Νέα

Ειρήνη Παπαδοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 872
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη έχετε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου;

• Από φωνή κορμάρα

Ψήφοι: 58 10,6%
  • Υπερβολικά γυμνασμένη

Ψήφοι: 83 15,2%
  • Αδιάφορη

Ψήφοι: 48 8,8%
  • Γαμήσιμη

Ψήφοι: 128 23,4%
  • Μουνάρα

Ψήφοι: 230 42,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    547

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Αα οκ αριστερος που λεμε με δεξια τσεπη!!
αριστερος για να εχω τη συνειδηση μου ησυχη τυπε...
αμα δε ξερει ο πολιτης το συμφερον του ειναι δικο του προβλημα να πυροβολει τα ποδια του καθε φορα στις εκλογες!!!
το θεμα ειναι το ρηνακι τωρα. με 2 χηνες κανει τουμπες?

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.052
Πόντοι
2.471
αριστερος για να εχω τη συνειδηση μου ησυχη τυπε...
αμα δε ξερει ο πολιτης το συμφερον του ειναι δικο του προβλημα να πυροβολει τα ποδια του καθε φορα στις εκλογες!!!
το θεμα ειναι το ρηνακι τωρα. με 2 χηνες κανει τουμπες?
Πιστεύω πως ναι...εχει πεσει πεινα στο κοριτσι...και θα κατσει με 2000

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
Δηλαδη θα τσεπωνεις και τιποτα ενοικια απο ακινητα:coffee::confused::confused::confused:
οχι τυπε δε κανω τετοια. τα χρηματα που τσεπωνω τα δουλευω... και τα μοιραζω ξανα στην κοινωνια οπως θελω να τα επιστρεψω στην κοινωνια μας μεσα απο το ειρηνακι. θα τα δωσω θα παει μετα αυτη να φαει κανα χαβιαρι να παρει καμια τσαντα κανα νυχι κανα μαλλι και θα φανε παλι ενα καρο οικογενειες ψωμακι απο εμενα.

δεν επενδυω... δε μου αρεσει το ρισκο... και δεν αξιζει να δουλευω για να τα "κραταω" και να τα ξαναπεταω απο εδω και απο εκει για να κερδισω καποτε περισσοτερα... σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε....

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.052
Πόντοι
2.471
οχι τυπε δε κανω τετοια. τα χρηματα που τσεπωνω τα δουλευω... και τα μοιραζω ξανα στην κοινωνια οπως θελω να τα επιστρεψω στην κοινωνια μας μεσα απο το ειρηνακι. θα τα δωσω θα παει μετα αυτη να φαει κανα χαβιαρι να παρει καμια τσαντα κανα νυχι κανα μαλλι και θα φανε παλι ενα καρο οικογενειες ψωμακι απο εμενα.

δεν επενδυω... δε μου αρεσει το ρισκο... και δεν αξιζει να δουλευω για να τα "κραταω" και να τα ξαναπεταω απο εδω και απο εκει για να κερδισω καποτε περισσοτερα... σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε....
2000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom