Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε θα δουλευομαστε για πολυ ωρα ακομα  :grin: αντε για υπνο γιατι εχουμε και δουλειες αυριο.
196224_291594794296931_1973894653_n.jpg
:sunglasses:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Φτάνεις μέχρι το βαθμό του ταγματάρχη όντως.Αλλά με τις ασκήσεις που σαν έφεδρο σε καλούν.Σε κάθε άσκηση που σε καλούν παίρνεις ένα βαθμό.Οι δόκιμοι που έμειναν μόνιμοι στο στρατό δεν υπάρχουν από το 1990 περίπου.Καταργήθηκε η μονιμοποίησή τους.Απλώς μέσω των ασκήσεων παίρνει κάποιος τους βαθμούς.Κατά τη θητεία υπηρετεί ως δόκιμος,και μόλις απολύεται παίρνει το αστέρι του Ανθυπολοχαγού.Πάντως περνάνε καλά.Καλύτερα από τους στρατιώτες.Άλλωστε είναι στα 3Δ Δεκανέας-Δόκιμος-Διοικητής!Και τα 3 περνάνε καλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο βεβαίως!

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Μπορεί να κάνεις 3 μήνες παραπάνω θητείς ως δόκιμος,όμως δεν θα χεις να κάνεις με κωλοπαιδαραδες,μαλακισμένα κάθε λογής και θα κάνεις ότι γουστάρεις.Πας στρατόπεδο όταν έχεις υπηρεσία και στην εκπαίδευση και μετά σπίτι εκτός στρατοπέδου.Μπορείς να κάνεις και παιχνίδι με καμια εμφανίσιμη ΕΠΟΠ.Παίρνεις και κάτι λίγα λεφτά κάθε μήνα που φτάνουν ίσα ίσα για νοίκι και φαί.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τελικά τις διάβασα όλες τις σελίδες  :cheesy:

Ο Δόκιμος είναι ομοιόβαθμος με τον ανθυπασπιστή αλλά ο ανθυπασπιστής είναι ανώτερος λόγω αρχαιότητας.Οι ανθυπασπιστές μπορούν να φτάσουν μέχρι και το βαθμό του Ταγματάρχη και να απολυθούν παίρνοντας το βαθμό του αντισυνταγματάρχη.Κάποιοι μένουν,κάποιοι άλλοι προτιμούν τη σύνταξη.Ιδίως στο Π.Ν βρίσκεις πολλούς που από υπαξιωματικοί έγιναν αξιωματικοί.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μπορεί να κάνεις 3 μήνες παραπάνω θητείς ως δόκιμος,όμως δεν θα χεις να κάνεις με κωλοπαιδαραδες,μαλακισμένα κάθε λογής και θα κάνεις ότι γουστάρεις.Πας στρατόπεδο όταν έχεις υπηρεσία και στην εκπαίδευση και μετά σπίτι εκτός στρατοπέδου.Μπορείς να κάνεις και παιχνίδι με καμια εμφανίσιμη ΕΠΟΠ.Παίρνεις και κάτι λίγα λεφτά κάθε μήνα που φτάνουν ίσα ίσα για νοίκι και φαί.
Όλα τα παραπάνω που ανέφερες εντάσσονται στα θετικά του ΔΕΑ.Θέλει τρομερή προσοχή όμως,και να είσαι σχολαστικός μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι,όταν σου χρεώσουν,(γιατί έτσι γίνεται...), καμιά αποθήκη με υλικά.Συνήθως υπογράφεις χωρίς να έχεις μετρήσει,με τη διαδικασία του κατεπείγοντος λόγω μετάθεσης του προηγούμενου,και αν έχουν γίνει λαμογιές από τον προηγούμενο ΔΕΑ ή υπαξιωματικό και τις ανακαλύψεις,έχεις δύο επιλογές:ή τις αποκρύπετις και τις φορτώνεις στον επόμενο,ή περιμένεις να... σκάσει η βόμβα στα χέρια σου,και τότε τον ''ήπιες''!Έχω ακούσει για ΔΕΑ με πολλά εκατομμύρια δραχμές έλλειμα (τότε),και δεν σε φτάνει μια ζωή να δουλεύεις να ξεχρεώσεις...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Παλιοτερα ισχυε σιγουρα οτι οι εφεδροι φτανανε μεχρι ταγματαρχαιοι,ειχαμε θυμαμαι 2 τετοιους στη μοναδα,ηταν μεγαλοι λιγο πριν την αποστρατευση.Εχω την εντυπωση οτι το εχουν αλλαξει ομως χωρις να ειμαι σιγουρος
Παναθεμα τα Ελληνικα μας, εφεδρος σημαινει "ερασιτεχνης", αρα κανει τη θητεια του (οση ειναι τελος παντων), και φευγει. Μαλλον εννοεις πρωην εφεδρους που ζητησαν να παραμεινουν ως μονιμοι πλεον.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Φιλε μου, αυτο που μπορω να σου πω ειναι η δικη μου εμπειρια σαν ΔΕΑ. Το ζητημα ειναι οτι εγω υπηρετησα το 1986. Η θητεια των ΔΕΑ τοτε ηταν 28 μηνες. Περιελαμβανε 4 μηνες στην ΣΕΑΠ (Ηρακλειο) και 1 ή 2 μηνες επιπλεον εκπαιδευση αναλογως την ειδικοτητα. Ειχε τουλαχιστον 1 χρονο σε παραμεθοριο και μετα επιστροφη σε τοπο συμφεροντων σου (εαν δικαιολογουσε θεση η ειδικοτητα).
Αρνητικα:
Οι 4 μηνες στην ΣΕΑΠ ηταν πραγματικα δυσκολοι. Πολυ τρεξιμο (πραγματικο τρεξιμο τους 2 πρωτους μηνες) πολυ πειθαρχια, πολυ εκπαιδευση.
Στην μοναδα, παντα ησουν αυτος που εβγαζε την καθημερινη δουλεια των μονιμων. Και παντα ησουν αποδεκτης παραπονων απο τους στρατιωτες.
Χρεωνεσαι υλικο που δεν εχεις απογραψει μονος σου (με οτι κιαν σημαινει αυτο σε πραγματικο ελεγχο). Και κυριως, χρεωνεσαι ανθρωπους-στρατιωτες χωρις να ξερεις πραγματικα τι ζορι τραβαει καθενας τους.
Θετικα:
Δεν κοιμασαι στον ιδιο χωρο με αλλους 30-40. Εχεις την "προσωπικη" σου ζωη απο το μεσημερι και μετα. Οι υπηρεσιες ειναι σαφως πιο λιγες απο οτι των απλων στρατευσιμων. Τρως στην λεσχη(καλυτερο φαγητο απο αυτο της μοναδας) η στην μοναδα οταν εχεις υπηρεσια. Εχεις εναν υποφερτο μισθο ο οποιος οριακα σε φτανει για να περασεις (αρα βρισκεις λυσεις συγκατοικησης για να μοιωθει το κοστος ενοικιου), αλλα ειναι σαφως πιο υψηλος απο αυτον των φανταρων. Ειδικα, οταν επιστρεψεις κοντα στο "σπιτι" σου, μπορεις να προετοιμασεις την μετεπειτα ζωη σου πολυ πιο ανετα με δεδομενο οτι μετα τις 2.30 εισαι εκτος μοναδας.

Γενικα θα σου ελεγα οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα να γινεις ΔΕΑ. Αν δεν σε ενοχλει η εννοια στρατος, θητεια,επιπλεον χρονος, θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις με θετικοτερο πνευμα. Σιγουρα δεν εισαι υποχρεωμενος να πας(οι προλαλησαντες σου εχουν πει πολλους τροπους για να το αποφυγεις). Προσωπικα πιστευω οτι δεν εχασα στο τελος, παρα τους παραπανω μηνες, παρα τις παραπανω ευθυνες, παρα τις οποιες στραβες ετυχαν.

