1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αταλάβατε τώρα γιατί λέω ότι δε σας πέρασε απ το μυαλό η αγαμία;
Γυναίκα είναι???"αγάμητη" που πάει κόντρα σε όλους λόγω συμπλεγμάτων ραφιού δεν πέρασε κάν απ το μυαλό σου ρε βασιλοχουντικέ;
αααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πολυ βλεπω ενδιαφερεσαι για τους αντρες,ολο απεξω-απεξω το πας...αλλα στο τελος δεν κρατηθηκες και ρωτησες αυτο που σε απασχολει,οπως ολα τα πουστρακια και ρουφιανακια της πρεσβειας...Μουνακι μου καλο,δε γαμισα πουστη ποτε ,ουτε οι αντρες με ενδιαφερουν,καταλαβες τωρα?σε απογοητευω,αλλα...
για να μην εκτίθεσαι.
ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ είναι.
αααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχχαχα
θα μου πεις εδώ μέσα τι ΚΟΖΑΝΗ τι ΛΩΖΑΝΗ
αααααααααααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχα
Γυναίκα είναι???
Ω ρε πουστη μου που μπλέξαμε
δε πειράζει.με αντιγραφεις....
δε πειράζει.
με τέτοιο αβατάρι είσαι ο αρχηγός μας.
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχχα
ρισπέκτχαχαχαχα μου το δωσανε....αυτος που εχει τον Νταλας αβαταρ....νταλας κατι τον λενε δεν θυμαμαι.....θεικο δεν ειναι????????????
ρισπέκτ
μεχρι να ειδοποιηθουν αυτες, πηγαινε να σε εξυπηρετήσει ο ΑΝΤΡΑΣ που υπηρετεις.
δεν μας ειπες ομως... πόσα cm ΑΝΤΡΑΣ ειναι?
και μάλιστα με αμερικανικο διαβατήριο.Η αποκάλυψη του αιώνα που μπροστά της αυτές του αχμααπαυτού ωχριούν: Η καθοδόν είναι κλώνος του Πλέ!
Οποιος εχει μελετησει τις αυτοκρατοριες που εχουν περασει στον πλανητη ξερει οτι ολες χρησιμοποιησαν βια,εσφαξαν,λεηλατησαν, γιατι η Αμερικη να αποτελει εξαιρεση?
και οταν μια"δημοκρατια" κινδυνευει τα μετρα που παιρνονται ειναι σκληρα και βαναυσα..
τα παντα ρει
Ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής....εδώ αρνείται το ολοκαύτωμα των εβραίων...θέλει να φτιάξει πυρηνικά για να χτυπήσει το Ισραήλ...
Αν τον καθάριζε CIA ή Μοσαντ δεν θα με πείραζε καθόλου.....
+1Ποιόν έχεις κόψει πιο ψυχοπαθή?
Αυτόν η τον Bush?