) :)

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι τεμπελοσκυλο εργαζομενος ειμαι 4ωρος που η επιχειρηση δεν παει καλα και μαλον το καλοκαιρι αφου ληξη η συμβαση μου γιατι ειμαι συμβασιουχος στο ιδιωτικο τεμεα θα βγω στον εφιαλτη της ανεργια οπως και πολλοι συνανθρωποι μου

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου δεν παριστανω τον εξυπνο ουτε θεωρω οτι ειμαι εξυπνος απλα λεεω τη γνωμη μου και την προσωπικη μου αποψη αν ειμασταν ολοι ιδιοι η ζωη θα ηταν απιστευτα βαρετη
το συμπερασμα οτι επαιτω πως το εβγαλες και οτι τελειωνουν τα ψωμια μου βασει ποιου θεματος οσο για το ποστ 109 διαφωνω προσωπικα  οτι οι αδυνατοι πρεπει να πατιουντε αν ειναι ετσι να επαναφερουμε και τους δουλους και τον κεαδα
φιλε κι εγω τη γνωμη μου λεω. τωρα για δουλους και κεαδες, συ ειπας...  :rockon: :rockon: :rockon:

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
πως εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι τεμπελοσκυλο εργαζομενος ειμαι 4ωρος που η επιχειρηση δεν παει καλα και μαλον το καλοκαιρι αφου ληξη η συμβαση μου γιατι ειμαι συμβασιουχος στο ιδιωτικο τεμεα θα βγω στον εφιαλτη της ανεργια οπως και πολλοι συνανθρωποι μου
κατσε με σταυρωμενα χερια και παιζε στο νετ. μεεεεεεεεεεχρι το καλοκαιρι εχει ο θεος μωρε...

αληθεια, ξερετε κανεναν αλβανο ανεργο ?  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κατσε με σταυρωμενα χερια και παιζε στο νετ. μεεεεεεεεεεχρι το καλοκαιρι εχει ο θεος μωρε...

αληθεια, ξερετε κανεναν αλβανο ανεργο ?  :think:  :2funny: :2funny: :2funny:
μεχρι το καλοκαιρι θα μαι εργαζομενος και μετα απο κει και περα για 14 μηνες θα παιρνω ταμειο ανεργιας
και τι θες να κανω ρε φιλε αφου δεν υπαρχουν δουλειες
και ναι ξερω πολλους αλβανους που τα μαζεψανε και πηγαν στη χωρα τους και ζουσαν και 6-7 χρονια στην ελλαδα

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
μεχρι το καλοκαιρι θα μαι εργαζομενος και μετα απο κει και περα για 14 μηνες θα παιρνω ταμειο ανεργιας
μπουουουουουουχαχαχχαχαχαχαχαχχααα.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ναι ξερω πολλους αλβανους που τα μαζεψανε και πηγαν στη χωρα τους και ζουσαν και 6-7 χρονια στην ελλαδα
καλα νταξ... και γω ξερω παμπολλους που πηραν σπιτια (εδω, οχι στην αλβανια), αυτοκινητα, εξοχικα, σπουδαζουν παιδια κλπ κλπ και τρεχουν και τα φερνουν βολτα. εσυ κατσε παιζε στο νετ.  :)

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Αρα ερχεσαι στα λογια μου..... ο εργοδοτης σου που δεν παει καλα η δουλεια του αν κλεισει δεν θα παρει επιδομα ΟΑΕΔ ενω εσυ θα παρεις

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οταν εχεις υψηλο μισθο, ειναι λογικο να πληρωσεις και για πραγματα για τα οποια δεν θα εχεις καμια ανταποδοση ποτέ.
Παντα συνεβαινε, παντα θα συμβαινει.

Για αυτό υπάρχουν οι φόροι που έχουν αναδιανεμητικό χαρακτήρα και όχι ανταποδοτικό...

Οι ασφαλιστικές εισφορές πάλι, έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα (σύνταξη- περίθαλψη) για αυτό και ΔΕΝ υπολογίζονται με βάση το εισόδημα κάποιου, τουλάχιστον στους ελεύθερους επαγγελματίες/ αυτοαπασχολούμενους...

Το να πληρώνεις μέσω ασφαλιστικών εισφορών υπέρ οαεδ όντας ελεύθερος επαγγελματίας είναι σα να πληρώνω ασφάλιση για τον κίνδυνο εξωμήτριας κύησης - ασφαλίζομαι δηλαδή έναντι ενός κινδύνου που δεν πρόκειται να επέλθει ποτέ στο πρόσωπό μου...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αρα ερχεσαι στα λογια μου..... ο εργοδοτης σου που δεν παει καλα η δουλεια του αν κλεισει δεν θα παρει επιδομα ΟΑΕΔ ενω εσυ θα παρεις

ο εργοδοτης μου απασχολει 1000 ατομα προσωπικο και εχει βγαλει υπερκερδη τοσα χρονια και τα χρηματα των κερδων του τα εχει στο εξωτερικο επισης σχεδον ολοι οι εργαζομενοι ειναι συμβασιουχοι μαλλον δεν τον κοβω να εχει αναγκη απο το επιδομα ανεργιας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μπουουουουουουχαχαχχαχαχαχαχαχχααα.......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα νταξ... και γω ξερω παμπολλους που πηραν σπιτια (εδω, οχι στην αλβανια), αυτοκινητα, εξοχικα, σπουδαζουν παιδια κλπ κλπ και τρεχουν και τα φερνουν βολτα. εσυ κατσε παιζε στο νετ.  :)

φιλε δεν ξερω που ζεις αλλα στην ελλαδα του 2011 προς 2012 δουλειες δεν υπαρχουν ουτε για ζητω επισης και συ στο νετ εισαι

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο εργοδοτης μου απασχολει 1000 ατομα προσωπικο και εχει βγαλει υπερκερδη τοσα χρονια και τα χρηματα των κερδων του τα εχει στο εξωτερικο επισης σχεδον ολοι οι εργαζομενοι ειναι συμβασιουχοι μαλλον δεν τον κοβω να εχει αναγκη απο το επιδομα ανεργιας
εμ πες απ την αρχη οτι εισαι παμιτης. σταδιάλα...  :rockon: :rockon: :rockon: :boobies:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Εγω μιλησα για τις χιλαδες μικρομεσαιες (μαγαζια) επιχειρησεις αν το καταλαβες......ασχετο υπαρχει στην Ελλάδα επιχειρηση με 1000 υπαλληλους?????...στην Βουλή δουλευεις?  :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εγω μιλησα για τις χιλαδες μικρομεσαιες (μαγαζια) επιχειρησεις αν το καταλαβες......ασχετο υπαρχει στην Ελλάδα επιχειρηση με 1000 υπαλληλους?????...στην Βουλή δουλευεις?  :2funny: :2funny:

δεν εργαζομαι στη βουλη εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα δεν ξερω αν σου λεει κατι η λεξη πολυεθνικη με ελληνα επιχειρματια η μεγαλη επειχειρηση
και σιγουρα το μικρομαζακι εχει προβλημα αλλα δεν παει να ειναι επιχειρηση που καποιες χρονιες θα παει πολλυ καλα και καποιες αλλες δεν θα παει και τοσο καλα
επισης εφ οσον εισαι αφεντικο οποτε εχεις εσυ την ευθυνη των επιλογων σου και του τροπου εργασιας σου
για αυτο δεν γινοντε ολοι επιχειρματιες και μαγαζατορες

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
δεν εργαζομαι στη βουλη εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα δεν ξερω αν σου λεει κατι η λεξη πολυεθνικη με ελληνα επιχειρματια η μεγαλη επειχειρηση
και σιγουρα το μικρομαζακι εχει προβλημα αλλα δεν παει να ειναι επιχειρηση που καποιες χρονιες θα παει πολλυ καλα και καποιες αλλες δεν θα παει και τοσο καλα
επισης εφ οσον εισαι αφεντικο οποτε εχεις εσυ την ευθυνη των επιλογων σου και του τροπου εργασιας σου
για αυτο δεν γινοντε ολοι επιχειρματιες και μαγαζατορες
Ξερω πολυ καλυτερα απο σενα τι ειναι πολυεθνικη και μαλιστα στην Ελλαδα........οχι στην Silicon Valley

Επισκέπτης
Ειναι σοφία να περιμενω να παρω συνταξη απο το ταμειο μου?
Φυσικα το περιμενω, και φυσικα θα παρω.
Γιατι οχι?

Το ότι με ακριβώς τις ίδιες εισφορές
οι πριν το 1993 έπαιρναν 1600€ το μήνα σύνταξη
και εμείς θα πάρουμε 550€
δεν σε κάνει να νοιώθεις μαλάκας ;;;;;;;

Οι πριν το 1993 έπαιρναν περισσότερα από όσα τους αναλογούσαν
οπότε εμείς θα πάρουμε λιγότερα για να ... πατσίσει ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom