Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
για να μην παρεξηγηθω, το θεμα ειναι μεταξυ σοβαρου αλλα και αστειου και προφανως βαζω μεσα και τη μουτσουνα μου αφου ειμαι στο χωρο περιπου 10 χρονια.
ενταξει μαν, ανοιξα απλα μια κουβεντα να δουμε πως το βλεπει ο καθενας και ισως γινει και καβλανταΔεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως αν το δεις στατιστικά όλοι οι Mr Malakas και οι φιναλιστ , βαθμοφόροι ήταν.
δεν γραφει πολυ η φτιαχνει νεους λογαριασμους?Το μεγαλύτερο ναυάγιο στη Θεσσαλονίκη είναι ένας τύπος που εγγράφηκε την ιδρυτική χρόνια του φόρουμ,2005.Έχεις όμως ακόμα τον τίτλο του απλού μέλους.Δε φαντάζεστε για τι καθίκι μιλάμε!Όλα είναι σχετικά
Δεν γράφει πολύ.Έχει περίπου 800 μηνύματα και μία κριτική σε καρτέλα.Οι επίσημες κριτικές βοηθάνε αρκετά στο να ανέβει κάποιος βαθμόδεν γραφει πολυ η φτιαχνει νεους λογαριασμους?
Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως αν το δεις στατιστικά όλοι οι Mr Malakas και οι φιναλιστ , βαθμοφόροι ήταν.
Το νο2 Mr. Malakas 2023 ... τον χάσαμε ;
Δεν άντεξε ;
Έσπασε ;
καποιοι αναγκαζονται η ακομα και επιλεγουν να αλλαζουν λογαριασμουςΔεν γράφει πολύ.Έχει περίπου 800 μηνύματα και μία κριτική σε καρτέλα.Οι επίσημες κριτικές βοηθάνε αρκετά στο να ανέβει κάποιος βαθμό
βαλε μας την πρωτη 10αδα μυστη, να ενημερωθουμε κι μεις, αν δε βαριεσαιΤο νο2 Mr. Malakas 2023 ... τον χάσαμε ;
Δεν άντεξε ;
Έσπασε ;
Όχι απαραίτητα.Καποιος που είναι σε μεγάλη ηλικία και έχει ξεφύγει από το ρεζουμε της ζωής ( άνω των 50 πχ) είναι λογικό να βγάζει και περισσότερες ώρες εδώ μέσα.Ενας νέος όμως δε δικαιολογείται.για να μην παρεξηγηθω, το θεμα ειναι μεταξυ σοβαρου αλλα και αστειου και προφανως βαζω μεσα και τη μουτσουνα μου αφου ειμαι στο χωρο περιπου 10 χρονια.
λογικο ειναι αυτοι γραφουν πολυ και τους ξερουν ολοιΔεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως αν το δεις στατιστικά όλοι οι Mr Malakas και οι φιναλιστ , βαθμοφόροι ήταν.
Εν μέρει.Υπάρχουν όμως και κάποιοι αργόσχολοι που γράφουν συνέχεια περί ανέμων και υδάτων.Παίρνουν συνέχεια like και ανεβαίνουν ακόμα και στον βαθμό του ανώτερουθεωρω οτι ο μεγαλος βαθμος σημαινει σιγουρα καποια εμπειρια στο χωρο και εχουν κατα καποιο τροπο βαρυνουσα σημασια οι αποψεις των κατοχων, σε σχετικα θεματα.
ναι ρε τι ειναι αυτοι να πουμε?Εν μέρει.Υπάρχουν όμως και κάποιοι αργόσχολοι που γράφουν συνέχεια περί ανέμων και υδάτων.Παίρνουν συνέχεια like και ανεβαίνουν ακόμα και στον βαθμό του ανώτερου