Νέα

Ειρήνη Ξενουδάκη-Γαβριελάτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
όχι η ΟΥΚ είναι ένα από τα 64 σχολεία που διαθέτει ο Στρατός....για να ενταχθείς στο δυναμικό τους(μέσω σκληρής εκπαίδευσης) πρέπει να είσαι μόνιμο στέλεχος του ΕΣ!
Ρε εγω δεν ξερω τι λες..οταν υπηρετησα εγω στο ναυτικο..ηρθαν διπλα απο την μυκ ενας αξιωματικος και δυο υπαξιωματικοι και μας ρωτησαν ποιος θελει να υπηρετησει στα ουκ....δυο παιδια που ημασταν φιλοι πηγαν...

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν σε χάλασε Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός (ΥΕΑ) δεν είναι υποχρεωτικό απλά δηλώνεις στο κέντρο ότι δεν θέλεις να περάσεις τα αθλήματα....βέβαια έχει άλλα πλεονεκτήματα ο ΥΕΑ  ;)

οτι καβλωνουν τα γκομενακια με την στολη?  ;)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ρε τυπε αυτο το ΥΕΑ διπλα στο χαρτι εκει που γραφει πεζικο με εχει φαει τι ειναι... :think:
Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος

Στον καιρο μου εκαναν 24 μηνες...

γΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΨΩΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΡΕΝΤ....με μαλακιες ..για ψυλου πηδημα...ελεος...
Ξαναλεω οτι εγω την γουσταρω την γκομενα και βρηκα πολυ ενδιαφερον το θρεντ :huh:

Αφου θα ψαξω να βρω την eva21 που ειπαν οτι της μοιαζει, να την τιμησω την προσεχη εβδομαδα...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ρε εγω δεν ξερω τι λες..οταν υπηρετησα εγω στο ναυτικο..ηρθαν διπλα απο την μυκ ενας αξιωματικος και δυο υπαξιωματικοι και μας ρωτησαν ποιος θελει να υπηρετησει στα ουκ....δυο παιδια που ημασταν φιλοι πηγαν...

κοίτα άλλο η ΟΥΚ άλλο η ΜΥΚ και οι δυο βατράχια είναι απλά η ΟΥΚ είναι σχολείο του Στρατού ενώ η ΜΥΚ είναι μονάδα του Ναυτικού!!!!

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
γΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΨΩΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΡΕΝΤ....με μαλακιες ..για ψυλου πηδημα...ελεος...

ψόφια είναι η χούφτα σου ρε καραγκιόζη αρχιπαπάρα!!! :birdman: :birdman: :birdman:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οτι καβλωνουν τα γκομενακια με την στολη?  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αυτό.....αλλά κάνεις ζωή στελέχους δεν είσαι απλός κωλο-φάνταρος και δικαιούσαι μετάθεση για τον τόπο κατοικίας σου 4 μήνες πριν απολυθείς

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ω οτι εγω την γουσταρω την γκομενα και βρηκα πολυ ενδιαφερον το θρεντ :huh:

Αφου θα ψαξω να βρω την eva21 που ειπαν οτι της μοιαζει, να την τιμησω την προσεχη εβδομαδα...
Αφου την γουσταρεις ψαξε βρεστην στο νετ και μαλακιζοσουν για παρτη της... :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κοίτα άλλο η ΟΥΚ άλλο η ΜΥΚ και οι δυο βατράχια είναι απλά η ΟΥΚ είναι σχολείο του Στρατού ενώ η ΜΥΚ είναι μονάδα του Ναυτικού!!!!
Μαλακιες λες τυπε.....δεν τα ξερεις καλα τα γραματα...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μαλακιες λες τυπε.....δεν τα ξερεις καλα τα γραματα...

κοίτα για την ΟΥΚ είμαι σίγουρος 100% ότι δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σου.Είναι μόνο για μονιμάδες του ΕΣ.

τώρα για την ΜΥΚ δεν ξέρω τι παίζει επομένως να μην πάρω τον φίλο στο λαιμό μου :sunglasses:

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
;Aντε τώρα εσυ στη Μύκονο να χεις κοπανίσει καμια δεκαριά σφηνάκια να έχεις γίνει αεροπλάνο να σαι και κανάς ψυχάκιας και να τις τραβήξεις κανά μανίκι έτσι όπως τουρλώνει τον κόλο της και σε προκαλεί..σε πάνε μέσα για βιασμό ή δε σε πάνε??Απ'εδειξε μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!
Υ/Γ:Οι γάμπες της μου θύμισαν τον Αποστολάκη του Παναθηναικού!!! :rockon: :rockon:

δεν σε πάνε μέσα για βιασμό... τη γλυτώνεις αν της δώσεις ένα 50ρικο και ζητήσεις να σου κόψει απόδειξη παροχής υπηρεσιών :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κοίτα για την ΟΥΚ είμαι σίγουρος 100% ότι δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σου.Είναι μόνο για μονιμάδες του ΕΣ.

τώρα για την ΜΥΚ δεν ξέρω τι παίζει επομένως να μην πάρω τον φίλο στο λαιμό μου :sunglasses:
Ακου ρε φιλε...κεφαλονιτης εισαι?.....Η μυκ ειναι το στρατοπεδο των ουκαδων διπλα στον παλασκα...μυκ μοναδα υπ.καταστροφων...ουκ ομαδα υπ.καταστροφων..ενα και το αυτο ...ειναι μοναδα του ναυτικου...οχι του στρατου...απλα ερχονται εκει και μερικοι καραβαναδες απο τον στρατο και βγαζουν καποια σχολεια της μυκ...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ακου ρε φιλε...κεφαλονιτης εισαι?.....Η μυκ ειναι το στρατοπεδο των ουκαδων διπλα στον παλασκα...μυκ μοναδα υπ.καταστροφων...ουκ ομαδα υπ.καταστροφων..ενα και το αυτο ...ειναι μοναδα του ναυτικου...οχι του στρατου...απλα ερχονται εκει και μερικοι καραβαναδες απο τον στρατο και βγαζουν καποια σχολεια της μυκ...

όχι  :2funny: :2funny: :2funny:

είχε πέσει στα χέρια μου ένα περιοδικό που τυπώνει ο ΕΣ και ανέγραφε την ΟΥΚ ως ένα από τα σχολεία του ΕΣ.....αν αυτό δεν ισχυεί οκ γράψε λάθος :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom