argentina@2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτα εδω γραφονται
το θεμα ειναι γεωπολιτικο παντως, και μπορει να γινει αξιολογη συζητηση, να ξεφυγουμε και λιγο απ την ελληνικη μιζεριαΑυτα εδω γραφονται
και οχι καινουργιο θεμα
οι αμερικανοι αντιπρωσοποι στον οηε γιατι τα μαζεψαν ξαφνικα και φυγαν απ την αιθουσα? εγω ξερω οτι καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβατε
αν χάσεις τους δικους σου ανθρωπους εξαιτίας ενός τρελου και ερθει καποιος και σου πει οτι το οργάνωσες εσυ, κάτσε και άνοιξε διάλογο μαζι του.
πρωι πρωι δεν πινετε κανα καφεδακι πριν αρχισετε τις μαλακιες?
αγαπητε μου, 2 πραγματα ειπε ο "τρελος" οτι η αμερικανικη οικονομια και κατα συνεπεια και η αμερικανικη επιρροη στον υπολοιπο κοσμο, πηγαινε για φουντο και επρεπε να γινει κατι να παρει τα πανω της, οπως και ο σιωνισμος και το κρατος του ισραηλ απειλουνταν και επρεπε να ερθει και αλλος αμερικανικος στρατος στη περιοχη, αν δεν γινοταν η 11/9/2001 θα συνενουσε ο οηε να την πεσουν οι αμερικανοι στο ιρακ το 2003? δεν λεω οτι ο τρελος ειπε την αληθεια, απλα οτι ολα ειναι πολυ πολυ υποπτααν χάσεις τους δικους σου ανθρωπους εξαιτίας ενός τρελου και ερθει καποιος και σου πει οτι το οργάνωσες εσυ, κάτσε και άνοιξε διάλογο μαζι του.
πρωι πρωι δεν πινετε κανα καφεδακι πριν αρχισετε τις μαλακιες?
Κι αν δεν ειναι τοσο τρελος οπως μας τον παρουσιαζουν ? Κι αν εχει δικιο σε αυτα που λεει ?
κοιτα τι παρεθεσα και τι σχολιασα.
το οτι εφυγαν οι αμερικάνοι αντιπροσωποι του ΟΗΕ δεν μου λέει οτι φοβηθηκαν τις αποκαλυψεις.
Αν ειχαν δικιο ακριβώς αυτο θα έκαναν. Το τι λέει ο παπαρας ο αχμαντιν-πως-τον-λεν δεν μου λεει τιποτα αφου δεν εχει αποδειξεις. Οποτε, ας βρει τις αποδειξεις και μετά να ανοιξει το στομα του, δεν μιλαει στην κυρα-κατινα τη γειτονισσα, σε διεθνη οργανισμο μιλαει.
Μήπως θυμάσαι τις ατράνταχτες αποδείξεις (με σκιτσακια power point) του powel για τα πυρηνικά του Ιρακ?
Αυτά στα αμερικανάκια, όχι εδω ;)
απολυτα σωστος. υποτιθετε οτι η 2η επιθεση στο ιρακ το 2003 εγινε για να καταστρεψουν τα πυρινηκα του αχααχχαχαχ παραμυθιασαν εναν ολοκληρο πλανητη οι φιλοι σου οι αμερικανοι on the roadΜήπως θυμάσαι τις ατράνταχτες αποδείξεις (με σκιτσακια power point) του powel για τα πυρηνικά του Ιρακ?
Αυτά στα αμερικανάκια, όχι εδω ;)
απολυτα σωστος. υποτιθετε οτι η 2η επιθεση στο ιρακ το 2003 εγινε για να καταστρεψουν τα πυρινηκα του αχααχχαχαχ παραμυθιασαν εναν ολοκληρο πλανητη οι φιλοι σου οι αμερικανοι on the road
απολυτα σωστος. υποτιθετε οτι η 2η επιθεση στο ιρακ το 2003 εγινε για να καταστρεψουν τα πυρινηκα του αχααχχαχαχ παραμυθιασαν εναν ολοκληρο πλανητη οι φιλοι σου οι αμερικανοι on the road
Και η ομιλία αυτή του powel ηταν στον ΟΗΕ
Άστον τον ontheroad να ζει το παραμυθι του.
Αμερικανάκι είναι. Στανταρ ;)
τον παιρνεις απο Πακια.
στάνταρ
τον παιρνεις απο Πακια.
στάνταρ
Ποσοι τετοιοι πολιτικοι υπαρχουν σημερα χωρις να λενε YES SIR ?????