theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην τον προκαλεις
Δεν κατάλαβες καλά.
Εδώ βρίσκομαι για το ατέλειωτο γέλιο που μου προκαλείτε!
Μην τον προκαλεις
Δεν κατάλαβες καλά.
Εδώ βρίσκομαι για το ατέλειωτο γέλιο που μου προκαλείτε!
εσύ, δλδ, τι νομίζεις ότι προκαλείς;
Εσύ αναλφάβητε μπολσεβίκε ούτε ένα μαρξιστικό δεν μας έγραψες τόσο καιρό.
Αναλφάβητος και στα Μπολσεβικικά.
Για να μην μιλήσουμε για τα άλλα.
Παιδεία από στις σπηλιές στις κολεκτίβες της Τασκένδης στο ....Ουζμπεκιστάν
Στις τσίτες ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ,ΕΙΘΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ"Αν λατρεύετε τον εχθρό σας, είστε ηττημένοι.
Εάν έχετε υιοθετήσει τη θρησκεία του εχθρού σας, θα είστε υποδουλωμένοι
Αν συγχρωτίζεστε με τον εχθρό σας, είστε κατεστραμμένοι. "
- Πολύδωρος
Στις τσίτες ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ,ΕΙΘΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Η κυρία βάζει τα παιδιά να γράψουν έκθεση με θέμα το μήλο.Ο Τοτός όμως διάβασε για το σκουλήκι έτσι γράφει:Μέχρι τώρα προσποιείσο τον ανεξάρτητο, σκεπτόμενο και προβληματισμένο (νεο) Έλληνα.
Τώρα τι κρίση φιλαλήθειας σε έπιασε;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
για την οποία τόσο πολύ κόπτεσθε εσείς οι Χριστιανοί, θα πρέπει να ομολογήσετε ότι την πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ την επέβαλε ο Χριστιανισμός και την ονόμασε ....
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Τώρα που χάσατε τα πρωτεία, τώρα την κατηγορείτε.
Υ.Γ. Δεν θέλω να με αποκαλείς "ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ".
Τheodo,όταν γράφεις για κάποιον να γνωρίζεις πρώτα για αυτόν και μετά να γράφεις,και να σχολιάζεις,τίποτα απο όλα αυτά που γράφεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.Μέχρι τώρα προσποιείσο τον ανεξάρτητο, σκεπτόμενο και προβληματισμένο (νεο) Έλληνα.
Τώρα τι κρίση φιλαλήθειας σε έπιασε;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
για την οποία τόσο πολύ κόπτεσθε εσείς οι Χριστιανοί, θα πρέπει να ομολογήσετε ότι την πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ την επέβαλε ο Χριστιανισμός και την ονόμασε ....
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Τώρα που χάσατε τα πρωτεία, τώρα την κατηγορείτε.
Υ.Γ. Δεν θέλω να με αποκαλείς "ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ".
Τheodo,όταν γράφε για κάποιον να γνωρίζεις πρώτα για αυτόν και μετά να γράφεις,και να σχολιάζεις,τίποτα απο όλα αυτά που γράφεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ομορφάααααααντρααααααααα μουουουουουουου......Θέλεις ακόμη πολλά
για να με παίξεις.
[/color]
http://[URL unfurl="true"]www.dkimages.com/discover/previews/848/35045854.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
ελα τωρα που σε επιασα σε καλη διαθεση πες μου...
εχεις γαμησει ποτε ???
ελα τωρα που σε επιασα σε καλη διαθεση πες μου...
εχεις γαμησει ποτε ???
ελα μωρε βλακα. ολο με φωτογραφιες απαντας. στο νηπιαγωγειο παιζουν και με λεξουλες. πες απλα οτι δεν εχεις γαμησει ποτε. βγαλτο απο μεσα σου...Ψυχολόγε μου εσύ!
Δεν επιστρέφεις στην συνηθισμένη ασχολία σου;
ελα μωρε βλακα. ολο με φωτογραφιες απαντας. στο νηπιαγωγειο παιζουν και με λεξουλες. πες απλα οτι δεν εχεις γαμησει ποτε. βγαλτο απο μεσα σου...