misterakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Like
- 465
- Πόντοι
- 16
Δεν μου λετε κ μενα ρε παιδια τι μαθατε?για πες εδω ή πμ αμα δε θες εδω. κι εγω κατι εμαθα
θα σου πω εγω ρε φιλε.οταν εχω χρονο θα σου στειλω π.μ.μην κανεις καμια κινηση παντως.για τουτη εδω την μουνου θελω κονε.πως πλησιαζεται?οποιος μπορει περιμενω π.μ.Δεν μου λετε κ μενα ρε παιδια τι μαθατε?
Οκ για το 1ο ενημερωθηκα...! Για το 2ο σοβαρο θεμα φανταζομαι οτι ειναι απιαστο πλεον. Μακαρι βεβαια αλλα δεν την κοβω για βυζιτα τουλαχιστον τωρα...!Αργοτερα ισως.....θα σου πω εγω ρε φιλε.οταν εχω χρονο θα σου στειλω π.μ.μην κανεις καμια κινηση παντως.για τουτη εδω την μουνου θελω κονε.πως πλησιαζεται?οποιος μπορει περιμενω π.μ.
και ποιος ειπε ρε οτι παω μονο με βυζιτα.καλυτερα να μην ειναι,αλλα να μπορεσω να πλησιασω,να δει πως τειναζουν την αχλαδια.Οκ για το 1ο ενημερωθηκα...! Για το 2ο σοβαρο θεμα φανταζομαι οτι ειναι απιαστο πλεον. Μακαρι βεβαια αλλα δεν την κοβω για βυζιτα τουλαχιστον τωρα...!Αργοτερα ισως.....
Επειδή δεν μπορώ να αντισταθώ στην περιέργεια μου, αν θέλεις στείλε σε π.μ. τι έχεις γενικά πληροφορηθεί για την μελαχρινομάνουλο αυτό....Οκ για το 1ο ενημερωθηκα...! Για το 2ο σοβαρο θεμα φανταζομαι οτι ειναι απιαστο πλεον. Μακαρι βεβαια αλλα δεν την κοβω για βυζιτα τουλαχιστον τωρα...!Αργοτερα ισως.....
Επειδή δεν μπορώ να αντισταθώ στην περιέργεια μου, αν θέλεις στείλε σε π.μ. τι έχεις γενικά πληροφορηθεί για την μελαχρινομάνουλο αυτό....
Ξέρεις ότι για να συμμετέχεις σε μια συζήτηση πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το θέμα της?
Γιατί τώρα είσαι εκτός θέματος!
Ξέρεις ότι για να συμμετέχεις σε μια συζήτηση πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το θέμα της?
[/quoteΓράψτε λάθος παιδιά..Έμεινα μεταξεταστέος για Σεπτέβρη...Η περιέργεια φταίει...Ξέρεις ότι για να συμμετέχεις σε μια συζήτηση πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το θέμα της?
γεια σου μεγα tom... μπροστα σου ολοι γατακια!!
Μας προετοιμάζει να την απολαύσουμε σε ταινία;;;ώπα τι καριολοσυνάντηση είναι αυτή?
Ποιά είναι η άλλη ρε παιδιά; Πείτε και σε μας που δεν ξέρουμε.
αμα παίξουνε μαζί σε ταινία δεσμεύομαι να βγω ξεβράκωτος στην πλατεια. όποια πλατεία θέλετεΜας προετοιμάζει να την απολαύσουμε σε ταινία;;;
px, τα βιβλία σου και τιμωρία στο δωμάτιο για διάβασμαΠοιά είναι η άλλη ρε παιδιά; Πείτε και σε μας που δεν ξέρουμε.
Ας παίξει σε ταινία κ εάν δεν βγεις ξεβράκωτος δεν θα σε παρεξηγήσουμε...!αμα παίξουνε μαζί σε ταινία δεσμεύομαι να βγω ξεβράκωτος στην πλατεια. όποια πλατεία θέλετε