ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
και γω ρε γαμωτο.σε ποι μαγαζι εχει μικροφωνο?Τις κατάρες μου στον αλήτη που της έδωσε μικρόφωνο και βήμα σε μαγαζί και δεν μπορούμε να πληρώσουμε για να γευτούμε. Την θέλω σαν τρελός.
ξερεις να διαχωριζεις πλαστικες καταρχην ?είσαι καλά ρε ποιές πλαστικές
καλά κρασιά. whateverξερεις να διαχωριζεις πλαστικες καταρχην ?
μαλλον οχικαλά κρασιά. whatever
δεν τόχεις φίλε. Δεν τόχεις καθόλου.μαλλον οχι
φατσα, μυτη, χειλια, βυζια με απλο και γρηγορο κοιταγμα
τωρα παρακατω παιζεται
οκ μαστοραδεν τόχεις φίλε. Δεν τόχεις καθόλου.
ετσι ειναι αλλα Π.Α.Ο.Κ ειναι δεν ειναι μια απλη λεξουλα!Ετυχε να παω Χαλκιδικη με ενα γκομενακι που γαμουσα...
διπλα μετρα πιο περα ηταν αυτη με τον Πασχαλακη...
Παιδια η γυναικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σχεδον...απο καυλα, ομορφια, προστυχια, σωμα τα παντα...
αφου αν ειμασταν 50 αντρες και οι 50 την κοιτουσαμε, καθως και μεταξυ μας και καναμε νευματα του στυλ, ρε φιλε τι μουνι ειναι αυτο ?
Μεχρι και το γκομενακι που ηταν μαζι μου της αρεσε το ολο στυλ της...τρομερη γκομενα μου λεει μακαρι να την πηδουσες...
Ο Πασχαλακης δεν ειναι χαζος.,...ηξερε πολυ καλα τι γινοταν, και ο καριολης ειχε το υφακι του "εσεις βλεπετε, εγω την γαμαω"...
Μαλακισμενο αν δεν επαιζες στον Παοκ θα σου λεγα τι θα γαμουσες, καμια σερβιτορα απο καναν Ευοσμο η Κορδελιο...
Αν διαβάζει θα σε προτιμήσεινταξει εμενα παντως μαρεσει κ τσι
Μπραετσι ειναι αλλα Π.Α.Ο.Κ ειναι δεν ειναι μια απλη λεξουλα!
Μπραβο ειπες την @@$$@ της ημερας..προφανως και τον ζηλευεις και εγραψες οτι βλακεια σου ηρθε στο κεφαλι..Θα ειχε αναγκη αυτος που ειναι 2 μετρα γυμνασμενος με γαλανα μαυια γκομενα στυλ Παπαδοπουλου που ειναι απο Καζασταν και εμφανισιακα ειναι σαν απο Σαντα Μπαρμπαρα..Το αντιθετο ακριβως ισχυει αυτη αν δεν ηταν τραγουδιστρια δεν θα γυρνουσε να την κοιταξει..αλλα εχουμε γεμισει λιγουρια που ολες τις βλεπουνε γκομεναρες και ολους τους αντρες παλτα...ασχετως βεβαια οτι αγωνιστικα σερνεται..αλλο θεμα αυτο μιλαμε για δικαιοσυνη εμφανισιακη αναμεσα σε ζευγαρια..Ετυχε να παω Χαλκιδικη με ενα γκομενακι που γαμουσα...
διπλα μετρα πιο περα ηταν αυτη με τον Πασχαλακη...
Παιδια η γυναικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει σχεδον...απο καυλα, ομορφια, προστυχια, σωμα τα παντα...
αφου αν ειμασταν 50 αντρες και οι 50 την κοιτουσαμε, καθως και μεταξυ μας και καναμε νευματα του στυλ, ρε φιλε τι μουνι ειναι αυτο ?
Μεχρι και το γκομενακι που ηταν μαζι μου της αρεσε το ολο στυλ της...τρομερη γκομενα μου λεει μακαρι να την πηδουσες...
Ο Πασχαλακης δεν ειναι χαζος.,...ηξερε πολυ καλα τι γινοταν, και ο καριολης ειχε το υφακι του "εσεις βλεπετε, εγω την γαμαω"...
Μαλακισμενο αν δεν επαιζες στον Παοκ θα σου λεγα τι θα γαμουσες, καμια σερβιτορα απο καναν Ευοσμο η Κορδελιο...
η παπαδοπουλου μετραγε παντως στο σουρβαϊβορ απο οσο ειχαμε δει.ασχετως βεβαια οτι αγωνιστικα σερνεται..
Μια χαρα ειναι ..αλλα ο αλλος εβγαλε τον Αλεξανδρο κουασιμοδο ..απο την ζηλεια τους μερικοι γινονται ρομπα για να πουν μια.βλακεια δημοσιωςη παπαδοπουλου μετραγε παντως στο σουρβαϊβορ απο οσο ειχαμε δει.
να τα λεμε και αυτα...
σορρυ αλλα δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο, γι'αυτο και σου εσβησα το υπολοιπο ποστ.Μια χαρα ειναι ..αλλα ο αλλος εβγαλε τον Αλεξανδρο κουασιμοδο ..απο την ζηλεια τους μερικοι γινονται ρομπα για να πουν μια.βλακεια δημοσιως
Συμφωνω σε ολα εκτος το γκευ ..πιο πολυ μπορεις να πεις φλωρακος ισως οχι τοσο αντρουα τ βαρβατιλα αλλα οχι γκευ με τιποταΚουασιμοδος φυσικα και δεν ειναι,ειναι ωραιος αντρας,ψηλος,γυμνασμενος αλλα με τις ανταυγειες ,τα κοτσιδακια και το ενδυματικο του στυλ καποιες φορες μου θυμιζει γκει πορνοσταρ.Η Παπαδοπουλου ομορφη δεν θεωρω οτι ειναι αλλα ειναι ΠΟΛΥ καβλιαρα και εχει τρομερο κορμι.