Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Εσείς δε λέγατε ότι κακά παιδιά βγάζουν τις γκόμενες, ε ορίστε τα κακά παιδιά. Μην έχετε παράπονα τώρα
έχει καλή ακουστική τύπε, παλιότερα η πολυκατοικία ήτανΌσοι μιλάτε για ξύλο, τραμπουκισμό κλπ, ξεχνάτε ένα μειονέκτημα που έχει ο νηματοθέτης
Τα μαλακιστίρια ξέρουν που μένει. Ότι γίνει, πρέπει να γίνει υπόγεια και ήσυχα. Πάντως το ότι είναι στον 7ο και τον ενοχλούν, μου φαίνεται ακραίο...μάλλον το νήμα είναι ακόμα μια καύλαντα να έχουμε να συζητάμε για υποθετικά σενάρια
τύπε μηπως να ριξει και καμια αμπούλα βρώμας να τους κοψει τη μπαλα μια και καλη;Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά και μια απλή φαγουροσκονη θα μπορούσε να ρίξει ο τύπος από ψηλά και θα φύγουν όλοι ξυνοντας. Απλά να μη φυσάει εκείνη τη μέρα και πάει αλλού για αλλού.
Και το πιπέρι θα κάνει δουλειά. Εκεί που θα πάει να χουφτώσει, θα φταρνίζεται.Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά και μια απλή φαγουροσκονη θα μπορούσε να ρίξει ο τύπος από ψηλά και θα φύγουν όλοι ξυνοντας.
Τύπε καλά είσαι ο άλλος έχει γειτόνισσα σε πολυκατοικία του '70 μια βρωμοκουκουβάγια που βάζει σκούπα στις 2 το βράδυ.Η οικοδομή που μένω, είναι δίπλα σε πάρκο και έχουμε στο πίσω μέρος σαν προαύλιο χώρο και έρχονται χρόνια, παρέες και μας ενοχλούν. Είναι κάτι που συμβαίνει γενικά προφανώς. Η φασαρία που κάνουν ιδίως τα βράδια, είναι το λιγότερο. Χτυπάνε τα αυτοκίνητα των ενοίκων της οικοδομής στη πυλωτή και μια παρέα, έχει σκαρφαλώσει σε μπαλκόνι στον πρώτο. Έχουμε κάνει ενέργειες όπως να κλείσουμε τις εισόδους, αλλά σκαρφαλώνουν. Αν και ο χώρος είναι προσβάσιμος από τέσσερις οικοδομές. Βάλαμε κάμερες με σχετική σήμανση, μέχρι και προβολάκια με έντονο φωτισμό βάλαμε όπως μου πρότειναν οι αστυνομικοί. Καταγγελίες στο τμήμα της περιοχής έχουν γίνει χρόνια τώρα, μέχρι και πρώην αστυνομικός πήγε για παράπονα. Έχει τύχει σε κανέναν από δω; Τι θα μπορούσα να κάνω;
ναι τύπε,από τον 7ο που μένει θα γίνει καλή δουλειάΔεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά και μια απλή φαγουροσκονη θα μπορούσε να ρίξει ο τύπος από ψηλά και θα φύγουν όλοι ξυνοντας. Απλά να μη φυσάει εκείνη τη μέρα και πάει αλλού για αλλού.
Δηλαδή οι πιο αναίμακτες λύσεις φαίνεται να είναι η νομική οδός η εναλλακτικά να κλείσουν τον χώρο με σιδεριές. Δηλαδή στην μια περίπτωση θα πληρωθούν οι δικηγόροι στην άλλη οι σιδεράδες. Αλλά επειδή με την νομική οδό μπορεί να καθυστερήσουν τα πράγματα πιο καλή μοιάζει η περίπτωση με τους σιδεράδες , ώστε να ξεμπερδέψουν γρήγορα. Αν και πάλι λίγο δύσκολο να καταφέρουν να συννενοηθούν και οι τρείς οικοδομές ωστε να κλείσουν το μέρος.Όλες οι απόψεις που διάβασα ενέχουν τον κίνδυνο να βρεθείς μπλεγμένος.Μίλα με ένα δικηγόρο για αναφορά στην οικεία Εισαγγελία και αυτοί θα πράξουν τα δέοντα.Όλα τ΄άλλα είναι για να γελάμε διαβάζοντας τα,αλλά δεν έχουν πρακτική εφαρμογή.Σκυλιά,όπλα,ρίψεις αντικειμένων κλπ θα σε οδηγήσουν στα δικαστήρια και στα χέρια των αδηφάγων ΜΜΕ και τελείωσες...
Τύπε φοβάμαι οτι στις 1:30 ώρα το βράδυ η γειτονιά θα απολαμβάνει live 4K Dolby Atmos διαγωνισμό ρεψίματος.τύπε νηματοθέτη πάρτε έναν φτηνό προβολέα. δώστε του (από τις κάμερες) εικόνα από το χώρο που μαζεύονται τα κωλοπαίδια και κάντε την προβολή στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας.
να βλέπουν, αυτοί και όλη η γειτονιά, τις φάτσες τους και ό,τι κάνουν στις 300 ίντσες.
δυο μέρες τους δίνω το πολύ...
γράψε τη δικιά σου....παπαριά λοιπόν!!!!6 σελίδες comments, μια λογική λύση δεν είδα......μόνο παπαριες γράφετε!
καμιά πίπα παίζει μετά ή ψόφια πράγματα; μόνο κουβέντα και αγκαλίτσες στοργικές!!!Σιγά μη παίζουν και pro. Είπα να τους μιλήσει, όχι να ανταλλάξουν βρακιά. Έχω καλμάρει μπόλικους καφροκάγκουρες στα είκοσι χρόνια που κάνω κάμπινγκ, από εκείνους που στήνουν δίπλα σου και έχουν κουβαλήσει το στερεοφωνικό απο το σπίτι τους. Ένα μπουκάλι τεκίλα, λίγα σφηνοπότηρα και διπλωματία θέλει.
πήρες την καλή εκδοχή εικάζω...Τύπε φοβάμαι οτι στις 1:30 ώρα το βράδυ η γειτονιά θα απολαμβάνει live 4K Dolby Atmos διαγωνισμό ρεψίματος.