Νέα

Εισφορά Επαγγελματιών υπέρ ΟΑΕΔ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 498
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επειδη αυτοι που δεν μπορουνε να πληρωσουν ιδιωτικη κλαινε τα λεφτα που υποχρεωτικα δινουν και βλεπουν την πουτσα που τρωνε σε παροχες σε σχεση με τους αλλους.

θελω να ερθω ακροατηριο να σε δω να δικαζεις. σου κερναω το ετησιο ασφαλιστρο της ιδιωτικης.

Απίστευτο επιχείρημα επεστράτευσε! Ρε άλεξ και στην κοινωνική πληρώνεις και στην ιδιωιτική. Σωστά? Στη μεν πρώτη στο επιβάλλουν με πολιτικά κριτήρια ( λέγε λαμόγια), στη δεύτερη είναι εκούσια συναλλαγή.

Με ποιο κριτήριο η πρώτη είναι καλύτερη από τη δεύτερη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απίστευτο επιχείρημα επεστράτευσε! Ρε άλεξ και στην κοινωνική πληρώνεις και στην ιδιωιτική. Σωστά? Στη μεν πρώτη στο επιβάλλουν με πολιτικά κριτήρια ( λέγε λαμόγια), στη δεύτερη είναι εκούσια συναλλαγή.

Με ποιο κριτήριο η πρώτη είναι καλύτερη από τη δεύτερη?

εγω αναρωτιεμαι με αυτα που βλεπω...ή εκανα μαλακια που δε σπουδασα ή γλυτωσα το λιγοστο ζουμι στο καυκαλο μου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω αναρωτιεμαι με αυτα που βλεπω...ή εκανα μαλακια που δε σπουδασα ή γλυτωσα το λιγοστο ζουμι στο καυκαλο μου?

Φίλε άμα δε σπούδασες πολύ καλά έκανες. Και γενικά όσο απέχεις και από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και ότι έχει να κάνει με ελληνικό κράτος, είναι καλό για την ψυχική σου υγεία και όχι μόνο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αν θες συνταξη κανε συνταξιοδοτικο σε ιδιωτικη. αν θες νοσοκομειακο κανε σε ιδιωτικη.

Με τις κατάλληλες δεικλίδες ασφαλείας γίνονται.
Ας υπάρχει μια δημόσια υπηρεσία που θα αναλαμβάνει τη μεταφορά σου σε άλλη ιδιωτική εταιρεία.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Uploads/A%20Kwnstantina/aspis%20pronoia%201.jpg[/img[/URL]]

Φυσικά αν περάσει το ΠιΕςΑι και γίνει το κούρεμα, θα πέσουν κι άλλα κανόνια.
Ήδη το κράτος έχει κάνει το μάξιμουμ που μπορεί (γιατί λεφτά δεν έχει) για διευκολύνσεις.

Όσο για το τι λέει ο λάκης, έχει εν μέρει δίκιο. Το κράτος και ο πολίτης έχουν ανταποδοτικές σχέσεις. (Κοινωνικό συμβόλαιο το έλεγαν κάποιοι). Όταν το ένα μέρος παίρνει διαρκώς περισσότερα και δίνει λιγότερα... ε λογικό είναι το άλλο να αντιδρά. Δεν θα αναλύσω ποια είναι η στάση της ΕΕ στις εισφορές υπέρ τρίτων, και γιατί αν συμμορφωθούμε και τις κόψουμε θα καταρρεύσει το ελληνικό κράτος. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να πληρώνω εισφορές για τρίτους, αρκεί να υπάρχει μια λογική σύνδεση του τρίτου με το αντικείμενο της εισφοράς. Πχ. εισφορά υπέρ του (τέως) ΤΣΜΕΔΕ σε έκδοση οικοδομικής άδειας. Τώρα εισφορά στο λογαριασμό της ΔΕΗ για επιδόματα... τελωνειακών ή χαρτόσημο ΟΓΑ σε... μισθωτήρια είναι καθαρά νταβατζηλίκια.

Και στην προκείμενη περίπτωση μάλιστα, είναι κλασσικό νταβατζηλίκι, γιατί εδώ το κράτος απλά ξεφορτώνεται το κόστος δικής του υποχρέωσης σε τρίτους, άσχετους, χωρίς καμία ανταπόδοση  αλλά αντιθέτως γιατί δεν μπορεί να πατάξει την εισφοροδιαφυγή.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Για τον ΟΑΕΔ να πληρωσω το 50αρικο να παρει επιδομα καποιος που το εχει αναγκη εστω και να μην ειμαι εγω (που επισης το εχω αναγκη) αλλα για τον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ κατα το κοινως λεγομενο) γιατι να πληρωσω για να εχω την χαρα να στηθω στην ουρα????

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πάρτε ρε τα πράγματα απο την αρχή...!Νεος ΕΛ.Επαγγελματιας..με το που λες θα ανοιξω εταιρια 350 ευρω το 2μηνο ΟΑΕΕ.....Κάθε 2μηνο + 20 Ευρώ αύξηση....!Καταρχής ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΟΑΕΕ ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ???Πως περιμενεις απο καποιον που ανοιξε σημερα να εξασφαλισει μονο για σενα 350 ευρω? Εαν δεν τον πληρωσεις δεν σου θεωρει βιβλια...Αλλη μαλακια αυτη...Δεν σε αφηνει να δουλεψεις μηπως καποτε τους πληρωσεις..!Εγω στα 3 χρονια απο 320 ευρω...εφτασα να πληρωνων 480...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΛΙΜΑΚΑ..!Λοιπον για μενα με τα σημερινα δεδομενα ο ΟΑΕΕ ειναι ενας καλός λογος να μην γίνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Ελ.Επαγγελματιας εαν δεν εχει ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ..!Και μην ξεχναμε οτι αυτα τα 200 ευρω η 400 θα τα παιρνουμε για 2 η 4 μηνες...!Μετα εχει ο θεος...!ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και μενα με ειχαν γαμησει αυτα τα 350 ευρω για τον κωλοοαεε :tickedoff:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Με τα τελευταία Χαράτσια που έβαλε η Κυβέρνηση Αμιγούς ... ΠΑΣΟΚ ...

καλούνται οι Επαγγελματίες

[size=11pt](Ιατροί , Οδοντίατροι , Φαρμακοποιοί , Δικηγόροι , Συμβολαιογράφοι , Μηχανικοί ,
όλοι οι Τεχνίτες ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ , Εμποροι και λοιποί)

να πληρώσουμε ΤΕΛΟΣ υπέρ του ΟΑΕΔ ...[/size]

το ονόμασαν τέλος

αλλά είναι ΦΟΡΟΣ

γιατί δεν υπάρχει κάποια ανταποδοτικότητα υπέρ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
από τον ΟΑΕΔ ...

επειδή υπάρχουν εδώ μέσα ιατροί , δικηγόροι , μηχανικοί , έμποροι
και επαγγελματίες

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κύριοι ;;;;;;;;;;;;;;

Θα επιταχύνει τη συμμετοχή σας στις διαδικασίες που θα προκαλέσουν ... τις εξωθεσμικές "αλλαγές" που απαιτούνται για να γίνει άρση της εις βάρους μας αδικίας ;;;;;;;;

Τι λέτε ;;;;;;
κάτσε νά βαλουμε τά πράματα στη  θέση τους διοτι όπως εγώ πού είμαι κτηματομεσίτης και εσύ πού είσαι γιατρός φοροδιαφεύγουμε αυτη είναι η πραγματικότιτα ...καί έχουμε φάει απο τό κράτος κάμποσα χρήματα τα τελευταία χρόνια...

τό ότι μάς βάζουν να πληρώσουμε αυτο το χαρατσι που αναφέρεις δέν είναι τόσο αδικο ...αλλά θά μπόρουσαν να μάς τά πέρναν και διαφορετικά και ποιο άγρια
χοντρά ...γί αυτό άς μην μιλάμε...
πχ θα μπορούσαν τόσα χρόνια να είχαν κατεβασει την κλιμακα στα 5000 καί οχι τώρα πού πολλοι όπως εγώ δέν εχουμε να πληρώσουμε και φυσικα και ο φορος επιτηδεύματος θάπρεπε ναχει μπει εδώ και χρόνια....και οχι τωρα...

βάλε 500000 ελευθερους επαγγελματίες που φοροδιαφευγουν επι τόσα χρονια απο ενα χιλιαρικάκια νά δειναμε παραπανω επι 20 χρονια και βάλε που θά ήταν το δημόσιο χρέος....???.

φυσικά βαλε και 500000 δημοσίους υπαλλήλους λιγότερους επι 20 χρόνια....
αλλά μήν τα φορτώνουμε όλα στούς δημόσιους υπαλλήλους έτσι δέν είναι όταν αποδειξη σε ταβέρνα είχαμε να ζητησουμε 40 χρόνια....

ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ μας πονάει που θα πληρώσουμε ολα αυτά...
τόσα χρόνια που κλέβαμε τό κράτος όμως δέν μάς πονούσε..??.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΑΚΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΑΝ και εμείς οι δεξιοι δέν κανουμε την αυτοκριτική μας...όπως φυσικά καί οι αριστεροι..
οι αριστεροι τόσα χρόνια δέν φωνάζαν που διορίζαν στόν δημόσιο άσχετα εάν ταιζαν τεμπέλιδες και μέ δάνεια....
.

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
"εξωθεσμικες" αλλαγες?

Αυτές;

20110206165001.jpg

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
KKE σε Βόρεια Κορέα: στο πλευρό σας για ένα... πυρηνοκίνητο σοσιαλισμό

Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Το συλληπητήριο μήνυμα ανέφερε τα εξής:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο ......
λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».
Αναρτήθηκε από kafeneio στις 12/21/2011 07:57:00 μμ 

3 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΕΛΕΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΙΟ, ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟΣ "ΣΠΑΡΑΖΕΙ" ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΟΣΟ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ? ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ? ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

21 Δεκεμβρίου 2011 8:08 μ.μ. 
Ανώνυμος είπε...

ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

21 Δεκεμβρίου 2011 10:36 μ.μ. 
Ανώνυμος είπε...
Κλαίνε όλοι, κλαίει και η Αλέκα. Η απαρηγόρητη μαυροπενθούσα, φορώντας το μαύρο της εξώπλατο, βρίσκεται κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους του Περισσού κι έχει πλαντάξει στο κλάμα για τα πέταλα που τίναξε ο σύντροφος φασίστας. Διέταξε να βαφτούν μαύρα όλα τα κόκκινα, ενώ η είσοδος στον Περισσό επιτρέπεται πλέον μόνο στους ολοφυρόμενους.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με τα τελευταία Χαράτσια που έβαλε η Κυβέρνηση Αμιγούς ... ΠΑΣΟΚ ...

καλούνται οι Επαγγελματίες

[size=11pt](Ιατροί , Οδοντίατροι , Φαρμακοποιοί , Δικηγόροι , Συμβολαιογράφοι , Μηχανικοί ,
όλοι οι Τεχνίτες ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ , Εμποροι και λοιποί)

να πληρώσουμε ΤΕΛΟΣ υπέρ του ΟΑΕΔ ...[/size]

το ονόμασαν τέλος

αλλά είναι ΦΟΡΟΣ

γιατί δεν υπάρχει κάποια ανταποδοτικότητα υπέρ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
από τον ΟΑΕΔ ...

επειδή υπάρχουν εδώ μέσα ιατροί , δικηγόροι , μηχανικοί , έμποροι
και επαγγελματίες

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κύριοι ;;;;;;;;;;;;;;

Θα επιταχύνει τη συμμετοχή σας στις διαδικασίες που θα προκαλέσουν ... τις εξωθεσμικές "αλλαγές" που απαιτούνται για να γίνει άρση της εις βάρους μας αδικίας ;;;;;;;;

Τι λέτε ;;;;;;

κατσε ρε φιλε γιατι λες πραγματα παραλογα
1ον πληρωνουν χαρατσι και οι μισθωτοι υπερ ανεργων ενα 5% του μισθου τους
2ον οι ελευθεροι επαγγελματιες γιατι να μην πληρωνουν ειδικα οι γιατροι και η δικηγοροι που δεν ζουν με 700€ το μηνα
που 700€ πλεον αν εισαι μισθωτος θεωρειτε αρκετα καλος μισθος

και ναι δεν ξερω αν το ξερεις αλλα εχουμε πανω απο 1.000.000 ανεργους δηλαδη οι ανεργοι τι πρεπει να κανουν να ψοφησουν
να μεταναστευσουν να πανε πνιγουνε πααιρνουν ενα ελαχιστο βοηθημα οχι για να κανουν τη ζωη τους αλλα για να μην ψοφησουν της πεινας
δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στο ευρωπη βλεπε αγγλια οι ελευθεροι επαγγελματιες πληρωνουν το 10% του τζιρου τους υπερ ανεργων
και εκει σε αυτη τη χωρα για να βγεις στο ταμειο ανεργιας δεν χρειαζετε να χεις δουλεψει ουτε μια μερα επισης αν δεν εχεις περιουσιακα στοιχεια σου νοικιαζει το κρατος σπιτι μεχρι 20 τετραγωνικα δεν πληρωνουν δημοτικα τελη και τους δινουν και 70λιρες τη βδομαδα για σιτιση

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
κατσε ρε φιλε γιατι λες πραγματα παραλογα
1ον πληρωνουν χαρατσι και οι μισθωτοι υπερ ανεργων ενα 5% του μισθου τους
2ον οι ελευθεροι επαγγελματιες γιατι να μην πληρωνουν ειδικα οι γιατροι και η δικηγοροι που δεν ζουν με 700€ το μηνα
που 700€ πλεον αν εισαι μισθωτος θεωρειτε αρκετα καλος μισθος

και ναι δεν ξερω αν το ξερεις αλλα εχουμε πανω απο 1.000.000 ανεργους δηλαδη οι ανεργοι τι πρεπει να κανουν να ψοφησουν
να μεταναστευσουν να πανε πνιγουνε πααιρνουν ενα ελαχιστο βοηθημα οχι για να κανουν τη ζωη τους αλλα για να μην ψοφησουν της πεινας
δεν ξερω αν το ξερεις αλλα στο ευρωπη βλεπε αγγλια οι ελευθεροι επαγγελματιες πληρωνουν το 10% του τζιρου τους υπερ ανεργων
και εκει σε αυτη τη χωρα για να βγεις στο ταμειο ανεργιας δεν χρειαζετε να χεις δουλεψει ουτε μια μερα επισης αν δεν εχεις περιουσιακα στοιχεια σου νοικιαζει το κρατος σπιτι μεχρι 20 τετραγωνικα δεν πληρωνουν δημοτικα τελη και τους δινουν και 70λιρες τη βδομαδα για σιτιση
φιλε στην αγγλια η ομοφυλοφιλια ειναι υποχρεωτικη

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε ενα παραδειγμα ειπα δεν γουσταρω την αγγλια και τον τροπο ζωης τους απλα ειπα ενα παραδειγμα για το πως συμπεριφερονται στην ευρωπη στους ανεργους και πως στην ελλαδα

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
να λεμε ομως οτι και στην αγγλια, η ποσοστοση των κοπροσκυλων ειναι αστεια μπροστα στην αντιστοιχη ελληνικη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ ξέρω ένα πράγμα... πληρώνω μαζί με τον εργοδότη μου 5% του μισθού μου τον μήνα (περίπου 350 ευρώ τον μήνα και για 14 μήνες τον χρόνο) από το 1982 που άρχισα να εργάζομαι ...

αν μείνω άνεργος θα πάρω για ένα χρόνο 500 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες (δηλαδή θα πάρω λιγότερα από αυτά που κατέβαλα τα τελευταία δύο χρόνια στον ΟΑΕΔ)

και θα πάρω το ΙΔΙΟ επίδομα ανεργίας και για το ΙΔΙΟ χρονικό διάστημα με κάποιον ο οποίος κατέβαλε 5% στον βασικό μισθό για 1 χρόνο...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να λεμε ομως οτι και στην αγγλια, η ποσοστοση των κοπροσκυλων ειναι αστεια μπροστα στην αντιστοιχη ελληνικη

καλα ρε φιλε για σενα οποιος ειναι ανεργος ειναι κοπροσκυλο μαλλον δεν εχεις ζησει τον εφιαλτη της ανεργιας

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγώ ξέρω ένα πράγμα... πληρώνω μαζί με τον εργοδότη μου 5% του μισθού μου τον μήνα (περίπου 350 ευρώ τον μήνα και για 14 μήνες τον χρόνο) από το 1982 που άρχισα να εργάζομαι ...

αν μείνω άνεργος θα πάρω για ένα χρόνο 500 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες (δηλαδή θα πάρω λιγότερα από αυτά που κατέβαλα τα τελευταία δύο χρόνια στον ΟΑΕΔ)

και θα πάρω το ΙΔΙΟ επίδομα ανεργίας και για το ΙΔΙΟ χρονικό διάστημα με κάποιον ο οποίος κατέβαλε 5% στον βασικό μισθό για 1 χρόνο...
ειδες για να εχουμε πολλα κοπροσκυλα ? δε βγαινει αλλιως η σουμα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

φιλε σταματα να σκεφτεσαι με το εγω και σκεψου λιγο σαν συνανθρωπος καποιος που ειναι ανεργος καποιος που δουλευει 6 μηνες το χρονο καποιος που ζει με βασικο μισθο και χανει εστω και αυτα τα λιγα πως θα ζει με αερα να υπαρχει και λιγο ανθρωπια και ναι αν βγαζω αρκετα χρηματα το μηνα μακαρι ενα μερος του μισθου μου να πηγαινει για να συνεισφερω σε ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τα βασικα επιπεδα διαβιωσης αλλα πραγματι τα χρηματα μου να πηγαινουν σε ανθρωπους που εχουν αναγκη και οχι σε τακους δανειων του κρατους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φιλε σταματα να σκεφτεσαι με το εγω και σκεψου λιγο σαν συνανθρωπος καποιος που ειναι ανεργος καποιος που δουλευει 6 μηνες το χρονο καποιος που ζει με βασικο μισθο και χανει εστω και αυτα τα λιγα πως θα ζει με αερα να υπαρχει και λιγο ανθρωπια και ναι αν βγαζω αρκετα χρηματα το μηνα μακαρι ενα μερος του μισθου μου να πηγαινει για να συνεισφερω σε ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τα βασικα επιπεδα διαβιωσης αλλα πραγματι τα χρηματα μου να πηγαινουν σε ανθρωπους που εχουν αναγκη και οχι σε τακους δανειων του κρατους

ναι ρε φίλε συμφωνώ.. να πηγαίνει ένα μέρος όμως.. όχι το μέγιστο μέρος και να μην μένει τίποτε για μένα...

γιατί πρίν μερικά χρόνια (μέχρι το 2005 αν δεν κάνω λάθος) αν είχες εισόδημα πάνω από ένα όριο τα τρία τελευταία χρόνια ΔΕΝ επαίρνες επίδομα ανεργίας...

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε φιλε για σενα οποιος ειναι ανεργος ειναι κοπροσκυλο μαλλον δεν εχεις ζησει τον εφιαλτη της ανεργιας
οχι φιλε, δεν ειπα οτι ανεργος σημαινει και κοπροσκυλο. αλλα αεργος σαφεστατα σημαινει κοπροσκυλο και εχουμε παμπολλους απο δαυτους. μονο που χωνουν ενα ''ν'' μεσα στη λεξη και κρυβονται τοσο καλα, ωστε κανεις δεν εχει αναφερθει ποτε σ αυτους.
δεν πειραζει, αυτα πληρωνουμε/τε τωρα με τη διορθωση που συντελειται. καλη καρδια και καλα μυαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom