Νέα

Είναι σημαντικό!Θέλω την βοήθεια έμπειρων ΑΝΤΡΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikemeister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν  πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν   πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?

Πήγαινε κατευθείαν από την 68, στην 70... :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν σώζεσαι. Once you go black you never go back.  :sunglasses:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν   πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?
σκουφο στι μουρι ?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πετάχτηκε και η boomb και ειπε την μαλακια της...
αστους αυτους....ποσο χρονων εισαι φιλε μου???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να βαψεις μαυρο τον πεπιτο τοτε(αν δεν το εχεις κανει ηδη) :grin:

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny:

Υπάρχει και το once you go fat  :2funny:

Αυτό είναι βαρέα κι ανθυγιεινά, δεν είναι για όλους  :2funny:

(και εδώ κόβω το σπάμινγκ, το θρεντ είναι για έμπειρους άντρες!! τσάουυυ  :-* :-* :-* )

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν   πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?

Μην κάνεις φίλε 69 και τέτοια όταν πας με κοπέλα από το χώρο του πληρωμένου έρωτα.Δυστυχώς δεν είναι το κορίτσι σου και επειδή δυστυχώς τα κάνει αυτά με πολλούς σίγουρα κουβαλά όλο και κάπια μικρόβια.Όχι απραίτητα HIV ή Ηπατίτιδες,αλλά μπορεί να χει μύκητες,χλαμύδια,κονδυλώματα και άλλα που αν τα κολλήσεις θα σε λυγίσουν κυρίως ψυχολογικά άσε πυο πολλά δεν ε΄χουν συμπτώματα.Τίποτα μην κάνεις παραπάνω από απλό σεξ.Και όσο για τις μαύρες απέφευγε τες.Δεν είμαι ρατσιστής,άσε που εδώ στην Αγγλία κυκλοφορούν μερικές πολύ πρώτα μωρά και δεν θα χα πρόβλημα να κάνω κατι αν μου άρεσε κάποια,όμως σε ιερόδουλες είναι πρώτες σε επικινδυνότητα και πολλοί την έχουν πατήσει.Να θυμάσαι ότι το προφυλακτικό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο,δεν σε προστατευει 100%.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ρε φίλε, φώτησε με,τι σχέση έχει η ηλικία;
Α, και μην κάθεσαι πολύ ώρα στον ήλιο χωρίς καπέλο...

δεν εχω ορεξη για φροντιστήριο..φωτησου μονος σου..στον ηλιο χωρις καπελο?οχι ρε δεν κανω τετοια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν   πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?
μονο ο χριστος σωζει τυπε μου
προσευχησου
σε μπουρδελο εκανες 69 με μαυρη?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λοιπον, παλι εγω θα απαντησω πρωτος ουσιαστικα στο παληκαρι.

Κατ΄αρχην δεν ειναι βεβαιο οτι κολησες, εαν κολησες, κατι.

Βεβαια ειναι αρκετα επικυνδυνο αυτο που εκανες, μιας και οι περισσότερες μαυρουλες ειναι αδηλωτες και δεν περνανε απο γιατρο.
Με το να φορας σκουφο εσυ, εξασφαλιζεσαι καπως, αλλα η κοπελα δεν φοραγε κατι οταν εκανες 69......

Οπως εχω αρκετες φορες γραψει, τετοια πραγματα δεν τα ρωτανε σε forum, αλλα πηγαινουν στο γιατρο και τα εξιστορουν.

Εκει θα παρεις την πλεον αρμοδια απαντηση.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

καλα λες... η βοηθεια εμπειρων χαχα ανδρων χαχαχα θα σε σωσει
δλδ μονο αυτοι μπορουν να γνωριζουν τους κινδυνους για την υγεια οταν κανουν οτιδηποτε με οποιαδηποτε
οι αλλοι ειναι βλακες

τι διαβαζω παλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom