Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!

σε ολους ερχετε για υεα πες απλα οτι δεν γουσταρεις αν σε βαλουν με το ζορι εκει δινεις αθληματα στο τρεξιμο πηγαινε περπατωντας και παπαλαχωρις ποινες και προιξαρχιδισμα χωρις τιποτα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αυτο εκανε ενας φιλος μου.

Παντως, ισχυει οτι οι Εφεδροι τα ξυνουν και εισπραττουν το 500αρακι.  ;)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!
Στο κέντρο που παρουσιάστηκα τύπε, μόλις πέρασε καμιά βδομάδα, μας μάζεψε ο στρατέγκο στο προαύλιο όλους τους λόχους και είπε: βγείτε αριστερά όσοι θέλετε να πάτε ειδικές δυνάμεις, βγείτε δεξιά όσοι θέλετε να πάτε ΥΕΑ και πηγαίνετε πίσω όσοι θέλετε στρατονομία. Κανένας δεν πήγε πουθενά με το ζόρι. Τώρα αν δε συμπληρώνουν άτομα και σε φωνάξουν, κόψου όπως είπαν και οι άλλοι από μόνος σου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ευχαριστω!
δεν νομιζω να γινεται να σε πανε με το ζορι τυπε
αλλα και αν σου συμβει κοψου στα αθληματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πες του ψεμματα τυπε οτι δε γινεται να κοπει , για να παει . Δε θα παθει τιποτα :grin:
εχει οικονονικα προβληματα ο τυπος αποτι λεει
απτον δικο του μισθο περιμενει να ζησει η οικογενεια του :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχει οικονονικα προβληματα ο τυπος αποτι λεει
απτον δικο του μισθο περιμενει να ζησει η οικογενεια του :S

O στρατος και το εθνος προηγουνται τυπε. Εξαλλου σα ΔΕΑ θα παιρνει και μισθο

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
O στρατος και το εθνος προηγουνται τυπε. Εξαλλου σα ΔΕΑ θα παιρνει και μισθο
Κι εγώ νομίζω ότι από οικονομικής απόψεως συμφέρει να παίρνεις επί ένα χρόνο ένα 500αρικο παρά για 9 μήνες 8 ευρώ το μήνα. Η ταλαιπώρια της σχολής είναι μόνο κάπως αποτρεπτική.

Επισκέπτης

Ευχαριστω!
Και εμενα μου ειχε ερθει η ενδειξη υεα αλλα δεν πηγα, πηγε ομως ενα φιλος μου και απο τι με ειπε ειναι καλα εχει βεβαια λιγο τρεξιμο σε σχεση με τον φανταρο αλλα μην μασας θα πληρωνεσαι κιολας. Στο ναυπλιο ειναι του μηχανικου θα πας για εκπαιδευση μετα στο λουτρακι οπου ειναι η σχολη εφεδρων αξιωματικων.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
αν πας αξύριστος μια μέρα πριν την απόλυση παίζει ποινή;
:sunglasses:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Κανείς δεν πάει αν δεν θέλει.
Εξάλλου στο κέντρο ρωτάνε ποιοι θέλουν να δώσουν για ΥΕΑ, και μετά παίρνουν σειρά τα αγωνίσματα
και κάτι μαλακίες γραπτά ψυχολογικύ τύπου. Μετά σχολή 3 μήνες περίπου και μετά μετάθεση σε μονάδα.
Γενικά καλή φάση είναι, αρκεί να πέσεις σε καλή μονάδα και να μην τρως χώσιμο.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Παλιά για να γίνεις ΔΕΑ έπρεπε να έχεις μέσον τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης ή τον πρωθυπουργό και τώρα δεν πάει κανείς;Γιατί;Βιάζονται να απολυθούν και να βρεθούν στην ουρά του ΟΑΕΔ;Εκτός αν έχεις στρωμένη δουλειά που δεν έχει πληγεί από την κρίση.Αν δεν έχεις όμως δουλειά,κάτσε εκεί,παίρνε το μισθό σου,δε θα σου μιλάει και κανείς και όλα καλά.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί πάει κατά διαόλου η Ελλάδα.. Όταν άτομα πανεπιστημιακής μόρφωσης κάνουν τέτοιες ερωτήσεις τι στο διάολο να περιμένουμε?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ευκολο μαν

στα ψυχολογικα τεστ γραψε οτι εισαι ο θεος και οτι δεν πατας τα πλακακια αλλα περπατας αναμεσα

επισης μπορεις να αποτυχεις απλα στα αγωνισματα

ξηγησου ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom