Νέα

Eίναι τιμητικό να έχεις μεγάλο βαθμό στο bou ή σημαίνει ότι είσαι μεγάλο ναυάγιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gigifiogkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ειναι τιμητικο να εχεις μεγαλο βαθμο στο bou.com η σημαινει οτι εισαι μεγαλο ναυαγιο?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.782
Πόντοι
12.756
λογικο ειναι αυτοι γραφουν πολυ και τους ξερουν ολοι

ποιον να βγαλουμε δλδ μρ.μαλακα εναν πουθενα με 40 ποστ που τα εκανε μια στο τοσο που ουτε καν τον προσεξαμε?

οχι οτι δεν ηταν οντως μεγαθηρια μαλακιας καποιοι εστεμμενοι αλλα ναι αυτο :undecided:
καλα αμα θελουν να το στησουν ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ , μπορει να βγει και καποιος που με το ζορι εχει τα 10 ποστ για να μπορει να γραψει :coffee:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σε προσωπικό επίπεδο ναι είναι αποτυχημένος.

Τελείωσα φιλόλογος ( όπως και τόσοι άλλοι ) και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά το κανονικό όριο πάλι καλά δε με έπιασε ο νόμος γιας τους αιώνιους.

Δεν είχα ποτέ καλή δουλειά , δεν είχα ποτέ πολλούς φίλους / παρέες και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που οι """ φίλοι """ μου ήταν φίδια από τα κασκέτα της Ινδίας , μένω με το πατέρα και τη μάνα μου στο παιδικό μου δωμάτιο , δε ξέρω ούτε θέλω να μάθω να οδηγάω.

Πάνω σε όλα αυτά έρχεται και το γεγονός πως δε το έχω με τις γυναίκες. Οι μόνες που ήθελαν να γαμηθουν μαζί μου ήταν η άσχημες , η χαμηλής ευφυΐας οπότε για εμένα οι πουτάνες είναι μονόδρομος.

That been said ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο λόγος που ο κάθε ένας πηγαίνει με τις πουτάνες είναι διαφορετικός. Υπάρχουν άνθρωποι με μια χαρά δουλειές και λεφτά απλά δε το έχουν με τις γυναίκες.

( Όπως αντίθετα και φτωχομπινέδες που γαμάνε και δέρνουν )

Μπορεί κάποιος να έχει κάποιο βίτσιο πχ ξύλο , η γλύψει πόδια που δεν τον αφήνει η δικιά του και ο μόνος τρόπος να είναι οι εργαζόμενες.

Αντίστοιχα μπορεί ο άλλος να έχει άχτι να κάνει παρτούζα , η να πάει με μαύρη , με ασιάτισα , με τραβελι , με ρομά οτιδήποτε και δε μπορεί να βρει τζάμπα. Το να το κάνει επί πληρωμή το κάνει αποτυχημένο ;

Επίσης άμα κάποιος είναι σε γάμο και δε θέλει να χωρίσει , αγαπάει τη γυναίκα και τα παιδιά του αλλά θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο το να πάει σε μπουρδέλο είναι πολύ καλύτερο από το να ρίξει κέρατο

Τα παλιότερα χρόνια που οι άνθρωποι ήταν πιο θρήσκοι οι γυναίκες δε γαμιόνταν τη σαρακοστή. Οι άντρες πήγαιναν με επαγγελματίες ( ένας από τους λόγους που υπήρχαν πιο πολλά μπουρδέλα btw ). Όλοι αυτοί ήταν αποτυχημένοι ;

Για εμένα ο άντρας πυρφόρος φεμινιστης είναι πολύ πιο αποτυχημένος από το μπουρδελιάρη. Ο μπουρδελιάρης τουλάχιστον πηδάει ο άλλος και δε πηδάει και γεμίζει παραπάνω αέρα τα μυαλιά των γυναικών άπαξ και στο μέλλον.
Ενδιαφερουσα η ιστορια σου φιλε μου.
Για τις εκτος αγοραιου ερωτα αν θες να τραβηξεις ωραια γκομενα πρεπει να εχεις θρασσος.
Οταν ξεκλειδωσεις τα μπουτια τους θα καταλαβεις οτι δεν εχουν σπουδαιες διαφορες απο τις πορνες απλα αντι χρηματων ζητουν ενα πιο ακριβο νομισμα:χρονο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.726
Πόντοι
3.786

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.306
Πόντοι
7.195
Τιμητικό για μένα είναι να συνεισφέρεις στο φόρουμ, γράφοντας κριτικές και σχόλια που θα βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη που τα διαβάζουν. Τίποτα άλλο.
Οι βαθμοί για μένα είναι μόνο για να δείχνουν την εμπειρία και την συνεισφορά του καθε μέλους στον χώρο/forum μας. Τιποτα παραπάνω. Σιγά μην βάλουμε και γαλόνια να πουμε.. :grin:
Έτσι ακριβώς! Σχόλια και κριτικές που να βασίζονται στη πραγματικότητα και την αλήθεια, ώστε να "προστατεύεται" το υπόλοιπο κοινό από άσχημες συναντήσεις και "φόλες" που κοστίζουν σε χρόνο αλλά και σε χρήμα!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Το μεγαλύτερο ναυάγιο στη Θεσσαλονίκη είναι ένας τύπος που εγγράφηκε την ιδρυτική χρόνια του φόρουμ,2005.Έχεις όμως ακόμα τον τίτλο του απλού μέλους.Δε φαντάζεστε για τι καθίκι μιλάμε!Όλα είναι σχετικά
Συμφωνώ αλλά άλλο καθηκι και άλλο ναυάγιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί ένα ναυάγιο να μην είναι καθηκι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.242
Πόντοι
12.056

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.200
Πόντοι
456
Ενδιαφερουσα η ιστορια σου φιλε μου.
Για τις εκτος αγοραιου ερωτα αν θες να τραβηξεις ωραια γκομενα πρεπει να εχεις θρασσος.
Οταν ξεκλειδωσεις τα μπουτια τους θα καταλαβεις οτι δεν εχουν σπουδαιες διαφορες απο τις πορνες απλα αντι χρηματων ζητουν ενα πιο ακριβο νομισμα:χρονο.
Μεγάλε βαρέθηκα δε μου παίρνει να ασχολούμαι πλέον μαζί τους. Φροντίζω και ασχολούμαι μόνο τον εαυτό μου και όχι με τις γυναίκες. Τι να σου λέω , μεγάλη ιστορία ...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.726
Πόντοι
3.786
Συμφωνώ αλλά άλλο καθηκι και άλλο ναυάγιο

Μπορεί ένα ναυάγιο να μην είναι καθηκι
Ναι,σωστά.Αυτός που λέω όμως καλύπτει τα πάντα,πολλά κοσμητικά επίθετα.

Μάθε παιδί μου γράμματα

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα
Αυτός που έχει μεγάλο βαθμό, έχει και μεγάλη συμμετοχή, που για μένα σημαίνει ότι εκτιμά τη βοήθεια που λαμβάνει από τό forum και θέλει να την ανταποδώσει, να βοηθήσει συναγωνιστές να κάνουν καλύτερες επιλογές και να αποφύγουν φόλες. Τώρα αν ασχολούνται με πουτάνες και όχι με γκόμενες, αυτό είναι άλλη (μεγάλη) συζήτηση.

OP
OP
G

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.403
Πόντοι
2.596
Καλησπέρα
Αυτός που έχει μεγάλο βαθμό, έχει και μεγάλη συμμετοχή, που για μένα σημαίνει ότι εκτιμά τη βοήθεια που λαμβάνει από τό forum και θέλει να την ανταποδώσει, να βοηθήσει συναγωνιστές να κάνουν καλύτερες επιλογές και να αποφύγουν φόλες. Τώρα αν ασχολούνται με πουτάνες και όχι με γκόμενες, αυτό είναι άλλη (μεγάλη) συζήτηση.
σημανει και αυτο αναμεσα σε αλλα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.726
Πόντοι
3.786
ειναι ερπετομορφος σαυρανθρωπος καπου ακουσα :coffee:
Φίδι κολοβό και σκουλήκι.Σκουλήκι όχι στην ομάδα.Γαύρος είναι μπασκετικός,από ότι φαίνεται στη μοναδική του κριτική σε καρτέλα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μεγάλε βαρέθηκα δε μου παίρνει να ασχολούμαι πλέον μαζί τους. Φροντίζω και ασχολούμαι μόνο τον εαυτό μου και όχι με τις γυναίκες. Τι να σου λέω , μεγάλη ιστορία ...
Καταλαβαινω απολυτα.
Κι εγω εχω παψει ν ασχολουμαι μαζι τους.
Ειμαι πολυ καυλωμενος για να κατσω σε κανονικο ρανεβου να μιλησω σαν ανθρωπος μαζι τους
Στην πρωτη μιση ωρα που μιλανε και λενε τις πιπες τους εχω καυλωσει τοσο που κοντευει να μου πεταχτει εξω.
Δεν την παλευω κι αρχιζω να τον πιανω πανω απο τον παντελονι ενω μου μιλανε.
Σε καθε τι που με ρωτανε απανταω με μουγκανητο:μμμμ
Το αλλο χερι μου ειναι στο μπουτι τους ολη την ωρα και οσο μιλανε προσπαθω να παω προς μουνι.
Οσες τελικα κατσουν να γαμηθουν με το που χυνω πεταγομαι σαν ελατηριο και παω στο ντους.
Μεχρι το επομενο μπαλακι(γαμησακι με χυσιμο)κοιταω το υπερπεραν ενω μου βαραινει το στηθος η αγκαλια τους.
Μετα τις γαμαω ξανα και οταν αδειασω τελειως κανω το τελειωτικο ντουζακι κανα τσιγαρακι κι αντιο μεχρι την επομενη φορα που συνηθως τρωω ακυρο γιατι παρεξηγιονται να τις θυμαμαι μια φορα στις 15 μερες.

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.722
Πόντοι
5.595
Από όλα έχει ο μπαξές.
Υψηλόβαθμους που είναι ναυάγια...υψηλόβαθμους που γράφουν ωραία σχόλια και κριτικές...χαμηλόβαθμους που είναι ναυάγια και χαμηλόβαθμους που επίσης συνεισφέρουν όσο μπορούν.

Συνοψίζοντας ισχύει οτι και στον στρατό...αν ο άνθρωπος είναι μαλάκας και στρατηγός να γίνει πάλι μαλάκας θα είναι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ο παπιας ειναι μπατηρακι που επειδη δεν εχει χρημα,ξοδευει χρονο για να γαμησει
Ακόμα δεν έχω βρει λέξη που να του ταιριάζει

Αλλά σίγουρα μιλάμε για περιπτωσαρα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.695
Πόντοι
2.306
λογικο ειναι αυτοι γραφουν πολυ και τους ξερουν ολοι

ποιον να βγαλουμε δλδ μρ.μαλακα εναν πουθενα με 40 ποστ που τα εκανε μια στο τοσο που ουτε καν τον προσεξαμε?

οχι οτι δεν ηταν οντως μεγαθηρια μαλακιας καποιοι εστεμμενοι αλλα ναι αυτο :undecided:

Πολλοί το παλεύουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεράσουν το επίπεδο της μετριότητας. Γνήσια , ανεπιτήδευτα , καθαρόαιμα άτια τύπου Πικερ, Κμαν , Μουνοβαγόνη , Δημητράκη κλπ δεν υπάρχουν πλεον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom