Νέα

Είναι σημαντικό!Θέλω την βοήθεια έμπειρων ΑΝΤΡΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikemeister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παιδια
να ρωτησω κατι...
κανετε λογο περι νοσηματων που κολας στα σπιτακια
και οτι η καποτα δεν εξασφαλιζει 100%
και οτι οι μαυρες ειναι επικυνδυνες και αδηλωτες
ενω οι αλλες ειναι αξιοπιστες :idiot: :idiot: :idiot: :-
και απο την αλλη ανταλασετε κριτικες για τα μπουρδελα
και πως γαμησατε τις διαφορες ιεροδουλες..κτλ
ρε παιδια θα με τρελανετε... :huh:
τελικα αποφασιστε
γιατι η επικυνδυνοτητα της συνευρεσης με μια μαυρη δεν απεχει και πολυ με μια λευκη πουτανα :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε παιδια
να ρωτησω κατι...
τελικα αποφασιστε
γιατι η επικυνδυνοτητα της συνευρεσης με μια μαυρη δεν απεχει και πολυ με μια λευκη πουτανα :huh:

Η διαφορα δεν ειναι μεταξυ λευκης η μαυρης, αλλα μεταξυ κοπελας του πεζοδρομιου που ειναι 100% αδηλωτη, με αυτες που δουλεουν στα σπιτια που θεωρητικα ειναι δηλωμενες και περνανε απο γιατρους.
Οι περισσότερες τουλαχιστον.

Τα studio ειναι αλλη ιστορια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλα λες... η βοηθεια εμπειρων χαχα ανδρων χαχαχα θα σε σωσει
δλδ μονο αυτοι μπορουν να γνωριζουν τους κινδυνους για την υγεια οταν κανουν οτιδηποτε με οποιαδηποτε
οι αλλοι ειναι βλακες

τι διαβαζω παλι...

Εσύ πήγαινε πλέξε καμιά κάλτσα :humpleg:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε παιδια
να ρωτησω κατι...
τελικα αποφασιστε
με μια μαυρη υπαρχει ο κινδυνος κ απ το γεγονος οτι δεν τις ελεγχει κανενας κ προερχονται κ απο χωρες πιθανοτατα που εχουν χαι ρισκ σε εητζ κ τετοια

αν δεν βαζεις προτεκτιον τπτ δεν σου εξασφαλιζει σχεδον 100% προστασια κ δεν ειναι μονο το εητζ ειναι κ αλλα πραγματα
με τις ιεροδουλες ειδικα τις αδηλωτες αυξανεται ο κινδυνος γιατι πανε κ με περισσοτερους αναλογικα. ειναι απολυτως λογικο, η οποια τυχαια γκομενα με ποσους πια να παει σε μια μερα? σιγουρα λιγοτερους απ την ιεροδουλη.

κ δεν καταλαβαινω περιμενετε απ τις κριτικες κ τις αποψεις διαφορων για να βγαλετε συμπερασμα??? γιατρους να ρωτησετε δεν παιζει? τοσα σαιτ ιατρικα δεν παιζει να διαβασετε?

αμα ο αλλος βεβαια θεωρει οτι με την εμπειρια κ το φυλο μπορεις να εχεις αποψη για τετοια θεματα... τι να πεις... :rolleyes:

Εσύ πήγαινε πλέξε καμιά κάλτσα :humpleg:
:s&m_1:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το σίδερο μην ξεχάσεις :cheesy:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Η διαφορα δεν ειναι μεταξυ λευκης η μαυρης, αλλα μεταξυ κοπελας του πεζοδρομιου που ειναι 100% αδηλωτη, με αυτες που δουλεουν στα σπιτια που θεωρητικα ειναι δηλωμενες και περνανε απο γιατρους.
Οι περισσότερες τουλαχιστον.

Τα studio ειναι αλλη ιστορια.
ναι δεν θα διαφωνησω αλλα το παιδι δεν ειπε οτι την πηρε απο πεζοδρομια
απο οτι καταλαβα δηλαδη
αρα να το κοβουμε σιγα σιγα το αθλημα :(

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε χρειαζόμαστε την άποψή σας. Έχουμε. Καμιά δουλειά στο σπίτι να κάνετε μπορείτε; Για άνδρες λέει

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δε χρειαζόμστε την άποψή σας. Έχουμε. Καμιά δουλειά στο σπίτι να κάνετε μπορείτε; Για άνδρες λέει

εμ τοτε σαν ανδρας πες μας την αποψη σου *P

μπορουμε αλλα την αφηνουμε για σας χα χα χα
χα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα εκφέρω άποψη γιατί πρέπει να μιλώ στην line :offtopic:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Το 69 γενικά είναι low risk,  συγκριτικά με το "κανονικό" sex διείσδυσης. Αλλά όχι χωρίς κίνδυνο.

Το 69 με μαύρη ΑΠΑΙΤΕΙ ηρωισμό, αυταπάρνηση, παντελή άγνοια κινδύνου, απαράμιλλη γενναιότητα και πολύ μεγάλο αλτρουισμό.

Λόγω της θετικής αύρας που δημιουργούν όλα αυτά ΔΥΣΚΟΛΑ θα αρπάξεις κάτι, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

Μόλις δεις κάτι πήγαινε σε δερματολόγο. Και αν το ψάχνεις και αλλιώς κάνε σε 2 μήνες ανάλυση αίματος για AIDS για μην έχεις άγχος.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εχω ακουσει και εχω ακουσει

αλλα εσυ ρε φιλε εισαι καμικαζι - κομαντο

την αλλη φορα που θα θελεις 69 με μαυρουλα βαλε στο στομα την ταυτοτητα

ισως και να μειωσεις ακομα περισοτερο τις πιθανοτητες

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Το 69 γενικά είναι low risk,  συγκριτικά με το "κανονικό" sex διείσδυσης. Αλλά όχι χωρίς κίνδυνο.

Το 69 με μαύρη ΑΠΑΙΤΕΙ ηρωισμό, αυταπάρνηση, παντελή άγνοια κινδύνου, απαράμιλλη γενναιότητα και πολύ μεγάλο αλτρουισμό.

Λόγω της θετικής αύρας που δημιουργούν όλα αυτά ΔΥΣΚΟΛΑ θα αρπάξεις κάτι, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

Μόλις δεις κάτι πήγαινε σε δερματολόγο. Και αν το ψάχνεις και αλλιώς κάνε σε 2 μήνες ανάλυση αίματος για AIDS για μην έχεις άγχος.
δηλαδη πιστευεις οτι το σεξ διεισδυσης με καποτα ειναι επικυνδυνο εστω και με μαυρη
και το 69 ειναι λιγοτερο ρισκαδορικο;

OP
OP
M

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 16 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ,ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ , ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ,ΠΩΣ,ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 16 ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ,ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ , ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΥ,ΠΩΣ,ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ!

και τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με την ερωτηση του θεματος??????

OP
OP
M

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην κάνεις φίλε 69 και τέτοια όταν πας με κοπέλα από το χώρο του πληρωμένου έρωτα.Δυστυχώς δεν είναι το κορίτσι σου και επειδή δυστυχώς τα κάνει αυτά με πολλούς σίγουρα κουβαλά όλο και κάπια μικρόβια.Όχι απραίτητα HIV ή Ηπατίτιδες,αλλά μπορεί να χει μύκητες,χλαμύδια,κονδυλώματα και άλλα που αν τα κολλήσεις θα σε λυγίσουν κυρίως ψυχολογικά άσε πυο πολλά δεν ε΄χουν συμπτώματα.Τίποτα μην κάνεις παραπάνω από απλό σεξ.Και όσο για τις μαύρες απέφευγε τες.Δεν είμαι ρατσιστής,άσε που εδώ στην Αγγλία κυκλοφορούν μερικές πολύ πρώτα μωρά και δεν θα χα πρόβλημα να κάνω κατι αν μου άρεσε κάποια,όμως σε ιερόδουλες είναι πρώτες σε επικινδυνότητα και πολλοί την έχουν πατήσει.Να θυμάσαι ότι το προφυλακτικό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο,δεν σε προστατευει 100%.

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ.ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ . ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΝΑ 'ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
σκουφο στι μουρι ?
Εγραψες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραιος ο πιτσιρικας!!!!!!!!!!  ;) το χει πιασει το νοημα απο νωρις!!!!!

OP
OP
M

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με την ερωτηση του θεματος??????

Εχουν γιατί άλλα κάνεις εσύ που είσαι γνώστης και ξέρεις και άλλα εγώ που είμαι άπειρος και μπορώ να την πατήσω με κάθε μαύρη ή πόρνη που στο πακέτο έχει και την 69!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Εχουν γιατί άλλα κάνεις εσύ που είσαι γνώστης και ξέρεις και άλλα εγώ που είμαι άπειρος και μπορώ να την πατήσω με κάθε μαύρη ή πόρνη που στο πακέτο έχει και την 69!
ε κατσε ρε φιλε τωρα. ποιος θα εκανε 69 με μαυρη????? μονο εαν εισαι προβληματισμενος με την ζωη. αποπειρα αυτοκτονιας ειναι αυτο

OP
OP
M

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ok! Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά τις γουστάρω πολύ τις μαυρούλες!Δεν ξέρω έχω πολλούς ενδοιασμούς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom