Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοιτάξτε αν δεν ειχα τι να κάνω μετα την απολυση ισως και να το σκεφτόμουνα. Καταφερα ομως στην ουσια η θεση μου στο γραφειο να με περιμένει οταν απολυθω. Αλλα η ευθηνη και το χωσιμο που θα φας καθως και το οτι οι αλλοι φανταροι θα σε βλεπουν με μισο ματι ηταν απο μονα τους αποτρεπτικα. Με το 500αρι που παιρνεις δεν βγάζεις ενοίκιο λογαριασμούς και διατροφη (γτ δεν δικαιούσαι το συσσίτιο απ οσο ξερω) ή τελος πάντων το ζορι ειναι απίστευτο. Εχω σπουδάσει εκτος και κατι σκαμπάζω. Οι μονιμαδες μπορουν να σε χωσουν για δουλειες που θα επρεπε να κανουν αυτοι και ειδικά σε αργειες ΣΚ κλπ. Φυσικα αν γινει η στραβη γιατι καποιος εκανε την παπαρια του την πληρωνει ο ΔΕΑ. Επισης οσοι συμφοιτητες μου υπηρετησαν πριν απο εμενα και δεν πηγαν ΔΕΑ τους εστειλαν σε γραφεια να κανουν μελέτες. Αυτο θελεω κι εγω για να συνεχισω στην ουσια και τη δουλεια μου αλλα και να μπορω να το βαλω και σε βιογραφικο. Οι ΥΕΑ του μηχανικου εχω διαβασει ασχολούνται με ναρκοπολεμο, γεφυροποιίες (καλα αυτο ισως και να με ενδιέφερε λογω αντικειμένου) και μηχανήματα μηχανικου και λογω της φυσεως του οπλου θα χώνονται πολυ σε ασκησεις.
Οπως ειπα αν δεν υπηρχε η σίγουρη δουλειά μετα μπορει και να το σκεφτόμουν.
Ξερεις τι πραγματικα κανουν η δεα του μηχανικου αλλα και οι φανταροι, να θαβουν ναρκες και μετα να τις ψαχνουν οι επομενοι  :2funny: ξερω τι σε λεω μηχανικο ημουν. Επισης το καλοκαιρι εχει βαρκαδα σε ποταμια και τεχνικες λιμνες, τραγικοι ειναι οι κατασταση στον ελληνικο στρατο οποτε αυτα που διαβαζεις μην περιμενεις να τα δει και στην πραξη.

OP
OP
C

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ξερεις τι πραγματικα κανουν η δεα του μηχανικου αλλα και οι φανταροι, να θαβουν ναρκες και μετα να τις ψαχνουν οι επομενοι  :2funny: ξερω τι σε λεω μηχανικο ημουν. Επισης το καλοκαιρι εχει βαρκαδα σε ποταμια και τεχνικες λιμνες, τραγικοι ειναι οι κατασταση στον ελληνικο στρατο οποτε αυτα που διαβαζεις μην περιμενεις να τα δει και στην πραξη.

Για να τους θυμούνται οι επόμενοι  :dancing:

Βαρκαδα ε ? Πολυ ρομάντζο η φαση και το ξανασκέφτομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στα εξωτερικα δεν κοιτανε μονο τι γραφεις στο βιογραφικο. Σε περνανε και απο μια συνέντευξη και απο εκει θα φανει αν οντως τα ξερεις. Αν ο αλλος πηγε απλα ΔΕΑ για να το βαλει στο βιογραφικο αλλα δεν μπορουσε να επιβληθει στους φανταρους, να τον βρασουν. Επισης εχει σημασια και το τι εκανες, γιατι μια σοβαρη επιχειρηση την ενδιαφερει αυτο, οχι μονο το οτι ησουνα "leader".

Εννοειται πως δεν εχει νοημα απλα να το βαλεις στο βιογραφικο σου, πρεπει να το πουλησεις. Κι εγω εξωτερικο δουλευω και παιρνω και συχνα συνεντευξεις απο αλλους, οποτε ξερω πως να ανακαλυπτω την παπατζα. Παρεπιπτοντως, οι ξενοι πολυ πιο παπατζηδες απο τους Ελληνες.

συνηθως μαζι) επιπεδο στο στρατο ειναι μεταξυ των οπλων / σωματων. Ο αφρος του στρατου ξηρας παει υλικου πολεμου, εφοδιασμου, καμια διαβιβαση κανα μηχανικο, ενω αντιθετα η πλεμπα μαζευεται σε πεζικο και τεθωρακισμενα.

Ο αφρος του στρατου ξηρας παει.( αν και παντου εχει αφρο) ουκ. αερομεταφαιρομενα.καταδρομες ΠΖ(ορεινες)πεζοναυτες αλεξηπτοτα ελδυκ και ολα ανηκουν στο πεζικο ΓΕΣ.. ΕΚΤΟΣ ΑΣΔΕΝ

Αλλο εννοεις εσυ ως αφρο και αλλο εγω.

290 ? Μπορει να κανω και λαθος σορρυ. Απο φιλο που ειχε παει Κυπρο το εμαθα κι εγω. Αλλα θυμαμαι οτι εκει στη 200αρα γενικα έπαιζε

Καμια σχεση, τουλαχιστον οσο ημουν εγω.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εννοειται πως δεν εχει νοημα απλα να το βαλεις στο βιογραφικο σου, πρεπει να το πουλησεις. Κι εγω εξωτερικο δουλευω και παιρνω και συχνα συνεντευξεις απο αλλους, οποτε ξερω πως να ανακαλυπτω την παπατζα. Παρεπιπτοντως, οι ξενοι πολυ πιο παπατζηδες απο τους Ελληνες.

θα με παρεις στη δουλεια σου?

Επισκέπτης
Για να τους θυμούνται οι επόμενοι   :dancing:

Βαρκαδα ε ? Πολυ ρομάντζο η φαση και το ξανασκέφτομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το ωραιο με την βαρκα ηταν οτι επρεπε να περασουμε γρηγορα απεναντι σε κανα δυο λεπτα το πολυ πριν στηθει το πυροβολο και μας γαζωσει, και εμεις καναμε ενα τεταρτο περα δωθε μεχρι τελικα να ισιωσουμε και να βγουμε απεναντι.  :2funny: Καλα ο εκπαιδευτης γελουσε και μας ελεγε πιωμενει ειστε ρε και πατε ετσι την βαρκα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
θα με παρεις στη δουλεια σου?

θα δειξει, ελα για συνεντευξη  :2on1:

403725_10150534483851840_21785951839_9225997_1386298484_n.jpg

OP
OP
C

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1

Ναι αυτο το ανακαλυψα στο μεταπτυχιακο

Καμια σχεση, τουλαχιστον οσο ημουν εγω.

Οπως σου πα ενδεχομένως να σκάλωσα στο διακόσια και να μου εμεινε αυτο..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ελδυκ δεν αξιζει να παει καποιος τωρα πια,γιατι τα λεφτα δεν φτανουν για τις εξοδους αφου η Κυπρος ειναι πιο ακριβη και τωρα πια δινουν μονο ενα φυλλο πορειας νομιζω

γαμω την κυπρο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
δεν ξέρω τι λέτε εσείς στην δική μου εποχή αρχες '90 για να γίνεις ΔΕΑ μόνο με βύζμα, εγώ πάντως δεν ήθελα γιατί θα υπηρετούσα 21 μήνες τότε, εγώ κατα΄φερα να υπηρετήσω το λιγότερο που γινόταν 15...
Στις εξετάσεις στη Τρίπολη στα αγωνίσματα κάναμε πλάκα, στις γραπτές έγραψα το ονομά μου και μετά κοιμήθηκα πάνω στο τραπέζι για δύο ώρες ούτε που την κοίταξα, αλλά τοτε μόνο με μέσο τωρα δεν ξέρω...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
απετυχε στην εκπαιδευση των ΥΕΑ και θα παρεις ποδι ως απλος στρατευσιμος !!!Δεν ειναι αναγκη να κανεις οτι σου πουν.....μπορεις να κοπεις απο την πρωτη μερα......ή ακομη καλυτερα να τους πεις ευθαρσως οτι δεν γουσταρεις.....απλα μετα ισως φας μεταθεση καπου μακρια εαν δεν σε πειραζει αυτο !!!!

αυτό έκανε ένας κολλητός μου και τον στείλανε σε τάγμα ανεπιθυμήτων...γάμησε τα...κόλαση...με ρωσσοπόντιους που κάνανε την πούτσα

τους ελικοπτεράκι κάθε πρωί...δράμα ήτανε

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ΔΕΑπζ Δείτε Ενα Αρχίδι Που Ζορίζετε...