το 5% ενα μερος του μισθου σου ειναι δεν ειναι αρκετα τα χρηματα
να μου πεις για το χαρατσι της δεη συμφωνω για κεφαλικο φορο συμφωνω ειναι αδικος 100%
αλλα ενα 5% να πηγαινει πραγματικα σε ανθρωπους που το χουν αναγκη συμφωνω και δεν ειναι και τεραστιο μερος
ρε φίλε .. παρέα με αυτό πληρώνω
Εργατική κατοικία (2% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (συμμετοχή σε κληρώσεις σπιτιών, δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, επισκευαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, δάνεια αποπεράτωσης με επιδοτούμενο επιτόκιο κλπ)
Εργατική εστία (1% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (εισητήρια θεάτρων, βιβλία, εκδρομές κλπ)...
όχι ότι θα τα ζητήσω ποτέ.. αλλά είναι το γαμώτο ..
θα προτιμούσα να είχα τις παροχές αναλογικά με τον μισθό μου και να είχα ένα καπέλλο Χ % στον φόρο για κοινωνική πρόνοια ..
τουλάχιστον θα ήξερα τι και γιατί το πληρώνω...
ΥΓ και το Ειδικό Τέλος Αλληλεγγύης είναι σωστό .. και θα έπρεπε να είναι υψηλότερο υπό τον όρο είτε να κοπούν όλα τα άλλα που μου κρατάνε είτε να δικαιούμαι παροχές σύμφωνα με αυτά που πληρώνω
και το "χαράτσι" των ακινήτων σωστό είναι.. αν και εγώ δεν θα το επέβαλλα αλλά θα επέβαλλα
υποχρεωτική ασφάλιση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ακινητων για φωτιά, κλοπή, σεισμό και πάσης φύσεως καταστροφές.. και θα τα έπαιρνα από τις ασφαλιστικές...