panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
μερικες φωτογραφιες απο την ιδια και την αδερφη της κτλ
Πέστα Χρυσόστομε. Μόνο που προσωπικά δεν θα τη γαμούσα.. Πέρα ότι είναι τσακλοκούδουνο ολκής,και η φάτσα θέλει μαξιλαροθήκη, τα κωλαράκια τα θέλω μικροκακμωμένα και σφιχτά, όχι σαν κακοχυμένους λουκουμάδες μέσα στη ραγάδαΠαιδες μην τρελλενεστε!!! απο κοντα ειναι ενα μπαζακι!!! την εχς πετυχει σε μπουζουκια στο διπλανο μοθ τραπεζι,ουτε την εφτυνες.. σηκωθηκε ομως και χορεψε ενα τσιφτετελι αλλο πραγμα.. 1.65 με τα χερια στην αναταση και τακουναρες. τελικα την γνωρισαμε.εχει τα vip babes.αληθεια ειναι αυτο! διοργανςνει χαπενινγκσ εκδρομες κτλ κτλ. ενας που ειπε δεν μιλαει σε κανεναν κτλ μαλακιες.σε ολους μιλαει και με ολους τα παει καλα.αριστες δημοσιες σχεσεις κανει! απλα εχει ψωνιστει.ειναι πιτσιρικι και νομιζει οτι ειναι η πιο πετυχημενη γυναικα στον κοσμο..καθως και η πιο ομορφη..(φυσικα το ξερει οτι ειναι μπαζακι για αυτο βγαζει ανασφαλεια τρομερη και ακρατη πουτανια για να στεκεται στον ανταγωνισμο). ολες οι φιλες-χορευτριες τις τσουλαρες ολκης μερικες ειναι ξενες.ειναι b class γυναικες που οι γονεις τους τρωνε με τα χερια ακομα. εχει και κολλητη την παλομα μια τσαγγανα που ειχε βγει και στο love bites. Παρολαυτα εχει κωλαρα οντως και θα την γαμουσα ανετα και με τρελα!!!
Πέστα Χρυσόστομε. Μόνο που προσωπικά δεν θα τη γαμούσα.. Πέρα ότι είναι τσακλοκούδουνο ολκής,και η φάτσα θέλει μαξιλαροθήκη, τα κωλαράκια τα θέλω μικροκακμωμένα και σφιχτά, όχι σαν κακοχυμένους λουκουμάδες μέσα στη ραγάδα
Αχ με στεβοχωρείς.. Καλέ μου φίλε άλλο πράγματι άλλο κωλος και άλλο κωλαράκι, όπωε επίσης άλλο κωλος και άλλο πίστα αεροδρομιου.φιλαράκο δεν ξέρεις από κώλους θα σου συστήσω να γίνεις μέλος του assparade της bangbros για να καταλάβεις την έννοια της ΚΩΛΑΡΑΣ. Η κα Γαβριελάτου μπορεί να είναι ξέκωλο και τσουλάρα αλλά έχει ΚΩΛΑΡΑ για πολλά και πουτσοσκάμπιλα!!!
Αχ με στεβοχωρείς.. Καλέ μου φίλε άλλο πράγματι άλλο κωλος και άλλο κωλαράκι, όπωε επίσης άλλο κωλος και άλλο πίστα αεροδρομιου.
Βρε με το ζόρι παντρειά... γάμα τη σημαδούρα εσυ.. γιατί πρέπει ντε και καλά να την γαμήσουμε όλοι ?φιλαράκο η σου δεν έχει όρια!