theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΡΟΣ 2 και ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΙΣ ΒΑΚΧΕΣ
ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ @@@δι και ΤΡΑΓΟΥΔΑ μου το Γκλόρυ - Γκλόρυ (Χ)αλλελού - γιαχ.
Καλά ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΡΟΣ 2 και ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΙΣ ΒΑΚΧΕΣ
Καλλή ιδέα! ,θα μας κάνεις την τιμή;
Ο Άγιος Ιουστίνος, στο έργο του Απολογία Α΄, καταγράφει ότι ο Σωκράτης, ο Ηράκλειτος και οι όμοιοι με αυτούς φιλόσοφοι υπήρξαν στην ουσία οιπρο Χριστού Χριστιανοι.
Άγιος Αυγουστίνος διακηρύττει στο έργο του Εξομολογήσεις ότι η πλατωνική φιλοσοφία και η χριστιανική θεολογία συμπίπτουν «όχι κατά λέξη, αλλά κατά πνεύμα»
ε ναι φίλε μου, τσάμπα νομίζεις τον πλήρωνε το βατικανό για να αποκτήσει η εκκλησία φαινομενική λογική στα δόγματα της?
Άν έχεις πρόθεση να το διαβάσεις, αφού γνωρίζω πως είσαι Ο ΜΟΝΟΣ που διαβάζει εδώ, εγώ θα σου το χαρίσω.
Η διαμάχη Αριστοτελικών - Πλατωνικών κράτησε στο Βυζάντιο ως το 1400 με τον Πλήθων να κατηγορείται για αιρετικός ως Πλατωνικός
Για μια στιγμή νόμισα ότι την έχω τραβήξει εγώ αυτήν την φωτό.
Theodo είσαι μέλος στην ΕΕΑ?
Αν δεν θες να γράψεις δημοσιως στείλε πμ
Δε με χαλάει, έχει επικρατήσει ο όρος Εθνικοί.
Δωδεκαθεϊστές
"φαινομενική"
όπως ακριβώς τα λές.
Η λογική στον Χριστιανισμό πέθανε μετά την δολοφονία (από τους σεβάσμιους Ορθοδόξους) του Άρειου.
Η δολοφονία έγινε στην Κωνσταντινούπολη κατά την διάρκεια διαλείμματος κοινής
συλλειτουργίας του Αρείου με ορθοδόξους με μαφιόζικο τρόπο: ..... καταγγέλθηκαν
με πρωταγωνιστές σεβάσμιους κληρικούς του Οικουμενικού Θρόνου, ...
]
τι γινετε ρε με τον Κομμουνισμο ? μετα τι εχει ? Με τον Βουδισμο με τον Ινδουισμο κτλ ?
Τυπε ψαχνεις σε τι να πυστεψεις και ετσι ?
Πυστεψε στον εαυτο σου και μονο, ολα τα αλλα ειναι 2 καρα μαλακιες.
φιλε εκει που μαζευεστε για να λατρευετε τον ποσειδωνα, κανετε καμια παρτουζα ή μονο με νερομενο κρασι τη βγαζετε ???
γιατί δεν ασχολείστε με τον πυρήνα της αρχαιοελληνικής σκέψης (που όπως είπα ψιλοχεσμένους τους είχε τους θεούς).... ;;;;
πόσο σιχαμένος μπορεί να είσαι?
ρε υπερόπτη,
Εσύ στην παρτουζα
να μην έλθεις, γιατί ανάμεσά μας κυκλοφορεί ο Πάνας:
http://[URL unfurl="true"]www.fileden.com/files/2009/4/20/2411380/Panas.jpg[/img[/URL]]
[color=red][b]και τα άτακτα παιδιά, τα μαλώνει.[/b][/color]
[/quote]
Άντε πάλι.......
Απ'ολυτα σωστό! Άμα θέλουν ελληνική αναγέννηση ας σταματήσουν τις θυσίες και να μελετήσουν το πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων μπας και κάνουν κάτι για τούτο 'δω τον τόπο.ρε υπερόπτη,
νταξ συμφωνάμε στο υπογραμμισμένο...
όμως η λογική τι σχέση έχει με το δωδεκά(και όσοι άλλοι)θεο;
εννοώ, δλδ, ότι
οι αρχαίοι έκαναν ότι έκαναν (πολιτισμό τέχνες κλπ) και δεν πολυασχολούνταν με τους θεους
μακριά κι αγαπημένοι...
η έννοια της "θρησκείας" εξάλλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ...
εσύ και οι λοιποί χλαμυδάτοι, αντί να νταλκαδιάζετε με τους Ολύμπιους,
γιατί δεν ασχολείστε με τον πυρήνα της αρχαιοελληνικής σκέψης (που όπως είπα ψιλοχεσμένους τους είχε τους θεούς).... ;;;;
μήπως μπαίνετε έτσι στο "ιουδαϊκό" τριπάκι της θρησκείας;