sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν εχεις κανα μεσο να παρεις μεταθεση για αθηνα?26 μηνες ειναι μεγαααααλη πικρα τυπε... :-
Δεν εχεις κανα μεσο να παρεις μεταθεση για αθηνα?26 μηνες ειναι μεγαααααλη πικρα τυπε... :-
Τα παπαρια μου για 9 μηνες θα ειναι ιδιοκτησια των καραβαναδων τυπε...
Φίλε Sotomoto περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά σε Σουγκλάκο μου φέρνει το κορίτσι... Πως τα αξιολογείς τα μπουτάκια της ? Να μην πως για τις αναστοπούλιες γάμπες..
Δεν εχεις κανα μεσο να παρεις μεταθεση για αθηνα?
υπομονή
Κατι εχουμε και θα το παλεψουμε αν και ειναι πολλα βυσματα στην σειρα που περιμενουν πριν απο σενα και μενεις ριγμενος μετα..... ;)
ρε παίδες οκ καλή θητεία να έχει ο συνάδελφος, αλλά να μην το γαμήσουμε το θρέντ ;)
δυο πραγματα που με χαλανε ειναι οτι παω σε πολυ ασχημη κοινωνικα συγκυρια και οτι δεν θα εχω ιντερνετ εκει...Το δευτερο με ενοχλει πιο πολυ βεβαια...
υπομονή να πάρεις την μετάθεση για την Μονάδα εκεί βελτιώνονται τα πράγματα...
τα έχω περάσει και ξέρω απλά υπομονή....
Το γαμησι των θρεντ ειναι νομος και επιβαλεται στο μπου τυπε....
Ναι ρε το σοβαρο θρεντ.... Ασε που επρεπε να ειχε σβηστει...ρε παίδες οκ καλή θητεία να έχει ο συνάδελφος, αλλά να μην το γαμήσουμε το θρέντ ;)
Ρε συ...μη σε παιρνει απο κατω...εγω αν μου πουν να ξαναπαω αυριο παλι ετοιμοσ ειμαι....ηθικον ακμαιοτατο....Υπαρχουν και χειροτερα...Θα μπορουσα να εχω δηλωσει ΟΥΚ....
Υπαρχουν και χειροτερα...Θα μπορουσα να εχω δηλωσει ΟΥΚ....
Τι..δεν παιρνουν τωρα απο τους ναυτες που υπηρετουν την θητεια τουσ?δεν μπορείς να πας ΟΥΚ μόνο αν είσαι μόνιμο στέλεχος του ΕΣ
Ναι ρε το σοβαρο θρεντ.... Ασε που επρεπε να ειχε σβηστει...
Ρε εμενα μου αρεσει λεμε το γκομενακιΝαι ρε το σοβαρο θρεντ.... Ασε που επρεπε να ειχε σβηστει...
Τι..δεν παιρνουν τωρα απο τους ναυτες που υπηρετουν την θητεια τουσ?
γΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΨΩΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΡΕΝΤ....με μαλακιες ..για ψυλου πηδημα...ελεος...γιατί θα έπρεπε να είχε σβηστεί ρε φιλαράκο?
δεν μπορείς να πας ΟΥΚ μόνο αν είσαι μόνιμο στέλεχος του ΕΣ
γΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΑ ΨΩΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΡΕΝΤ....με μαλακιες ..για ψυλου πηδημα...ελεος...
Ρε τυπε αυτο το ΥΕΑ διπλα στο χαρτι εκει που γραφει πεζικο με εχει φαει τι ειναι...