Με τα τελευταία Χαράτσια που έβαλε η Κυβέρνηση Αμιγούς ... ΠΑΣΟΚ ...
καλούνται οι Επαγγελματίες
[size=11pt](Ιατροί , Οδοντίατροι , Φαρμακοποιοί , Δικηγόροι , Συμβολαιογράφοι , Μηχανικοί ,
όλοι οι Τεχνίτες ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ , Εμποροι και λοιποί)
να πληρώσουμε ΤΕΛΟΣ υπέρ του ΟΑΕΔ ...[/size]
το ονόμασαν τέλος
αλλά είναι ΦΟΡΟΣ
γιατί δεν υπάρχει κάποια ανταποδοτικότητα υπέρ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
από τον ΟΑΕΔ ...
επειδή υπάρχουν εδώ μέσα ιατροί , δικηγόροι , μηχανικοί , έμποροι
και επαγγελματίες
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κύριοι ;;;;;;;;;;;;;;
Θα επιταχύνει τη συμμετοχή σας στις διαδικασίες που θα προκαλέσουν ... τις εξωθεσμικές "αλλαγές" που απαιτούνται για να γίνει άρση της εις βάρους μας αδικίας ;;;;;;;;
Τι λέτε ;;;;;;
κάτσε νά βαλουμε τά πράματα στη θέση τους διοτι όπως εγώ πού είμαι κτηματομεσίτης και εσύ πού είσαι γιατρός φοροδιαφεύγουμε αυτη είναι η πραγματικότιτα ...καί έχουμε φάει απο τό κράτος κάμποσα χρήματα τα τελευταία χρόνια...
τό ότι μάς βάζουν να πληρώσουμε αυτο το χαρατσι που αναφέρεις δέν είναι τόσο αδικο ...αλλά θά μπόρουσαν να μάς τά πέρναν και διαφορετικά και ποιο άγρια
χοντρά ...γί αυτό άς μην μιλάμε...
πχ θα μπορούσαν τόσα χρόνια να είχαν κατεβασει την κλιμακα στα 5000 καί οχι τώρα πού πολλοι όπως εγώ δέν εχουμε να πληρώσουμε και φυσικα και ο φορος επιτηδεύματος θάπρεπε ναχει μπει εδώ και χρόνια....και οχι τωρα...
βάλε 500000 ελευθερους επαγγελματίες που φοροδιαφευγουν επι τόσα χρονια απο ενα χιλιαρικάκια νά δειναμε παραπανω επι 20 χρονια και βάλε που θά ήταν το δημόσιο χρέος....???.
φυσικά βαλε και 500000 δημοσίους υπαλλήλους λιγότερους επι 20 χρόνια....
αλλά μήν τα φορτώνουμε όλα στούς δημόσιους υπαλλήλους έτσι δέν είναι όταν αποδειξη σε ταβέρνα είχαμε να ζητησουμε 40 χρόνια....
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ μας πονάει που θα πληρώσουμε ολα αυτά...
τόσα χρόνια που κλέβαμε τό κράτος όμως δέν μάς πονούσε..??.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΑΚΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΑΝ και εμείς οι δεξιοι δέν κανουμε την αυτοκριτική μας...όπως φυσικά καί οι αριστεροι..
οι αριστεροι τόσα χρόνια δέν φωνάζαν που διορίζαν στόν δημόσιο άσχετα εάν ταιζαν τεμπέλιδες και μέ δάνεια....
.