Επισκέπτης
...στα παπάρια μας!μπρο,στα παπάρια μας είπα.η αγαπημένη μου ηλικία είναι 35 ως 45 και κατηγορία χωρισμένες με παιδιά
...στα παπάρια μας!μπρο,στα παπάρια μας είπα.η αγαπημένη μου ηλικία είναι 35 ως 45 και κατηγορία χωρισμένες με παιδιά
Από τις πιο σεξυ μαμαδες!!
τη βαφτισες κιολας οτι ειναι του χωρου τυπε? ειστε μερικοι γτπΒάλε φωτο σου και περιμενουμε υπηρεσιες/δωρακι
Την καλησπέρα μου
Τοτε γιατί μπήκε εδώ με τέτοια φωτό τυπε; Είδε φως κ μπήκε;τη βαφτισες κιολας οτι ειναι του χωρου τυπε? ειστε μερικοι γτπ
Αποκλειεται τυπε
Τοτε γιατί μπήκε εδώ με τέτοια φωτό τυπε; Είδε φως κ μπήκε;
τυπε μπαίνω από κινητό .35,2 δηλαδή διανύει το 36 έτος της.Ετσι σ'αρεσει καλύτερα;Τύπε, μάλλον καλύτερα να αφήσεις για λίγο το λάπτοπ και να ανοίξεις κάνα βιβλίο μαθηματικών. :S
1ον καμία κάψα τυπε κ ούτε βιαστικός! Ρητορικό ήταν το ερώτημα.Εφοσον δεν είχε αναρτήσει φωτό κτλπ οπωσ λες έπρεπε να καταλάβεις ότι δεν το είπα με δόλο η να θέλω να σε θίξω.επειδη εισαι ολιγον τι βιαστικος και προπετης,σε πληροφορω (για να σου φυγει κι η καψα δηλ) οτι οταν εκανα το προηγουμενο σχολιο μου στο παρον νημα,η κοπελλα δεν ειχε αναρτησει ουτε φωτο,ουτε αβαταρ δικο της,αλλα ουτε και υπογραφη. λιγο αυτοσυγκρατηση δε βλαπτει.
1ον καμία κάψα τυπε κ ούτε βιαστικός! Ρητορικό ήταν το ερώτημα.Εφοσον δεν είχε αναρτήσει φωτό κτλπ οπωσ λες έπρεπε να καταλάβεις ότι δεν το είπα με δόλο η να θέλω να σε θίξω.
Μούνος και τώρα που πουρεύει σιγά σιγά θα πρέπει να ρίξει την ταρίφα!!!
ποσο δικιο εχεις φιλε apoc.οσο για το καλωσορισμα ειναι αυτονοητο.για το τι μερος του λογου ειναι ,εμαθα εγω.τελος καλο ολα καλα λοιπον.
...ας την καλωσορισουμε και να δουμε και τι μερος του λογου ειναι η λεγαμενη επι τη ευκαιρια
ποσο δικιο εχεις φιλε apoc.οσο για το καλωσορισμα ειναι αυτονοητο.για το τι μερος του λογου ειναι ,εμαθα εγω.