1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Ωδή-πορδή "Υπόκωφος η βρωμερά". Μεγάλο χιτ τον 5ο π.Χ. αιώνα.
ο χρυσούς ορθός του περικλάνως.
Ωδή-πορδή "Υπόκωφος η βρωμερά". Μεγάλο χιτ τον 5ο π.Χ. αιώνα.
Από αυτά που ήδη έχεις αναρτήσει, δεν βρήκα τίποτε που να έχει κάποια σοβαρότητα.
Και μιλάς εσύ για ....γραφικότητες;
Ναι, αυτό πάλι δεν το 'χα σκεφτεί.Από αυτά που ήδη έχεις αναρτήσει, δεν βρήκα τίποτε που να έχει κάποια σοβαρότητα.
Και μιλάς εσύ για ....γραφικότητες;
εδώ μιλάμε για πουτάνες ...... ...... δογματικοί μαλάκες ........επιρρεάζει τηλεπαθητικά η Λουκά).......περί των πορδών .........απο τις πίπες που λέει ο κάθε καυλωμένος .......να πηδήξει......η πουτάνα η κρίση ......ακριβοπληρωμένη πουτάνα,......αντί να την πηδήξουμε μας πηδάει ...
Άλλωστε ελπίζω πως εδώ μέσα δεν είμαστε ανήλικα για να μπορούμε να "νουθετήσουμε" κάποιον για να έρθει στον "σωστό δρόμο",όποιος και αν είναι αυτός και αν υπάρχει κιόλας. Αλλά και υπήρχε και κάποιον ανήλικος,ποιός έχει την απόλυτη γνώση για να του πεί ποιές θα είναι οι ιδέες του; Άλλωστε όλες οι θρησκείες έχουν σωστή φιλοσοφία.
Πλάκα-Πλάκα οι 12θεϊστές είναι γραφικοί στο εξής: Πόσο πιο σπουδαίοι είναι οι Έλληνες από όλους τους άλλους, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε λίγο έξω τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους(αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν Έλληνες που διαπρέπουν σε όλους τους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό)! Αλλά επίσης και σε περίοδο ειρήνης τα έχουμε κάνει χάλια! μετά την πτώση του αρχαίου κόσμου για αυτούς έπρεπε να έχουμε μείνει στο Μεσσαίωνα μη πώ έπρεπε να είχαμε πάει στην προιστορική εποχή(έχωντας διαβάσει ιστορία των λεγόμενων βαρβαρικών λαών κατάλαβα ότι το μόνο λάθος τους ήταν που κάποτε λεηλάτησαν την ρώμη! η οποία τους αμαύρωσε έπειτα, π.χ. οι κέλτες είχαν καλύτερες γνώσεις μαθηματικών από ότι οι Έλληνες!! λόγω του πιο ακριβούς ημερολογίου που φτιάχθηκέ στον κόσμο ενώ στην ρωμαϊκή εποχή αυτοί έφτιαχναν τα πιο λεπτεπίλεπτα και καλλοφτιαγμένα αντικείμενα, από σπαθιά μέχρι κύπελα, ενώ φημίζοταν για τις "μαγικές" ιδιότητές τους στη μεταλουργία)!!Για εμένα οι 12θειστές ξεχνάνε ότι ΟΛΟΙ οι λαοί έχουν δώσει κάτι όχι μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες οι Αρχαίοι Έλληνες επηρέασαν όλη την πανταχού παρούσα φιλοσοφία, αυτό και μεσσαιωνικοί φιλόσοφοι το παραδέχονται ότι η μέθοδος των Ελλήνων είναι το καλύτερο όπλο της φιλοσοφίας, επίσης οι αρχαίοι Έλληνες επηρέασαν λόγω των βασικών ιδεών τους όλες τις επιστήμες αλλά ούτε ήταν οι μοναδικοί όυτε ήταν οι μόνοι που τις εξέλιξαν. Τέλος κάτι τελευταίο που το είπε πρην ο theodo και πιος είσαο εσύ ή ο οποισδήποτε να κρίνει τα επιτεύγματα του οποιουδήποτε ή και τον οποιδήποτε πρέπει επίσης να παραδεχθώ ότι με αυτό που γράφω δείχνει ότι και εγώ είμαι γραφικός που κρίνω μία ολόκληρη ομάδα ανθώπων(12θειστές όχι τους Αρχαίους).Όχι οι Δωδεκαθεϊστές είναι πρωτοπόροι πάντως. Στη γραφικότητα. Πιο γραφικό group δεν πρέπει να υπάρχει. Άντε και λίγο αυτοί με τα yoga κλπ. ή οι άλλοι οι ψυχικά ανάπηροι που μαζεύονται και κάνουν θεραπείες γέλιου.
Ειρωνεύομαι κάποιες από τις απαντήσεις σου και ιδιαίτερα το ύφος με το οποίο είναι γραμμένες.Πως μπορείς λοιπόν να ομιλείς (και μάλιστα να ειρωνεύεσαι) για κάτι που αγνοείς;
Όπως χρησιμοποιείς την έννοια "αθεϊστής" την ταυτίζεις με το "αγνωστικιστής" που προέρχεται από την άγνοια.
Ναι άν θέλεις να μιλήσεις για οποιαδήποτε θρησκεία, οφείλεις πρώτα να την γνωρίσης.
Σκέψου πόσο καλά πρέπει να την γνωρίσης για να είσαι σε θέση να την ειρωνευτείς.
Αν με ρωτήσεις: Εσύ γιατί μιλάς για τον Χριστιανισμό;
Θα σου απαντήσω: Μεγάλωσα στα κατηχητικά και στις Εκκλησίες και τον γνωρίζω από την καλή και την ανάποδη.
Μήπως έτσι είναι σωστότερο;Πως μπορείς λοιπόν να ομιλείς (και μάλιστα να ειρωνεύεσαι) για κάτι που αγνοείς;
Αποτελεί έννοια ο "αθεϊστής";Όπως χρησιμοποιείς την έννοια "αθεϊστής" την ταυτίζεις με το "αγνωστικιστής" που προέρχεται από την άγνοια.
Ναι , άν θέλεις να μιλήσεις για οποιαδήποτε θρησκεία, οφείλεις πρώτα να την γνωρίσης.
Αν με ρωτήσεις:" Εσύ γιατί μιλάς για τον Χριστιανισμό; "
Αν δεν ήθελες να βάλεις διαλυτικά θα έπρεπε να το γράψεις κάπως έτσιΘα σου απαντήσω: "Μεγάλωσα στα κατηχητικά και στις Εκκλησίες και τον γνωρίζω από την καλή και την ανάποδη. "
Μήπως κι εσύ,μιας μεγάλωσες στα κατηχητικά και τις εκκλησίες,έκανες μαθήματα συντακτικού στην Αθωνιάδα γκέκα;Όχι μόνο έκανες κοπάνες στο μάθημα της ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ αλλά ούτε και συντακτικό φαίνεται να διδάχτηκες στην Αθωνιάδα.
Όχι οι Δωδεκαθεϊστές είναι πρωτοπόροι πάντως. Στη γραφικότητα. Πιο γραφικό group δεν πρέπει να υπάρχει. Άντε και λίγο αυτοί με τα yoga κλπ. ή οι άλλοι οι ψυχικά ανάπηροι που μαζεύονται και κάνουν θεραπείες γέλιου.
υπάρχουν λογίς λογίς λαμόγια, συμφωνώ, αλλά τίποτε δε συγκρίνεται με τη μασκαράτα του πολιτισμού της βαριοπούλας, τούτοι δεν τα σπάνε γραφικά, τα σπάνε σε κόκκους όλα. Τάλκ και δούλοι.
Ειρωνεύομαι κάποιες από τις απαντήσεις σου και ιδιαίτερα το ύφος με το οποίο είναι γραμμένες.
Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τους συνομιλητές σου, η έπαρση των γραπτών σου, η εμμονή σου να διορθώνεις τα ορθογραφικά ή συντακτικά τους λάθη,να τους-με αποκαλείς αναλφάβητους-το,ο φορμαλισμός σου.Θεωρείς μήπως τον εαυτό σου,δάσκαλο ή αλάνθαστο χρήστη της ελληνικής;
γκέκα;![]()
αδυναμίες στη σύνταξη των απαντήσεων σου.
οι κέλτες είχαν καλύτερες γνώσεις μαθηματικών από ότι οι Έλληνες!!!
"Πώς μπορείς λοιπόν να ομιλείς και μάλιστα ειρωνικά , για κάτι που αγνοείς;"
ή
"Πώς μπορείς λοιπόν να ομιλείς για κάτι που αγνοείς και μάλιστα να το ειρωνεύεσαι;"
ή
"Πώς μπορείς να ομιλείς (και μάλιστα να με ειρωνεύεσαι) για κάτι που αγνοείς;"
Αποτελεί έννοια ο "αθεϊστής";Ο "αγνωστικιστής";
Ο "αγνωστικιστής" προέρχεται από την άγνοια;
![]()
Μήπως να το έγραφες κάπως έτσι;
Όπως χρησιμοποιείς τη λέξη( ή το ουσιαστικό) "αθεϊστής",μου φαίνεται ότι την(το) ταυτίζεις εννοιολογικά με τη λέξη (ή το ουσιαστικό) "αγνωστικιστής",το οποίο σημαίνει.... Αν δεν ήθελες να βάλεις διαλυτικά θα έπρεπε να το γράψεις κάπως έτσι
"Αν με ρωτούσες γιατί μιλώ για το Χριστιανισμό,θα σου απαντούσα γιατί μεγάλωσα στα κατηχητικά και τις εκκλησίες κι έτσι τον γνωρίζω από την καλή και την ανάποδη."
τιναυτό;
Η παραθεσή σου δεν εμπεριέχει και τον λόγο για τον οποίο αυτό θεωρείτε αληθινό: Ότι τα διασοζώμενα σεληνιακά ημερολόγια τους ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ σε ακρίβεια αυτά των Αρχαίων ελλήνων, αλλά πιος ο λόγος να παραθέσω αφού σίγουρα θα βρεις τρόπο κάπως να επιβάλεις την δικιά σου άποψη. Την ιστορία πάντως των λεγόμενων "βαρβαρικών" εθνών αν και τη γνωρίζω ελάχιστα είμαι σίγουρος πως την ξέρω καλύτερα από εσένα, μιας και αναλώνεσαι μόνο στα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων και στους διωγμούς των εθνικών από τους χριστιανούς.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.
Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
Θεέ μου, Θαύμα βρέθηκε ο πρώτος ανθρωπος δίχως αδυναμίες!!!Άν πιστεύεις πως έχω "αδυναμίες"
Θεέ μου, Θαύμα βρέθηκε ο πρώτος ανθρωπος δίχως αδυναμίες!!!
Άκου αυτό από μόνο του είναι τουλάχιστον αλαζονικό.
Η παραθεσή σου δεν εμπεριέχει και τον λόγο για τον οποίο αυτό θεωρείτε αληθινό: Ότι τα διασοζώμενα σεληνιακά ημερολόγια τους ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ σε ακρίβεια αυτά των Αρχαίων ελλήνων, αλλά πιος ο λόγος να παραθέσω αφού σίγουρα θα βρεις τρόπο κάπως να επιβάλεις την δικιά σου άποψη. Την ιστορία πάντως των λεγόμενων "βαρβαρικών" εθνών αν και τη γνωρίζω ελάχιστα είμαι σίγουρος πως την ξέρω καλύτερα από εσένα, μιας και αναλώνεσαι μόνο στα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων και στους διωγμούς των εθνικών από τους χριστιανούς.