Νέα

Εισφορά Επαγγελματιών υπέρ ΟΑΕΔ ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 498
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε φίλε συμφωνώ.. να πηγαίνει ένα μέρος όμως.. όχι το μέγιστο μέρος και να μην μένει τίποτε για μένα...

γιατί πρίν μερικά χρόνια (μέχρι το 2005 αν δεν κάνω λάθος) αν είχες εισόδημα πάνω από ένα όριο τα τρία τελευταία χρόνια ΔΕΝ επαίρνες επίδομα ανεργίας...

το 5% ενα μερος του μισθου σου ειναι δεν ειναι αρκετα τα χρηματα
να μου πεις για το χαρατσι της δεη συμφωνω για κεφαλικο φορο συμφωνω ειναι αδικος 100%
αλλα ενα 5% να πηγαινει πραγματικα σε ανθρωπους που το χουν αναγκη συμφωνω και δεν ειναι και τεραστιο μερος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι φιλε, δεν ειπα οτι ανεργος σημαινει και κοπροσκυλο. αλλα αεργος σαφεστατα σημαινει κοπροσκυλο και εχουμε παμπολλους απο δαυτους. μονο που χωνουν ενα ''ν'' μεσα στη λεξη και κρυβονται τοσο καλα, ωστε κανεις δεν εχει αναφερθει ποτε σ αυτους.
δεν πειραζει, αυτα πληρωνουμε/τε τωρα με τη διορθωση που συντελειται. καλη καρδια και καλα μυαλα.

για να παιρνεις επιδομα στην ελλαδα πρεπει να εχεις εργαστει και να εχεις καποια ενσημα δεν μπορεις να παιρνεις επιδομα χωρις να εχεις εργαστει και μαλιστα αν ξερεις πρεπει να εχεις ενα αριθμο ενσημων τα δυο τελευταια χρονια για να παρεις επιδομα ανεργιας

αρα εφοσον εχεις δουλεψει για να παρεις το επιδομα δεν εισαι αεργος αλλα ανεργος

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
για να παιρνεις επιδομα στην ελλαδα πρεπει να εχεις εργαστει και να εχεις καποια ενσημα δεν μπορεις να παιρνεις επιδομα χωρις να εχεις εργαστει και μαλιστα αν ξερεις πρεπει να εχεις ενα αριθμο ενσημων τα δυο τελευταια χρονια για να παρεις επιδομα ανεργιας

αρα εφοσον εχεις δουλεψει για να παρεις το επιδομα δεν εισαι αεργος αλλα ανεργος
τι λες ρε φιλε ? σοβαρα μιλας ? η φυσικη παρουσια καποιου δεν τον κανει ρεμπεσκε και κοπροσκυλο ? αμα ειναι ετσι και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι δουλευταραδες.  :2funny:
καταλαβες τωρα οταν ειπα πριν για το ''ν'' που χωνεται μεσα στη λεξη αεργος και κρυβονται καλα ?
ή μηπως τωρα μολις που θα το διαβαζεις αυτο θα ανακαλυψεις πως μεγαλο μερος του εργατικου δυναμικου της ελλαδας συνειδητα δουλευει ενα χρονο, αραζει στο ταμειο ανεργιας αλλον εναν και παλι απ την αρχη ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
το 5% ενα μερος του μισθου σου ειναι δεν ειναι αρκετα τα χρηματα
να μου πεις για το χαρατσι της δεη συμφωνω για κεφαλικο φορο συμφωνω ειναι αδικος 100%
αλλα ενα 5% να πηγαινει πραγματικα σε ανθρωπους που το χουν αναγκη συμφωνω και δεν ειναι και τεραστιο μερος

ρε φίλε .. παρέα με αυτό πληρώνω

Εργατική κατοικία (2% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (συμμετοχή σε κληρώσεις σπιτιών, δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, επισκευαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, δάνεια αποπεράτωσης με επιδοτούμενο επιτόκιο κλπ)
Εργατική εστία (1% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (εισητήρια θεάτρων, βιβλία, εκδρομές κλπ)...

όχι ότι θα τα ζητήσω ποτέ.. αλλά είναι το γαμώτο ..

θα προτιμούσα να είχα τις παροχές αναλογικά με τον μισθό μου και να είχα ένα καπέλλο Χ % στον φόρο για κοινωνική πρόνοια ..

τουλάχιστον θα ήξερα τι και γιατί το πληρώνω...

ΥΓ και το Ειδικό Τέλος Αλληλεγγύης είναι σωστό .. και θα έπρεπε να είναι υψηλότερο υπό τον όρο είτε να κοπούν όλα τα άλλα που μου κρατάνε είτε να δικαιούμαι παροχές σύμφωνα με αυτά που πληρώνω

και το "χαράτσι" των ακινήτων σωστό είναι.. αν και εγώ δεν θα το επέβαλλα αλλά θα επέβαλλα υποχρεωτική ασφάλιση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ακινητων για φωτιά, κλοπή, σεισμό και πάσης φύσεως καταστροφές.. και θα τα έπαιρνα από τις ασφαλιστικές...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Εργατική κατοικία (2% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (συμμετοχή σε κληρώσεις σπιτιών, δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, επισκευαστικά δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο, δάνεια αποπεράτωσης με επιδοτούμενο επιτόκιο κλπ)
Εργατική εστία (1% εργαζόμενος και εργοδότης) από την οποία ΔΕΝ δικαιούμαι παροχές λόγω υψηλού μισθού (εισητήρια θεάτρων, βιβλία, εκδρομές κλπ)...

θα προτιμούσα να είχα τις παροχές αναλογικά με τον μισθό μου και να είχα ένα καπέλλο Χ % στον φόρο για κοινωνική πρόνοια ..

ΥΓ και το Ειδικό Τέλος Αλληλεγγύης είναι σωστό .. και θα έπρεπε να είναι υψηλότερο υπό τον όρο είτε να κοπούν όλα τα άλλα που μου κρατάνε είτε να δικαιούμαι παροχές σύμφωνα με αυτά που πληρώνω

και το "χαράτσι" των ακινήτων σωστό είναι.. αν και εγώ δεν θα το επέβαλλα αλλά θα επέβαλλα υποχρεωτική ασφάλιση ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ακινητων για φωτιά, κλοπή, σεισμό και πάσης φύσεως καταστροφές.. και θα τα έπαιρνα από τις ασφαλιστικές...
Οταν εχεις υψηλο μισθο, ειναι λογικο να πληρωσεις και για πραγματα για τα οποια δεν θα εχεις καμια ανταποδοση ποτέ.
Παντα συνεβαινε, παντα θα συμβαινει.

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οταν εχεις υψηλο μισθο, ειναι λογικο να πληρωσεις και για πραγματα για τα οποια δεν θα εχεις καμια ανταποδοση ποτέ.
Παντα συνεβαινε, παντα θα συμβαινει.
βασει ποιας λογικης ειναι λογικο το παραλογο ?

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
εγώ ξέρω ένα πράγμα... πληρώνω μαζί με τον εργοδότη μου 5% του μισθού μου τον μήνα (περίπου 350 ευρώ τον μήνα και για 14 μήνες τον χρόνο) από το 1982 που άρχισα να εργάζομαι ...

αν μείνω άνεργος θα πάρω για ένα χρόνο 500 ευρώ τον μήνα επί 14 μήνες (δηλαδή θα πάρω λιγότερα από αυτά που κατέβαλα τα τελευταία δύο χρόνια στον ΟΑΕΔ)

και θα πάρω το ΙΔΙΟ επίδομα ανεργίας και για το ΙΔΙΟ χρονικό διάστημα με κάποιον ο οποίος κατέβαλε 5% στον βασικό μισθό για 1 χρόνο...
Και ο εργοδότης σου αν δέν πάει καλά η δουλειά του και κλείσει, ενώ έχει πληρώσει του κόσμου τα λεφτά θα πάρει τα αρ@@@@δια του απο τον ΟΑΕΔ

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι λες ρε φιλε ? σοβαρα μιλας ? η φυσικη παρουσια καποιου δεν τον κανει ρεμπεσκε και κοπροσκυλο ? αμα ειναι ετσι και οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι δουλευταραδες.  :2funny:
καταλαβες τωρα οταν ειπα πριν για το ''ν'' που χωνεται μεσα στη λεξη αεργος και κρυβονται καλα ?
ή μηπως τωρα μολις που θα το διαβαζεις αυτο θα ανακαλυψεις πως μεγαλο μερος του εργατικου δυναμικου της ελλαδας συνειδητα δουλευει ενα χρονο, αραζει στο ταμειο ανεργιας αλλον εναν και παλι απ την αρχη ?

δηλαδη καποιος που εχει μια δουλιτσα και παιρνει 600Ε και ψευτοζει προτιμαει να απολυθει για αν παραιτηθει δεν δικαιουτε ταμειο και μετα απο 1 χρονο να ψαχνει για δουλεια καιι ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν δουλειες με ενσημα
η πρωσωπικη μου αποψη ειναι οτι πιστευεις οτι οι ανεργοι ειναι κοπροσκυλα που καθοντε λες και δεν θα προτιμουσαν να δουλευουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
βασει ποιας λογικης ειναι λογικο το παραλογο ?
Με βαση τη λογικη, οτι το Κρατος εχει δημιουργησει τις προυποθεσεις κοινωνικης ειρηνης ωστε να εισπραττεις αδιαταρακτα υψηλο μισθο, και θελει τη βοηθεια σου ανταποδοτικα ωστε να στηριξει τους αδυναμους να εχουν ενα στοιχειωδες επιπεδο διαβιωσης.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Με βαση τη λογικη, οτι το Κρατος εχει δημιουργησει τις προυποθεσεις κοινωνικης ειρηνης ωστε να εισπραττεις αδιαταρακτα υψηλο μισθο, και θελει τη βοηθεια σου ανταποδοτικα ωστε να στηριξει τους αδυναμους να εχουν ενα στοιχειωδες επιπεδο διαβιωσης.

τους αδύναμους δεν τους βοηθάμε, τους πατάμε.  ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ο εχων δινει σε αυτον που δεν εχει για να εχει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης ειμαστε ανθρωποι και οχι ζωα που το μονο που κοιταμε ειναι πως θα αποκτησουμε περισσοτερα και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και ο εργοδότης σου αν δέν πάει καλά η δουλειά του και κλείσει, ενώ έχει πληρώσει του κόσμου τα λεφτά θα πάρει τα αρ@@@@δια του απο τον ΟΑΕΔ

ο εργοδοτης λεγετε επιχειρηματιας παιρνει ρισκα βαζει κεφαλαιο μπορει σε ενα μηνα να βγαλει 100.000Ε και σε ενα μηνα να πεσει εξω για αυτο δεν γινοντε ολοι επιχειρηματιες και δεννομιζω ο επιχειρματιας να παιρνει οσο ο υπαλληλος του ειδαλως γιατι δεν παει να δουλεψει υπαλληλος

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη καποιος που εχει μια δουλιτσα και παιρνει 600Ε και ψευτοζει προτιμαει να απολυθει για αν παραιτηθει δεν δικαιουτε ταμειο και μετα απο 1 χρονο να ψαχνει για δουλεια καιι ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν δουλειες με ενσημα
η πρωσωπικη μου αποψη ειναι οτι πιστευεις οτι οι ανεργοι ειναι κοπροσκυλα που καθοντε λες και δεν θα προτιμουσαν να δουλευουν
επειδη τελικα δεν εισαι μαλακας, αλλα τον παριστανεις, να σου θυμισω (οχι να σε ενημερωσω) πως οι εικονικες απολυσεις δινουν και παιρνουν ακομη και σημερα, γιατι βολευονται και οι δυο (εργαζομενος και εργοδοτης).
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πιστευεις οτι εισαι εξυπνος και οι υπολοιποι μαλακες και τωρα που τελειωνουν τα ψωμια σου το γυρνας στην επαιτεια. δεν πειραζει, για εκει καλος εισαι. και περισευεις κιολας.

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ο εργοδοτης λεγετε επιχειρηματιας παιρνει ρισκα βαζει κεφαλαιο μπορει σε ενα μηνα να βγαλει 100.000Ε και σε ενα μηνα να πεσει εξω για αυτο δεν γινοντε ολοι επιχειρηματιες και δεννομιζω ο επιχειρματιας να παιρνει οσο ο υπαλληλος του ειδαλως γιατι δεν παει να δουλεψει υπαλληλος

φίλε, το καταλάβαμε οτι είσαι τεμπελόσκυλο.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ !!!!

:) :) :) :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο εχων δινει σε αυτον που δεν εχει για να εχει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης ειμαστε ανθρωποι και οχι ζωα που το μονο που κοιταμε ειναι πως θα αποκτησουμε περισσοτερα και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν

λάθος.. ο έχων δίνει περισσότερα στο κράτος.. το οποίο κράτος είναι υπεύθυνο να εξασφαλίσει το βασικό επίπεδο διαβίωσης ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
εκ περισου ?

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
διαβασε το ποστ #109 να δεις τι εισαι και τι πρεπει να λαβεις.

panoutzoss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
σε βαρεσε η πεινα στο κεφαλι.

σε καλο δρομο ειμαστε ως κρατος λοιπον.  :rockon: :rockon: :rockon:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Τα χιλιάδες μικρομεσαία μαγαζάκια που κλείνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα (και έβγαζαν ένα μεροκάματο) τους θεωρείς επιχειρηματίες των 100.000 ευρώ? Αν βγάζαν τόσα θα έκλειναν?  :headbang: :headbang:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη τελικα δεν εισαι μαλακας, αλλα τον παριστανεις, να σου θυμισω (οχι να σε ενημερωσω) πως οι εικονικες απολυσεις δινουν και παιρνουν ακομη και σημερα, γιατι βολευονται και οι δυο (εργαζομενος και εργοδοτης).
η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πιστευεις οτι εισαι εξυπνος και οι υπολοιποι μαλακες και τωρα που τελειωνουν τα ψωμια σου το γυρνας στην επαιτεια. δεν πειραζει, για εκει καλος εισαι. και περισευεις κιολας.

φιλε μου δεν παριστανω τον εξυπνο ουτε θεωρω οτι ειμαι εξυπνος απλα λεεω τη γνωμη μου και την προσωπικη μου αποψη αν ειμασταν ολοι ιδιοι η ζωη θα ηταν απιστευτα βαρετη
το συμπερασμα οτι επαιτω πως το εβγαλες και οτι τελειωνουν τα ψωμια μου βασει ποιου θεματος οσο για το ποστ 109 διαφωνω προσωπικα  οτι οι αδυνατοι πρεπει να πατιουντε αν ειναι ετσι να επαναφερουμε και τους δουλους και τον κεαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom