You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εισέρχονται παρέες ανηλίκων στην οικοδομή που μένω. Τί ενέργειες μπορώ να κάνω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teochatz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 246
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.842
- Πόντοι
- 9.297
Σωστός!Πιασε εναν κρεμασε τον αναποδα και γδαρτον.....οπως ο Predator.....
Γιατί οι μάζες μάθανε τώρα την λέξη αυτήν ενώ εμείς την μάθαμε από το Δημοτικό χάρη στα βίντεο κλαμπ( άλλη λέξη που πολλοί δεν ξέρουν καν πως γράφεται!!!).
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.842
- Πόντοι
- 9.297
Ναι...θα ακούνε καγκουροκαφρο ακουστικά εμεσματα και θα αποκαλούνται "μπρο"....η απόλυτη ξεφτίλα!Μίλα λίγο στην ψυχή τους. Πάρε μια σακούλα μπύρες, κατέβα και πες ελάτε ρε παιδιά να πιούμε μια μπύρα παρέα. Και μίλα τους, αλλά χωρίς τσαμπουκάδες. Αν σε νιώσουν "δικό τους", θα δεις ότι θα φερθούν όμορφα.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.940
- Πόντοι
- 6.536
Ουάτς άπ μπρό?Ναι...θα ακούνε καγκουροκαφρο ακουστικά εμεσματα και θα αποκαλούνται "μπρο"....η απόλυτη ξεφτίλα!
Φάκ όλ δε ρέντ μπίτσες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.842
- Πόντοι
- 9.297
(Μ) πίτσες μπλε....με μπόλικο ροκφόρ!Ουάτς άπ μπρό?
Φάκ όλ δε ρέντ μπίτσες.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.940
- Πόντοι
- 6.536
Οκ νίγκα(Μ) πίτσες μπλε....με μπόλικο ροκφόρ!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.842
- Πόντοι
- 9.297
Γιο μυ μαννννν!!!!!Οκ νίγκα
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.271
- Πόντοι
- 201
Σιγά μη παίζουν και pro. Είπα να τους μιλήσει, όχι να ανταλλάξουν βρακιά. Έχω καλμάρει μπόλικους καφροκάγκουρες στα είκοσι χρόνια που κάνω κάμπινγκ, από εκείνους που στήνουν δίπλα σου και έχουν κουβαλήσει το στερεοφωνικό απο το σπίτι τους. Ένα μπουκάλι τεκίλα, λίγα σφηνοπότηρα και διπλωματία θέλει.Ναι...θα ακούνε καγκουροκαφρο ακουστικά εμεσματα και θα αποκαλούνται "μπρο"....η απόλυτη ξεφτίλα!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.842
- Πόντοι
- 9.297
Έχεις εμπειρία!Σιγά μη παίζουν και pro. Είπα να τους μιλήσει, όχι να ανταλλάξουν βρακιά. Έχω καλμάρει μπόλικους καφροκάγκουρες στα είκοσι χρόνια που κάνω κάμπινγκ, από εκείνους που στήνουν δίπλα σου και έχουν κουβαλήσει το στερεοφωνικό απο το σπίτι τους. Ένα μπουκάλι τεκίλα, λίγα σφηνοπότηρα και διπλωματία θέλει.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.848
- Πόντοι
- 12.756
Συμφωνω απολυτααντε γαμησου και συ και η οικοδομη σου ρε πουστη!!!
εχουμε που εχουμε τοσα σοβαρα προβληματα εδω μεσα, εχουμε και τον καθε πουστη να ανοιγει ο,τι νημα του καυλωσει ναπουμε....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.426
- Πόντοι
- 9.931
Η λογική λύση ειναι να έρθει η αστυνομία να τα μαζέψει και να περάσουν ενα βραδύ στο κρατητήριο με πακια, γυφτους, μεθυσμένους και πρεζονια σε στέρηση και θα δεις μετα αν θα ξαναπατήσουν στην πολυκατοικία.6 σελίδες comments, μια λογική λύση δεν είδα......μόνο παπαριες γράφετε!
Αλλα δυστυχώς δεν πρόκειται να το κανει κανένας μπάτσος αυτο.
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
όντως κούρασε το παρόν θέμα
η αστυνομία,το πολύ πολύ να τους διώξει και αν
ανάλογα αν έχουν να πάνε σε πολλά σήματα κτλ
οι άλλοι είναι κότες όπως σε όλες τις πολυκατοικίες,άρα τον ήπιατε
τώρα κάτι ηλιθιότητες για μηνύσεις κτλ,δεν βγάζουν πουθενά
θα χαλάσετε ένα κάρο λεφτά,θα τελειώσετε μετά από 5-6 χρόνια στην καλύτερη να το ξέρεις
η αστυνομία,το πολύ πολύ να τους διώξει και αν
ανάλογα αν έχουν να πάνε σε πολλά σήματα κτλ
οι άλλοι είναι κότες όπως σε όλες τις πολυκατοικίες,άρα τον ήπιατε
τώρα κάτι ηλιθιότητες για μηνύσεις κτλ,δεν βγάζουν πουθενά
θα χαλάσετε ένα κάρο λεφτά,θα τελειώσετε μετά από 5-6 χρόνια στην καλύτερη να το ξέρεις
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
ξερεις οτι αυτα που ανεφερες δεν τα κανουν μονο ανηλικα ετσι? απλα απο αυτην την ηλικια ξεκινανεαυτο που εχω παρατηρησει σημερα ειναι οτι πολλα ανηλικα την εχουν δει πολυ μαγκια. οταν ειναι ενα-δυο μαζι ειναι μια χαρα,οταν ειναι 5-6 παρεα και πανω,εκει νομιζουν οτι ειναι μαγκες και τους δερνουν ολους. δεν εχουν φαει πραγματικο ξυλο τα μπασταρδα να τους φυγει λιγο η μαγκια και να τρεχουν στην πουτανα τη μανα τους και στον αχρηστο πατερα τους,που μεγαλωνουν παιδια χωρις τροπους,αλητες αγραμματους που η πρωτη δουλεια τους θα ειναι βερια με χορτο.
Οτι σου ειπαν παραπανω,μονο ο φοβος λειτουργει σε κατι τετοια κωλοπαιδα.Ουτε απ'εξω δε θα περνανε μετα. Αμολα δυο rottweiler και να δεις για ποτε θα τρεχουν σαν τις πουτανιτσες ουρλιαζοντας.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
προσωπικη μου αποψη αν βλεπεις οτι ειναι γυμνασμενος καγκουρας μη προσπαθησεις να του δωσεις ξυλο το πιο πιθανο ειναι να σε διαλυσει, δε μπλεκεις με νυχτοβιους. Μια φορα με κοροιδευαν κατι καγκουρες πριν κανα χρονο που ημουν εντελως φλωρος και αβγαλτος πηγα να το παιξω ανετος να ζητησω εξηγησεις και φτηνα τη γλυτωσαΚαι έχει δυο χρόνια τώρα που έρχεται ένα μπασταρδάκι με τη γκόμενα του, τον έχουμε κάνει παρατήρηση άπειρες φορές. Και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Όποιος τον έχει κάνει παρατήρηση, αυτό βρίζει. Εδώ μιλάει άσχημα στη κοπέλα του, σε μας θα κολλήσει άλλωστε; Ο διαχειριστής με είπε τον κυνηγούσε, η ηλικιωμένη από τον πρώτο τον έλουσε με το λάστιχο. Έχω καλέσει δυο φορές την αστυνομία. Και τις δυο όταν κάλεσα, αυτός έφυγε. Μια μέρα τον ακολούθησα να μάθω που μένει και να απευθυνθώ στο σχολείο της περιοχής, προφανώς και αρνήθηκαν να βοηθήσουν τη κατάσταση. Θα μπορούσα απλά να κατέβω και να του δώσω ξύλο αντί να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά είναι αυτονόητο ότι θα βρω τον μπελά μου, ειδικά σε μια τέτοια "ευαισθητοποιημένη" κοινωνία που έχουμε καταντήσει πλέον.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.401
- Πόντοι
- 1.056
προσωπικη μου αποψη αν βλεπεις οτι ειναι γυμνασμενος καγκουρας μη προσπαθησεις να του δωσεις ξυλο το πιο πιθανο ειναι να σε διαλυσει, δε μπλεκεις με νυχτοβιους. Μια φορα με κοροιδευαν κατι καγκουρες πριν κανα χρονο που ημουν εντελως φλωρος και αβγαλτος πηγα να το παιξω ανετος να ζητησω εξηγησεις και φτηνα τη γλυτωσα
Δεν πρέπει να επιτρέπεις τον εαυτό σου να γίνεται αντικείμενο λεκτικής ή σωματικής βίας..... όσο πιο πολύ ρίχνεις κάτω το κεφάλι και δεν αντιδράς, τόσο πιο πολύ πιέζουν τα ζώα!
Προσωπικά αποφεύγω τα μαλώματα και τις φασαρίες...αλλα υπάρχει μια γραμμή που αν την περάσουν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέχρι τέλους.........
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.651
- Πόντοι
- 3.556
τυπε αυτο ομως ισχυει αν ειναι μονο στον ογκο? η΄ κανεις πισω οταν ο αλλος ειναι και στη γραμμωση?προσωπικη μου αποψη αν βλεπεις οτι ειναι γυμνασμενος καγκουρας μη προσπαθησεις να του δωσεις ξυλο το πιο πιθανο ειναι να σε διαλυσει,
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Έχεις δίκιο φίλε μου, κι εγώ βέβαια τώρα έχω αλλάξει έχω γίνει πιο σκληρός και δυναμικός. Το κακό πως αυτή η αλλαγή με έκανε να ξενερώσω γιατί ξεκίνησα σχολή κι εκεί που πάω είναι σχεδόν όλοι το άλλο άκρο , δηλαδή σπασίκλες, δεν ξέρω τι να κάνω πια....Δεν πρέπει να επιτρέπεις τον εαυτό σου να γίνεται αντικείμενο λεκτικής ή σωματικής βίας..... όσο πιο πολύ ρίχνεις κάτω το κεφάλι και δεν αντιδράς, τόσο πιο πολύ πιέζουν τα ζώα!
Προσωπικά αποφεύγω τα μαλώματα και τις φασαρίες...αλλα υπάρχει μια γραμμή που αν την περάσουν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέχρι τέλους.........
Μάλλον κανέναν σαν αυτόν θα εννοεί ο Jimmyτυπε αυτο ομως ισχυει αν ειναι μονο στον ογκο? η΄ κανεις πισω οταν ο αλλος ειναι και στη γραμμωση?