Ουτως η αλλως να εχεις καλη θητεια.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε μου, αυτο που μπορω να σου πω ειναι η δικη μου εμπειρια σαν ΔΕΑ. Το ζητημα ειναι οτι εγω υπηρετησα το 1986. Η θητεια των ΔΕΑ τοτε ηταν 28 μηνες. Περιελαμβανε 4 μηνες στην ΣΕΑΠ (Ηρακλειο) και 1 ή 2 μηνες επιπλεον εκπαιδευση αναλογως την ειδικοτητα. Ειχε τουλαχιστον 1 χρονο σε παραμεθοριο και μετα επιστροφη σε τοπο συμφεροντων σου (εαν δικαιολογουσε θεση η ειδικοτητα).
Αρνητικα:
Οι 4 μηνες στην ΣΕΑΠ ηταν πραγματικα δυσκολοι. Πολυ τρεξιμο (πραγματικο τρεξιμο τους 2 πρωτους μηνες) πολυ πειθαρχια, πολυ εκπαιδευση.
Στην μοναδα, παντα ησουν αυτος που εβγαζε την καθημερινη δουλεια των μονιμων. Και παντα ησουν αποδεκτης παραπονων απο τους στρατιωτες.
Χρεωνεσαι υλικο που δεν εχεις απογραψει μονος σου (με οτι κιαν σημαινει αυτο σε πραγματικο ελεγχο). Και κυριως, χρεωνεσαι ανθρωπους-στρατιωτες χωρις να ξερεις πραγματικα τι ζορι τραβαει καθενας τους.
Θετικα:
Δεν κοιμασαι στον ιδιο χωρο με αλλους 30-40. Εχεις την "προσωπικη" σου ζωη απο το μεσημερι και μετα. Οι υπηρεσιες ειναι σαφως πιο λιγες απο οτι των απλων στρατευσιμων. Τρως στην λεσχη(καλυτερο φαγητο απο αυτο της μοναδας) η στην μοναδα οταν εχεις υπηρεσια. Εχεις εναν υποφερτο μισθο ο οποιος οριακα σε φτανει για να περασεις (αρα βρισκεις λυσεις συγκατοικησης για να μοιωθει το κοστος ενοικιου), αλλα ειναι σαφως πιο υψηλος απο αυτον των φανταρων. Ειδικα, οταν επιστρεψεις κοντα στο "σπιτι" σου, μπορεις να προετοιμασεις την μετεπειτα ζωη σου πολυ πιο ανετα με δεδομενο οτι μετα τις 2.30 εισαι εκτος μοναδας.

Γενικα θα σου ελεγα οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα να γινεις ΔΕΑ. Αν δεν σε ενοχλει η εννοια στρατος, θητεια,επιπλεον χρονος, θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις με θετικοτερο πνευμα. Σιγουρα δεν εισαι υποχρεωμενος να πας(οι προλαλησαντες σου εχουν πει πολλους τροπους για να το αποφυγεις). Προσωπικα πιστευω οτι δεν εχασα στο τελος, παρα τους παραπανω μηνες, παρα τις παραπανω ευθυνες, παρα τις οποιες στραβες ετυχαν.

:thumbsup:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!
καλημέρα...εγώ πήγα φαντάρος το 1998 απόφοιτος πολυτεχνείου με 18 μήνες θητεία τότε και το απέφυγα παρόλο που με είχαν για ΥΕΑ. Απλά δεν πέρασα επίτηδες τα αγωνίσματα αλλά και πάλι με ξαναρώτησαν και δεν πήγα. Μετά όμως δεν πέρασα καλά σα φαντάρος, οπότε εκ των υστέρων το μετάνιωσα που δεν πήγα. Τώρα όμως που η θητεία είναι 9 μήνες αν δεν κάνω λάθος..γνώμη μου είναι να πας απλός φαντάρος ή εστω λοχίας..δεν αξίζει πέντε μήνες παραπάνω..απλάκοίτα που θα πας και τι θα κάνεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γινε λυβ τυπε

geo9425

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο στρατός ειναι μια πολύ δυνατή εμπειρία για καθε ανδρα που τι θυμαται για πολλά χρόνια. Οποιον και να ρωτησεις θα σου πει μια διαφορετική ιστορία. Στην ερωτηση σου αν αξιζει να πας ΔΕΑ ή οχι πιστευω οτι ειναι θέμα τυχης αν θα περασεις καλά ή οχι. Προσωπική μου εμπειρια σαν ΔΕΑ που ημουν το 2000 ήταν θετική αλλά ειχα και φιλους που δεν περασαν καλά. Το ιδιο συμβαινει και αν πας σαν απλός φανταρος μπορεί να περασεις μια χαρά μπορεί ομως και χάλια.

