Σε προσωπικό επίπεδο ναι είναι αποτυχημένος.
Τελείωσα φιλόλογος ( όπως και τόσοι άλλοι ) και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά το κανονικό όριο πάλι καλά δε με έπιασε ο νόμος γιας τους αιώνιους.
Δεν είχα ποτέ καλή δουλειά , δεν είχα ποτέ πολλούς φίλους / παρέες και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που οι """ φίλοι """ μου ήταν φίδια από τα κασκέτα της Ινδίας , μένω με το πατέρα και τη μάνα μου στο παιδικό μου δωμάτιο , δε ξέρω ούτε θέλω να μάθω να οδηγάω.
Πάνω σε όλα αυτά έρχεται και το γεγονός πως δε το έχω με τις γυναίκες. Οι μόνες που ήθελαν να γαμηθουν μαζί μου ήταν η άσχημες , η χαμηλής ευφυΐας οπότε για εμένα οι πουτάνες είναι μονόδρομος.
That been said ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο λόγος που ο κάθε ένας πηγαίνει με τις πουτάνες είναι διαφορετικός. Υπάρχουν άνθρωποι με μια χαρά δουλειές και λεφτά απλά δε το έχουν με τις γυναίκες.
( Όπως αντίθετα και φτωχομπινέδες που γαμάνε και δέρνουν )
Μπορεί κάποιος να έχει κάποιο βίτσιο πχ ξύλο , η γλύψει πόδια που δεν τον αφήνει η δικιά του και ο μόνος τρόπος να είναι οι εργαζόμενες.
Αντίστοιχα μπορεί ο άλλος να έχει άχτι να κάνει παρτούζα , η να πάει με μαύρη , με ασιάτισα , με τραβελι , με ρομά οτιδήποτε και δε μπορεί να βρει τζάμπα. Το να το κάνει επί πληρωμή το κάνει αποτυχημένο ;
Επίσης άμα κάποιος είναι σε γάμο και δε θέλει να χωρίσει , αγαπάει τη γυναίκα και τα παιδιά του αλλά θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο το να πάει σε μπουρδέλο είναι πολύ καλύτερο από το να ρίξει κέρατο
Τα παλιότερα χρόνια που οι άνθρωποι ήταν πιο θρήσκοι οι γυναίκες δε γαμιόνταν τη σαρακοστή. Οι άντρες πήγαιναν με επαγγελματίες ( ένας από τους λόγους που υπήρχαν πιο πολλά μπουρδέλα btw ). Όλοι αυτοί ήταν αποτυχημένοι ;
Για εμένα ο άντρας πυρφόρος φεμινιστης είναι πολύ πιο αποτυχημένος από το μπουρδελιάρη. Ο μπουρδελιάρης τουλάχιστον πηδάει ο άλλος και δε πηδάει και γεμίζει παραπάνω αέρα τα μυαλιά των γυναικών άπαξ και στο μέλλον.