mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?
Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?
σκουφο στι μουρι ?Παιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?
σκουφο στι μουρι ?
πετάχτηκε και η boomb και ειπε την μαλακια της...
Ναι γιατί εσύ είπες εξυπνάδα...τι σχέση έχει η ηλικία;πετάχτηκε και η boomb και ειπε την μαλακια της...
αστους αυτους....ποσο χρονων εισαι φιλε μου???
η κουβαδεσ ιεν ακριβι κε η σακουλεσ αντικολογικεσ
Σεξιστή >
Εγώ λέω αλήθειες.
Ναι γιατί εσύ είπες εξυπνάδα...τι σχέση έχει η ηλικία;
Δεν σώζεσαι. Once you go black you never go back.
να βαψεις μαυρο τον πεπιτο τοτε(αν δεν το εχεις κανει ηδη)
Υπάρχει και το once you go fat
Ρε φίλε, φώτησε με,τι σχέση έχει η ηλικία;εσενα ποιος σου μιλησε???τα πιανεις και αργα...
Αυτό είναι βαρέα κι ανθυγιεινά, δεν είναι για όλους
Ρε φίλε, φώτησε με,τι σχέση έχει η ηλικία;
Α, και μην κάθεσαι πολύ ώρα στον ήλιο χωρίς καπέλο...
μονο ο χριστος σωζει τυπε μουΠαιδιά,γεια.Είμαι κάπως μικρός στον χώρο αυτό.Και ηλικιακά και σε εμπειρίες!Θέλω να ρωτήσω!Τι κίνδυνος υπάρχει με την 69 και αν σώζεσαι όταν πας με μαυρούλα ,εφόσον φοράς σκούφο?