You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι κακό τελικά να είναι κάποιος προμότορας ή αγαπούλης;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα master intruder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αγαπουλης=μαλακας που του τα τρωνε οι πουτανες και νομιζει οτι ειναι και μαγκια
προμοτορας=μαλακας που γραφει καλες κριτικες στο bourdela.com επειδη του ειπε η πουτανα οτι θα του κανει δωρο ενα γαμησι
μαγκας=αυτος που δεν ανηκει στις 2 προηγουμενες κατηγοριες
προμοτορας=μαλακας που γραφει καλες κριτικες στο bourdela.com επειδη του ειπε η πουτανα οτι θα του κανει δωρο ενα γαμησι
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
αγαπουλης=μαλακας που του τα τρωνε οι πουτανες και νομιζει οτι ειναι και μαγκια
μαγκας=αυτος που δεν ανηκει στις 2 προηγουμενες κατηγοριες τον μετα μανιας
και ασχοληται με το τι κανουν οι αλλοι κατι σαν κατινα της γειτονιας
αν ειχε μπαγιοκο και μαγκια θα εβαζε το χερι στην τσεπη οχι ομως για να τον
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σωστος! να πληρωνουμε δηλαδη για να μη μας πουν μαλακεςμαγκας=αυτος που δεν ανηκει στις 2 προηγουμενες κατηγοριες τον μετα μανιας
και ασχοληται με το τι κανουν οι αλλοι κατι σαν κατινα της γειτονιας
αν ειχε μπαγιοκο και μαγκια θα εβαζε το χερι στην τσεπη οχι ομως για να τον
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
σωστος! να πληρωνουμε δηλαδη για να μη μας πουν μαλακες
αν αυτο καταλαβες να το κοιταξεις πιστευω οτι
δεν θα ειναι κατι μονιμο.
και επειδη εισαι ακομη στην αναπτυξη
ολες οι γυναικες βλεπουν $$$$$$$
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλα...ευτυχως που εχουμε εξυπνους σαν εσενα!αν αυτο καταλαβες να το κοιταξεις πιστευω οτι
δεν θα ειναι κατι μονιμο.
και επειδη εισαι ακομη στην αναπτυξη
ολες οι γυναικες βλεπουν $$$$$$$
Κακό δεν είναι τίποτα από τα δύο.
Διαβάζουμε και κρίνουμε.
Πολλές φορές την πατάμε, και άλλες το γλεντάμε.
Μην αναζητούμε πάντα μασημένη τροφή, αναπτύξτε κρίση και μην ασχολείστε με το κράξιμο των αγαπούληδων/προμοτορέων.
Στο τέλος πάντα κρίνονται τα ευρώ που δώσαμε σε σχέση με την ικανοποίηση.
Διαβάζουμε και κρίνουμε.
Μην αναζητούμε πάντα μασημένη τροφή, αναπτύξτε κρίση και μην ασχολείστε με το κράξιμο των αγαπούληδων/προμοτορέων.
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Κακό δεν είναι τίποτα από τα δύο.
Διαβάζουμε και κρίνουμε.
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αφου εξυπακουεται οτι εχεις παει σε μπουρδελο, πες μου λοιπον σε ποιο πηγες και με ποια κοπελα στο οποιο ξεγελαστηκες απο αυτα που διαβασες εδω στο site. ΣΥ-ΓΚΕ-ΚΡΙ-ΜΕ-ΝΑ. Γραψε ποιος ηταν ο κριτικογραφος που σε ξεγελασε. Οχι γενικα και αοριστα και οχι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. Αυτα ολα που λες χωρις στοιχεια, ειναι λογια του αερα κουβεντα για να γινεται. Ασε προς το παρον τι πιστευω εγω. Το θεμα το ανοιξες εσυ, οχι εγω, και πρεπει να δικαιολογησεις αυτα που λες.Εχεις παει σε μπουρδελο? Εχεις διαβασει εδω στο site αντιστοιχη κριτικη (-ες)?
Δεν ηταν οπως τα διαβασες εδω? Ξεγελαστηκες δηλαδη απο αυτα που διαβασες εδω στο site?
Αυτά με ρώτησες Πεφωτισμένε,βρες που δεν απάντησα να σου απαντήσω λοιπόν
αλλά μάλλον απάντησα όπως βλέπεις.
Το μόνο που δεν απαντησα ευθέως ήταν αν έχω πάει σε μπουρδέλο αλλά αυτό εξυπακούεται νομίζω.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Είναι κακό να είναι κάποιος προμότορας ή αγαπούλης;
Ναι ειναι, επειδη παραπλανει εκουσια ή ακουσια τους υπολοιπους.
