Επισκέπτης
Ξερεις τι πραγματικα κανουν η δεα του μηχανικου αλλα και οι φανταροι, να θαβουν ναρκες και μετα να τις ψαχνουν οι επομενοι ξερω τι σε λεω μηχανικο ημουν. Επισης το καλοκαιρι εχει βαρκαδα σε ποταμια και τεχνικες λιμνες, τραγικοι ειναι οι κατασταση στον ελληνικο στρατο οποτε αυτα που διαβαζεις μην περιμενεις να τα δει και στην πραξη.Κοιτάξτε αν δεν ειχα τι να κάνω μετα την απολυση ισως και να το σκεφτόμουνα. Καταφερα ομως στην ουσια η θεση μου στο γραφειο να με περιμένει οταν απολυθω. Αλλα η ευθηνη και το χωσιμο που θα φας καθως και το οτι οι αλλοι φανταροι θα σε βλεπουν με μισο ματι ηταν απο μονα τους αποτρεπτικα. Με το 500αρι που παιρνεις δεν βγάζεις ενοίκιο λογαριασμούς και διατροφη (γτ δεν δικαιούσαι το συσσίτιο απ οσο ξερω) ή τελος πάντων το ζορι ειναι απίστευτο. Εχω σπουδάσει εκτος και κατι σκαμπάζω. Οι μονιμαδες μπορουν να σε χωσουν για δουλειες που θα επρεπε να κανουν αυτοι και ειδικά σε αργειες ΣΚ κλπ. Φυσικα αν γινει η στραβη γιατι καποιος εκανε την παπαρια του την πληρωνει ο ΔΕΑ. Επισης οσοι συμφοιτητες μου υπηρετησαν πριν απο εμενα και δεν πηγαν ΔΕΑ τους εστειλαν σε γραφεια να κανουν μελέτες. Αυτο θελεω κι εγω για να συνεχισω στην ουσια και τη δουλεια μου αλλα και να μπορω να το βαλω και σε βιογραφικο. Οι ΥΕΑ του μηχανικου εχω διαβασει ασχολούνται με ναρκοπολεμο, γεφυροποιίες (καλα αυτο ισως και να με ενδιέφερε λογω αντικειμένου) και μηχανήματα μηχανικου και λογω της φυσεως του οπλου θα χώνονται πολυ σε ασκησεις.
Οπως ειπα αν δεν υπηρχε η σίγουρη δουλειά μετα μπορει και να το σκεφτόμουν.