Νέα

Ειρωνία και lefteris38

• Μέλος που άνοιξε το νήμα navara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και βεβαια οχι μια εβδομαδα μελος ειμαι

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Sorry φιλε, ετσι το βλεπω εγω. Συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια μονο ενας ALALEON η καπως ετσι σε ειρωνευτηκε. Κανεις αλλος. Εσυ προφανως πιστευεις οτι και αλλοι σε ειρωνευτηκαν, οποτε παω πασο

Για το αλλο ειπα οτι δεν σε ειρωνευτηκε ο συγκεκριμενο για τα Αγγλικα αλλα αρχισε να σε βριζει και να σε λεει κλωνο. Προφανως εχετε προηγουμενα

Εκτος απο δυο τρις οι αλλοι ειρωνευονται ξερω να διαβαζω και λες πως με εβρισε για αλλους λογους ποιοι ειναι αυτοι?

OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσενα δεν θα σε πειραζε νε σε λεγανε κλονοπαπαρα φιλε amc_anthony13 στα καλα καθουμενα?

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι ρε φιλε δεν εγραψε κατι για τα Αγγλικα αλλα κατευθειαν του τα εχωσε και τον ειπε κλωνο. Εμενα αυτο μου εκανε οτι εχουν προηγουμενα

Συγνώμη φίλε navara είχες προηγούμενα με το συγκεκριμένο μέλος ? Άμα δεν είχες προηγούμενα τότε ποιος ο λόγος το μέλος lefteris38 να σε προσβάλει ? Φίλε AnalLoverGGG γιατί λες πως δεν τον πρόσβαλε για τα αγγλικά αλλά για άλλο λόγο ?

OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όταν τον βρείτε ρωτήστε τον και πείτε μου και εμένα

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γιατι ρε φιλε δεν εγραψε κατι για τα Αγγλικα αλλα κατευθειαν του τα εχωσε και τον ειπε κλωνο. Εμενα αυτο μου εκανε οτι εχουν προηγουμενα
Αφού γράφτηκε στο site 3/9/08 πως θα έχουν προηγούμενα ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εσενα δεν θα σε πειραζε νε σε λεγανε κλονοπαπαρα φιλε amc_anthony13 στα καλα καθουμενα?
φυσικά και θα με πείραζε αλλά αφού δεν έχεις προηγούμενα μαζί του άστο καλύτερα ο καθένας με τον πόνο του .

OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ήμουν στο site με άλλο όνομα άλλο μειλ και στην προηγουμένη ζωή ήμουν ο μεγας Αλέξανδρος ρε παιδιά τυχαία έπεσα στο φόρουμ και έμαθα για τις c.t μέχρι τώρα με είχαν φάει τα c.g

OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τελος παντον καλο βραδυ συγνωμη για την αναστατωση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Έτυχε να μη γεννηθώ ξέροντας τα πάντα όπως εσείς και σας έκανα μια ερώτηση, εσείς μου θυμίσατε τα βλαμμένα, κακομαθημένα, χοντροπαιδα, του δημοτικού, που μαζεύονταν καμιά δεκαριά γιατί λιγότερα δεν μπορούσαν και νόμιζαν πως κορόιδευαν και χαχάνιζαν όσο για εσένα lefteris38 είχα πολλά να σου πω αλλά δεν θα πέσω στο επίπεδο σου ρε νούμερο

navara
κατ' αρχίδ' καυλώς ήρθες στο σαιτ.
κατά 2ο αρχιδ' είναι πλέον μόδα το να αποκαλεί κάποιος έναν νέο κλώνο και αυτό γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας... όχι μόνο κλωνοποιήσεις αλλά και νεκραναστάσεις...

3ο αρχίδ' δεν έχουμε άρα κατά 1ο παράρ' ο συνφορουμίτης σε μπέρδεψε μάλλον με άλλον χρήστη, που μόνο αυτός ξέρει, και σε έβρσε επιδή νόμιζε πως ήσουν κλώνος.
ΔΕΝ σε έβρισε επειδή δεν ξέρεις αγγλικά...
εδώ μπαίνουν άλλοι που έχουν σπυριά στον πούτσο τους (κοινώς παράσιμα) και κάθονται να τους βοηθήσουν , εσένα θα έβριζε επειδή δεν ξέρεις τέλεια αγγλικά.
η γκόμενα να την γαμήσεις θέλει όχι να της απαγκείλεις(λάθος το γράφω μάλλον) αγγλική λογοτεχνία ούτε να της μεταφράσεις καμία διατριβή από ελληνικά στα αγγλικά.

μην ασχολήσε λοιπόν με σχόλια που οφείλονται σε λάθος κρίση ή λάθος εκτίμηση. ούτως ή άλλως κανείς δεν έδωσε σημασία στο εν λόγο ποστ γιατί κυκλοφορούν πολλά τέτοια εδώ μέσα ανεξάρτητα αν αγγίζουν ή όχι την πραγματικότητα.

καλές καταθέσεις και καλά πιτσιλίσματα .
και μια ερώτηση τώρα για να μου λυθεί η απορία... είσαι το 2πλοκάμπινο ή το απλό. :2funny: :2funny: :2funny:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
καλο βραδυ, και που σαι ? Αυτο που πρεπει να ξερεις για τα CT ειναι η ορολογια των υπηρεσιων (CIM,CIF,A-level κλπ) για να ξερεις τι χρεωνει εξτρα. Κατα τα αλλα μην κολλας

OP
OP
N

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ τσολια μου