Επειδή θέτεις ομως σαν θέμα το οικονομικό τα δεδομενα που σου παραθέτω ειναι πριν από 14 χρονια περιπου και σαφώς καποια πραγματα θα εχουν αλλάξει. Ο μισθός τοτε ηταν (192.000δρχ)στην παραμεθόριο και (145,000δρχ) στην ενδοχώρα οποτε αν πας και σπίτι σου ειναι μια χαρά. Τα χριστουγεννα μαλιστα ειχα παρει περιπου (550.000δρχ)που ειναι τα δωρα, επιδοματα, περισσεματα,ασκησεις, εξοδα μεταθεσης.
Στη δευτερη μοναδα που πηγα μεταθεση ημουν στην πόλη μου και επειδή μετά τις 2:30 ημουν ελευθερος μπορούσα και εργαζόμουν καθώς ειχα μονο 1-2 υπηρεσίες το μήνα και εκανα πανω στην ειδικοτητα μου εργασιες που δεν χρειαζόταν να ημουν καθε μέρα μέσα.

Τωρα για αυτά που γραφουν οτι δεν σε σεβονται οι ανωτεροι η προσωπική μου εμπειρία ειναι διαφορετική καθώς ειχα πολύ φιλικές σχεσεις μαζί τους βγαιναμε για καφέ, πηγαιναμε για 5*5, οι διοικητες μου γνωρισαν τις κόρες τους και ολη τους την οικογένεια. Μαλιστα θυμαμαι οταν καινουργιος διοικητης στην μοναδα με ρωτησε για ενα σημαντικό θέμα που υπηρχε με τους αξιωματικούς και τις υπηρεσίες αν ήμουν στην θέση του πως θα το αντιμετώπιζα.

Αλλα οπως προανεφερα ειναι θεμα τύχης π.χ ειχα συμφοιτητη που εκανε την μισή θητεια του στην πρεσβεια της Ελλαδος στην Νεα Υορκη και αλλόν που ήταν σε κουτσοχώρι στον Εβρο και τον στελναν για ενα μηνα υπηρεσια σε φυλάκιο και κατεβαινε στην Αλεξ/πολη για να παρει αναρρωτική για να μην πάει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!

πες τους ξεκάθαρα ότι είναι καραβάνια, κουνάβια κι ότι δε γουστάρεις ΥΕΑ.
(Αν κάνεις τη μαλακία και μπεις ΥΕΑ...κλάψε με το φασισταριό που θα φας στη μάπα).
Από την άλλη, αν είχες πάντα την καύλα με τη φαιοπράσινη, σου αρέσει το S&M τα ΥΕΑ θα σου δώσουν αυτό που ζητάς πραγματικά.

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ευχαριστω!

φιλε καλησπερα,αν δεν θελεισ να πας το λες με το που παρουσιαζεσαι και τελος,απο την αλλη επειδη μου λεσ για οικονομικα να ξερεις πως πληρωνεσαι σαν υεα,για να λεσ οτι εχεισ πτυχια και τετοια δεν εισαι σιγουρα 18 και σιγουρα δεν εισαι σε φαση να σε διαταζει καθε μαλακασ καραβανασ,οποτε αν πασ υεα περνας πολλα ζωα απο εκει μεσα στον βαθμο και ετσι δε σε πρηζουν ολοι αυτοι οι αχρηστοι που οι περισοτεροι απο αυτουσ δεν θα μπορουσαν να κανουν αλλη δουλεια,,νομιζω πωσ η ολη μαλακια ειναι ο παραπανω καιροσ,αλλα και παλι αν βαλεις τισ υπηρεσιεσ και ολα αυτα αν εισαι φανταροσ θα κανεις καμια 20 το μηνα ενω αλλιως γυρω στις 5 αυτο σημαινει πωσ τις αλλεσ μερεσ εισαι σπιτι απο το μεσημερι και μετα,
οπωσ και να εχει ειναι επιλογη σου μπορεισ να πεισ αυτα τα βοδια οτι δεν θελεις και ολα καλα,,

kotsos000

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλισπερα δεν ειναι υποχρεωτικο να πας ΥΕΑ. μπορεις οταν πας να παρουσιαστεις να το δηλωσεις. επισης παρε Ι2 οχι Ι1 και σιγουρα θα σε κοψουνκαι δεν θα κινδυνευεις να πας ελδυκ

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καλύτερα  Ι5 τύπε. Ντύσου τραβέλι, παρουσιάσου και καθάρισες! Πολύ μαλακία έχει πέσει εδώ μέσα!

:bigdick:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρνητικα:
Θετικα:

Άξιος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο στρατός ειναι μια πολύ δυνατή εμπειρία για καθε ανδρα που τι θυμαται για πολλά χρόνια. Οποιον και να ρωτησεις θα σου πει μια διαφορετική ιστορία. Στην ερωτηση σου αν αξιζει να πας ΔΕΑ ή οχι πιστευω οτι ειναι θέμα τυχης αν θα περασεις καλά ή οχι. Προσωπική μου εμπειρια σαν ΔΕΑ που ημουν το 2000 ήταν θετική αλλά ειχα και φιλους που δεν περασαν καλά. Το ιδιο συμβαινει και αν πας σαν απλός φανταρος μπορεί να περασεις μια χαρά μπορεί ομως και χάλια.

Επειδή θέτεις ομως σαν θέμα το οικονομικό τα δεδομενα που σου παραθέτω ειναι πριν από 14 χρονια περιπου και σαφώς καποια πραγματα θα εχουν αλλάξει. Ο μισθός τοτε ηταν (192.000δρχ)στην παραμεθόριο και (145,000δρχ) στην ενδοχώρα οποτε αν πας και σπίτι σου ειναι μια χαρά. Τα χριστουγεννα μαλιστα ειχα παρει περιπου (550.000δρχ)που ειναι τα δωρα, επιδοματα, περισσεματα,ασκησεις, εξοδα μεταθεσης.
Στη δευτερη μοναδα που πηγα μεταθεση ημουν στην πόλη μου και επειδή μετά τις 2:30 ημουν ελευθερος μπορούσα και εργαζόμουν καθώς ειχα μονο 1-2 υπηρεσίες το μήνα και εκανα πανω στην ειδικοτητα μου εργασιες που δεν χρειαζόταν να ημουν καθε μέρα μέσα.

Τωρα για αυτά που γραφουν οτι δεν σε σεβονται οι ανωτεροι η προσωπική μου εμπειρία ειναι διαφορετική καθώς ειχα πολύ φιλικές σχεσεις μαζί τους βγαιναμε για καφέ, πηγαιναμε για 5*5, οι διοικητες μου γνωρισαν τις κόρες τους και ολη τους την οικογένεια. Μαλιστα θυμαμαι οταν καινουργιος διοικητης στην μοναδα με ρωτησε για ενα σημαντικό θέμα που υπηρχε με τους αξιωματικούς και τις υπηρεσίες αν ήμουν στην θέση του πως θα το αντιμετώπιζα.

Αλλα οπως προανεφερα ειναι θεμα τύχης π.χ ειχα συμφοιτητη που εκανε την μισή θητεια του στην πρεσβεια της Ελλαδος στην Νεα Υορκη και αλλόν που ήταν σε κουτσοχώρι στον Εβρο και τον στελναν για ενα μηνα υπηρεσια σε φυλάκιο και κατεβαινε στην Αλεξ/πολη για να παρει αναρρωτική για να μην πάει.

Έτσι.  ;) ;) ;)  :tits2: :tits2: :tits2:  :boobies:  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλα εκανε και σε διέταξε εισαι στρατιώτης και ηταν έφεδρος. Ανωτερος σου ηταν. Και οχι μονο απο σενα αλλα και απο ολους τους υπάξ μέχρι τον βαθμο του ανθύπα αν ηταν πανω και απο ανθυπα δεν ειμαι σιγουρος.

Τύπε εγώ τα βυσματικά μαμούχαλα τα είχα γραμμένα στ' αρχίδια μου.  Σε μονάδα εκστρατείας ήμουνα, τρέχαμε τους νέοπες ανθύπες, για φτύσιμο τους είχαμε τους κυριλέ φαντάρους.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τύπε εγώ τα βυσματικά μαμούχαλα τα είχα γραμμένα στ' αρχίδια μου.  Σε μονάδα εκστρατείας ήμουνα, τρέχαμε τους νέοπες ανθύπες, για φτύσιμο τους είχαμε τους κυριλέ φαντάρους.
άλλες εποχές σήμερα δεν υπάρχουν παλιοί, μέχρι να πάνε απολύονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom