Νέα

Eίπε την αλήθεια ο Αχμαντινεντζάντ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentina@2001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 462
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
αυτα πλεον ειναι γνωστα σε πολλους , αμετρητα video και εγγραφα δειχνουν τι τελικα ηταν κρυμμενο πισω απο τιν επιθεση , αλλα απο τιν αλλη θελει να εχεις μεγαλα καρυδια να πεις αυτα που ειπε ο αχμαντινεντζαντ μεσα στιν αμερικη και ειδικα κοντα στο σημειο μηδεν .................

OP
OP
argentina@2001

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
argentina@2001

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οι αμερικανοι  αντιπρωσοποι  στον  οηε  γιατι  τα  μαζεψαν  ξαφνικα  και  φυγαν  απ  την  αιθουσα?  εγω  ξερω  οτι  καθαρος  ουρανος  αστραπες  δε  φοβατε

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οι αμερικανοι  αντιπρωσοποι  στον  οηε  γιατι  τα  μαζεψαν  ξαφνικα  και  φυγαν  απ  την  αιθουσα?  εγω  ξερω  οτι  καθαρος  ουρανος  αστραπες  δε  φοβατε

αν χάσεις τους δικους σου ανθρωπους εξαιτίας ενός τρελου και ερθει καποιος και σου πει οτι το οργάνωσες εσυ, κάτσε και άνοιξε διάλογο μαζι του.

πρωι πρωι δεν πινετε κανα καφεδακι πριν αρχισετε τις μαλακιες?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ανεξάρτητα απο το ποιος ήταν πίσω απο την επίθεση, όταν έχεις μακελέψει το μισό πλανήτη, αυτά πρέπει να τα περιμένεις.
Ήταν η μόνη φορά που δε στεναχωρέθηκα καθόλου.

Επισκέπτης
αν χάσεις τους δικους σου ανθρωπους εξαιτίας ενός τρελου και ερθει καποιος και σου πει οτι το οργάνωσες εσυ, κάτσε και άνοιξε διάλογο μαζι του.

Κι αν δεν ειναι τοσο τρελος οπως μας τον παρουσιαζουν ? Κι αν εχει δικιο σε αυτα που λεει ?

OP
OP
argentina@2001

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

αγαπητε  μου,  2  πραγματα  ειπε  ο  "τρελος"  οτι  η  αμερικανικη  οικονομια και κατα  συνεπεια και  η  αμερικανικη επιρροη  στον  υπολοιπο  κοσμο,  πηγαινε  για  φουντο  και  επρεπε  να  γινει  κατι  να  παρει   τα  πανω  της,  οπως  και ο  σιωνισμος  και  το  κρατος  του  ισραηλ   απειλουνταν  και  επρεπε  να  ερθει  και  αλλος  αμερικανικος  στρατος  στη  περιοχη,  αν  δεν  γινοταν  η  11/9/2001  θα  συνενουσε  ο  οηε  να  την  πεσουν  οι  αμερικανοι  στο  ιρακ  το  2003?   δεν  λεω οτι  ο  τρελος  ειπε  την  αληθεια,  απλα  οτι  ολα  ειναι  πολυ  πολυ  υποπτα  

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κι αν δεν ειναι τοσο τρελος οπως μας τον παρουσιαζουν ? Κι αν εχει δικιο σε αυτα που λεει ?

κοιτα τι παρεθεσα και τι σχολιασα.
το οτι εφυγαν οι αμερικάνοι αντιπροσωποι του ΟΗΕ δεν μου λέει οτι φοβηθηκαν τις αποκαλυψεις.

Αν ειχαν δικιο ακριβώς αυτο θα έκαναν. Το τι λέει ο παπαρας ο αχμαντιν-πως-τον-λεν δεν μου λεει τιποτα αφου δεν εχει αποδειξεις. Οποτε, ας βρει τις αποδειξεις και μετά να ανοιξει το στομα του, δεν μιλαει στην κυρα-κατινα τη γειτονισσα, σε διεθνη οργανισμο μιλαει.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα τι παρεθεσα και τι σχολιασα.
το οτι εφυγαν οι αμερικάνοι αντιπροσωποι του ΟΗΕ δεν μου λέει οτι φοβηθηκαν τις αποκαλυψεις.

Αν ειχαν δικιο ακριβώς αυτο θα έκαναν. Το τι λέει ο παπαρας ο αχμαντιν-πως-τον-λεν δεν μου λεει τιποτα αφου δεν εχει αποδειξεις. Οποτε, ας βρει τις αποδειξεις και μετά να ανοιξει το στομα του, δεν μιλαει στην κυρα-κατινα τη γειτονισσα, σε διεθνη οργανισμο μιλαει.

Μήπως θυμάσαι τις ατράνταχτες αποδείξεις (με σκιτσακια power point) του powel για τα πυρηνικά του Ιρακ?
Αυτά στα αμερικανάκια, όχι εδω  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μήπως θυμάσαι τις ατράνταχτες αποδείξεις (με σκιτσακια power point) του powel για τα πυρηνικά του Ιρακ?

αυτα σε οποιους τα βλεπουν ασπρο - μαύρο μάγκα μου.

το ότι ο ένας μπορεί να εχει πει μαλακια, δε σημαινει οτι ο εχθρός του λέει σοφίες.
τρως κουτόχορτο και δεν το παιρνεις πρέφα.

OP
OP
argentina@2001

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 απολυτα   σωστος.   υποτιθετε  οτι  η  2η  επιθεση  στο  ιρακ  το  2003  εγινε  για  να  καταστρεψουν  τα  πυρινηκα  του  αχααχχαχαχ     παραμυθιασαν  εναν  ολοκληρο  πλανητη   οι   φιλοι  σου  οι  αμερικανοι   on  the  road

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
  απολυτα  σωστος.  υποτιθετε  οτι  η  2η  επιθεση  στο  ιρακ  το  2003  εγινε  για  να  καταστρεψουν  τα  πυρινηκα  του  αχααχχαχαχ    παραμυθιασαν  εναν  ολοκληρο  πλανητη  οι  φιλοι  σου  οι  αμερικανοι  on  the  road

Και η ομιλία αυτή του powel ηταν στον ΟΗΕ  :grin:
Άστον τον ontheroad να ζει το παραμυθι του.
Αμερικανάκι είναι. Στανταρ  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
  απολυτα   σωστος.   υποτιθετε  οτι  η  2η  επιθεση  στο  ιρακ  το  2003  εγινε  για  να  καταστρεψουν  τα  πυρινηκα  του  αχααχχαχαχ     παραμυθιασαν  εναν  ολοκληρο  πλανητη   οι   φιλοι  σου  οι  αμερικανοι   on  the  road

ναι, ειμαι ο εκπροσωπος της αμερικής εδω επειδη δεν βγάζω λάδι στον αφρό  τον καθε μουσουλ΄μανο.

σορρυ αν εθιξα κανα νταβραντισμένο φιλο σου Ιρακινο   :pipa2:.

Και η ομιλία αυτή του powel ηταν στον ΟΗΕ  :grin:
Άστον τον ontheroad να ζει το παραμυθι του.
Αμερικανάκι είναι. Στανταρ  ;)

τον παιρνεις απο Πακια.
στάνταρ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Κατα την δικη μου αποψη ο Αχμαντινετζαντ εχει κοτσια και τον παω πολυ ως πολιτικο.
Πηρε μια χωρα απο την ''αφανεια'' και την εβαλε στον πυρηνικο χαρτη τριζοντας τα δοντια σε οσους πηγαν κατα και κοντρα στο ρευμα εστειλε μηνυμα σε ολους.

Και πηγε επισκεψη στην Αμερικη και τους τα ειπε χυμα στην μουρη !!!!!

Ποσοι τετοιοι πολιτικοι υπαρχουν σημερα χωρις να λενε YES SIR ?????

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom