BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.045
- Πόντοι
- 456
και πλαστική στη μάπα και φωτοσοπ και φίλτρα για να έχουμε το αποτέλεσμα των φωτό. δεν αξίζειΚοιτα τι γαμαει ο μασχαλακης ρε πουστη…
και πλαστική στη μάπα και φωτοσοπ και φίλτρα για να έχουμε το αποτέλεσμα των φωτό. δεν αξίζειΚοιτα τι γαμαει ο μασχαλακης ρε πουστη…
Αν είμασταν γυναίκες θα λέγαμε... "Κοίτα ποια τυχερή τον τρώει από τον Πασχαλάκη".. Άρα τζάμπα λέμε αυτή την έκφραση κάθε φορά...Κοιτα τι γαμαει ο μασχαλακης ρε πουστη…
Και στα 56 ακομα πονο θα δινει...πολλες μικρες για μια σειρα λογων ενδεχεται να μπαζεψουν μετα απο καποια χρονια.Αυτη δεν νομιζω .ναραμου αλλα 36 πλεον κι αυτη. τα χρονια κατρακυλανε επικινδυνα.
δεν ειναι ετσι. ο χρονος ειναι αμειλικτος διχως photoshop και makeup.Και στα 56 ακομα πονο θα δινει...πολλες μικρες για μια σειρα λογων ενδεχεται να μπαζεψουν μετα απο καποια χρονια.Αυτη δεν νομιζω .
Χωρις photoshop και make up μονο ο αντρας της θα την βλεπει, αν παντρευτει.δεν ειναι ετσι. ο χρονος ειναι αμειλικτος διχως photoshop και makeup.
Φαινεται πολυ δυνατο κορμιΧωρις photoshop και make up μονο ο αντρας της θα την βλεπει, αν παντρευτει.
Εμεις θα την βλεπουμε με επεξεργασια και παλι θα βαζει κατω πολλες μικρες.
Στο Ελλαδισταν λιγο μαζεμενο κωλο και σφικτους κοιλιακους και εισαι θεα ακομα και στα 60Και στα 56 ακομα πονο θα δινει...πολλες μικρες για μια σειρα λογων ενδεχεται να μπαζεψουν μετα απο καποια χρονια.Αυτη δεν νομιζω .
Από τις καλυτερες εμφανίσεις…
Ωραίο κορμί.Από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου.....
Ας είναι καλά ο πρώην της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος που την μύησε στην γυμναστική....
Από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου.....
Ας είναι καλά ο πρώην της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος που την μύησε στην γυμναστική....
Σε όλα συμφωνω μαζί σου.2/10 μπαζο
βασικα ειναι η γκομενα του πασχαλακη ε;Σε όλα συμφωνω μαζί σου.
Εδώ όχι.
Την έχω δει από κοντά και πρόσφατα....
Άστο,είναι μουνάρα.
Μόνο για το κορμί 3αρι2/10 μπαζο