δηλαδή αν κάποιος βρει πουτάνες που περνάει έξοχα μαζί τους έναντι καλών λόγων σ'αυτές σαν αντάλλαγμα ως προμότορας
ή χρημάτων στην περίπτωση του αγαπούλη σαν επίσης αντάλλαγμα,πως θα πρέπει να φερθεί;
θα πρέπει να το αρνηθεί όλο αυτό και να πει όχι στο φορουμικό πουτανογράψιμο;
με ποιο πρόσχημα;οτι προστατεύει όλους τους υπόλοιπους;σας νοιάζουν όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή;
τι ασυναρτησίες είναι αυτές;μήπως απλά το λέτε γιατί δεν σας έχει τύχει και υπεραμύνεσθε ως ψευτοδίκαιοι;
Δε μου εχει τυχει ποτε, αλλα αν μου τυχαινε προφανως και θα αρνιομουν. Οχι βεβαια για την κοινοτητα του μπου.κομ αλλα κυριως για τον εαυτο μου, δεν υπαρχει κανενας λογος να ταυτοποιηθει η ιντερνετικη μου περσονα με την κανονικη, δεν υπαρχει κανενας λογος να αποκτησω εστω και τυπικες σχεσεις με καποια πορνη που δεν ξερω τι συφερτο σερνει απο πισω της.
Οι περισσοτεροι προμοτορες εδω μεσα ,απλα περνανε καλα με συγκεκριμενες πουτανες, η περνανε μετρια και γραφουν κριτικες χρυσες ,η περνανε καλα, και θελοντας να γαμησουν την συγκεκριμενη τσαμπα,η ξερω εγω με μια δοση εκπτωσης, η ξερω εγω με μεγαλυτερη διαρκεια στο δωματιο θα την προμοταρει ...
εγω την εχω πατησει 2-3 φορες με πουτανες στουντιο, ειχα διαβασει κριτικες ποιηματα,και οταν δοκιμασα ο ιδιος ξενερωσα την ζωη μου..
ολα ειναι σχετικα... Ο προμοτορας εχει να κερδησει κατι,διεκδικει κατι απο την πουτάνα ,γιαυτο την προμοταρει
εχω μαθει απο εγκυρη πηγη οτι υπαρχουν τιμημενα μελη που καθονται πανω απο μιση ωρα σε δωματια γνωστων στουντιο μονο και μονο επειδη ειναι τοπ κριτικογραφοι,και γενικα η ιεροδουλες μπροστα τους ειναι μαμα κακα, σουζα που λεμε,εαν ομως παω εγω η απλα ενα ενεργο μελος, παιρνει και παιρνω τα αρχιδια μου, τυπικοτατα ολα..
Απο την αντιπερα οχθη η αλλη οψη του νομισματος ειναι ο αγαπουλης/πιρφορος ο οποιος και εξυμνει την ιεροδουλες με χρυσομενες κριτικες, κανει δωρακια,της στελνει αφιερωσεις, ξεπερναει το φασμα πελατη-ιεροδουλες ,ετσι ωστε οχι να κερδισει απο την ιεροδουλη της μεγαλυτερες και καλυτερες υπηρεσιες με χαμηλη τιμη ,αλλα να την πιασει γκομενα, και να καλυψει το αισθηματικο του κενο με την ιεροδουλη που προμοταρει, βγαινει για καφε ,και κανει χιλια δυο εκτος φασματος πελατη-ιεροδουλης..
Ρε συ Σταμ γιατι δε μιλας με ονοματα? Απο ποιους κριτικογραφους παρασυρθηκες? Για ποια τιμημενα μελη μιλας?
Μην κανουμε σαν τους δημοσιογραφους που ολο μιλανε γενικα και επι της ουσιας δε λενε τιποτα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι τυπε δεν κανω σαν δημοσιογραφος.. ξερω ποιος εχει κατσει 45 λεπτα σε δωματιο με 50 ευρω, ξερω ποιος εχει κατσει 45 λεπτα με 60 ευρω...Ρε συ Σταμ γιατι δε μιλας με ονοματα? Απο ποιους κριτικογραφους παρασυρθηκες? Για ποια τιμημενα μελη μιλας?
Μην κανουμε σαν τους δημοσιογραφους που ολο μιλανε γενικα και επι της ουσιας δε λενε τιποτα.
εχω βγει με ατομο που ηταν παλια σταθερος πελατης σε γνωστα στουντιο,οποτε μου τα χει πει... ηταν και σε πολες ομαδικες τσαρκες.. ;)
master intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πεφωτισμένε το ύφος σου θυμίζει ανακριτή,οπότε ας απολογηθώ.
Ρώτησα κάτι και εσύ άνευ καμίας πίεσης να απαντήσεις,"κόλλησες" μόνο στην λέξη "ψέμματα".
Διατυπώνεις μία επιλεκτική ερώτηση "αποκολλώντας" μέρος από το θέμα μου,το οποίο μεγενθύνεις αρκετά
και προφανώς κινείσαι να φτιάξεις νέο θέμα πάνω στο ήδη υπάρχον.
Aφού απαντάς με ερώτηση πάνω σε ερώτηση,θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αν θες να ρωτήσεις
κάτι εκτός θέματος,ανοίγεις δικό σου θέμα και ρωτάς αυτό που θες γιατί εδώ ρωτάω κάτι άλλο.
Πάρε όμως την επαγγελματική απόδειξη σε 5μιση γραμμές απλά,σύντομα και αναίμακτα!
Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι πέφτει χονδρό δούλεμα σε κάποιες κριτικές.
Λογικά θα έχεις διαπιστώσει σε πολλά σημεία,ότι πολλά μέλη παρουσιάζουν αυτό το γεγονός ως πρόβλημα
άρα το δέχονται ως υπαρκτό εδώ και πολύ καιρό.Όλοι αυτοί μιλημένοι είναι ή απλά υποψιασμένοι;
τι σε ενόχλησε εσένα;ότι το πήρα ως δεδομένο;μα είναι δεδομένο όπως και τα άλλα που ανέφερα.
Αν δεν ήταν υπαρκτό θα υπήρχε αντίδραση και όχι αποδοχή ως προς την ερώτηση σαν γεγονός
(με τις όποιες απαντήσεις πήρε) όπως είδες.
Όταν εγώ δευτεροερχόμουν κάποιοι πρωτοπήγαιναν.
Ακόμα και να ονομάτιζα όμως τι θα άλλαζε δηλαδή;θα ξεπρόβαλλαν κάποιοι και θα έλεγαν δικαιολογίες
σε κάθε διαφωνία ξεπέτας,μπόχας κτλ ή θα έμπαιναν να απαντήσουν τα δουλάκια τους και καλά θα έκαναν.
Θα ήμουν ηλίθιος να εισέρθω σ'αυτόν τον φαύλο κύκλο.Απορώ με μερικούς που ψαρώνουν και επιχειρηματολογούν
ότι δεν είναι το ένα ή το άλλο για να πείσουν κάποιους άλλους που τους κατηγορούν,τι κολλήματα είναι αυτα;
Το θέμα είναι άλλο θυμίζω όμως και τάσσομαι ξανά ανοικτά υπέρ των προμοτοροαγαπούληδων.
Τάσσομαι και κατά των "αρνητών του μελιού" που μαλώνουν τους κακούς προμοτοροαγαπούληδες
ενώ θα έκαναν τα ίδια και χειρότερα στην θέση τους,αυτή είναι η ουσία του θέματος!
Έτσι τα βλέπω όσο κι αν σε ενοχλεί όπως φαίνεται από την στάση σου,την οποία δεν μπορώ να καταννοήσω
και να μην ξεχάσω να σου πω πως "και" εγώ δεν θα πω αυτά που εσύ θες και μάλιστα στο δικό μου θέμα.
Και κάτι τελευταίο.............γιατί προσποιείσαι ότι δεν είδες πριν ξαναρωτήσεις,το ποστ μου που ανέφερε
ότι δεν με αγγίζει η κοροιδία,ότι γελάω όταν διαβάζω τις χονδράδες και ότι όποιος δεν ένα μπουρδέλο
μπορεί να πάει στο άλλο;αναρωτιέμαι πως σου ξέφυγε αυτό,μόνο την λέξη "ψέμματα" είδες δηλαδή;
Έχω οργώσει όλα τα Βαλκάνια φίλε..............άστο!
Ρώτησα κάτι και εσύ άνευ καμίας πίεσης να απαντήσεις,"κόλλησες" μόνο στην λέξη "ψέμματα".
Διατυπώνεις μία επιλεκτική ερώτηση "αποκολλώντας" μέρος από το θέμα μου,το οποίο μεγενθύνεις αρκετά
Aφού απαντάς με ερώτηση πάνω σε ερώτηση,θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι αν θες να ρωτήσεις
κάτι εκτός θέματος,ανοίγεις δικό σου θέμα και ρωτάς αυτό που θες γιατί εδώ ρωτάω κάτι άλλο.
Πάρε όμως την επαγγελματική απόδειξη σε 5μιση γραμμές απλά,σύντομα και αναίμακτα!
Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι πέφτει χονδρό δούλεμα σε κάποιες κριτικές.
Λογικά θα έχεις διαπιστώσει σε πολλά σημεία,ότι πολλά μέλη παρουσιάζουν αυτό το γεγονός ως πρόβλημα
άρα το δέχονται ως υπαρκτό εδώ και πολύ καιρό.Όλοι αυτοί μιλημένοι είναι ή απλά υποψιασμένοι;
τι σε ενόχλησε εσένα;ότι το πήρα ως δεδομένο;μα είναι δεδομένο όπως και τα άλλα που ανέφερα.
Αν δεν ήταν υπαρκτό θα υπήρχε αντίδραση και όχι αποδοχή ως προς την ερώτηση σαν γεγονός
Ακόμα και να ονομάτιζα όμως τι θα άλλαζε δηλαδή;θα ξεπρόβαλλαν κάποιοι και θα έλεγαν δικαιολογίες
σε κάθε διαφωνία ξεπέτας,μπόχας κτλ ή θα έμπαιναν να απαντήσουν τα δουλάκια τους και καλά θα έκαναν.
Θα ήμουν ηλίθιος να εισέρθω σ'αυτόν τον φαύλο κύκλο.Απορώ με μερικούς που ψαρώνουν και επιχειρηματολογούν
ότι δεν είναι το ένα ή το άλλο για να πείσουν κάποιους άλλους που τους κατηγορούν,τι κολλήματα είναι αυτα;
Το θέμα είναι άλλο θυμίζω όμως και τάσσομαι ξανά ανοικτά υπέρ των προμοτοροαγαπούληδων.
Τάσσομαι και κατά των "αρνητών του μελιού" που μαλώνουν τους κακούς προμοτοροαγαπούληδες
ενώ θα έκαναν τα ίδια και χειρότερα στην θέση τους,αυτή είναι η ουσία του θέματος!
Έτσι τα βλέπω όσο κι αν σε ενοχλεί όπως φαίνεται από την στάση σου,την οποία δεν μπορώ να καταννοήσω
και να μην ξεχάσω να σου πω πως "και" εγώ δεν θα πω αυτά που εσύ θες και μάλιστα στο δικό μου θέμα.
Και κάτι τελευταίο.............γιατί προσποιείσαι ότι δεν είδες πριν ξαναρωτήσεις,το ποστ μου που ανέφερε
ότι δεν με αγγίζει η κοροιδία,ότι γελάω όταν διαβάζω τις χονδράδες και ότι όποιος δεν ένα μπουρδέλο
μπορεί να πάει στο άλλο;αναρωτιέμαι πως σου ξέφυγε αυτό,μόνο την λέξη "ψέμματα" είδες δηλαδή;
master intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τρουένο με βρίσκεις σύμφωνο,τυπικά αυτή είναι η απόδοση των ιδιοτήτων του προμότορα και του αγαπούλη.
Δύσκολη εγγραφή διάβασα και την δική σου τοποθέτηση.
Βλέπω ότι "και" εσείς εκτός των πολλών άλλων μελών,τους αποδέχεστε ως ύπαρξη
διότι στο τέλος θα βγούμε και τρελλοί.Νομίζω όμως ότι ήρθε πια η ώρα να δούμε τα πράγματα
με πιο ρεαλιστική ματιά.Ορθώς κάνουν και πράττουν με αυτό τον τρόπο
και το υπογράφω πλέον με μεγάλα γράμματα.2 είδη οι προμότορες λοιπόν!
Αφήνοντας στην άκρη τον στυγνό προμότορα εκ μαγαζιού ορμόμενο με την αναμενόμενη δραστηριότητα
που εγώ προσωπικά την σέβομαι,θα ήθελα να προχωρήσω στο θέμα της μετάλλαξης των πελατών.
Για την ακρίβεια κοιτώντας την υπογραφή σου Τρουένο και χαριτολογώντας παράλληλα
θα μου επιτρέψεις να τονίσω πως η περίπτωση μετάλλαξης του απλού πελάτη σε προμότορα θυμίζει
την ξαφνική αναβάθμιση του απλού υπάλληλου μιας πολυεθνικής,στην ζηλευτή θέση του διευθυντή προσωπικού.
Τότε το πουτανάκι υπάλληλος μεταμορφώνεται σε άξιο επιβήτορα (σαφώς το γουστάρει)
και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν το αρνήθηκε ποτέ και κανείς αυτό.
2 είδη όμως κι οι αγαπούληδες!
Από την άλλη ο αγαπούλης μπορεί να μην έχει χρηματικές απολαβές ή άλλα "τυχερά"
όπως ο προμότορας,αλλά δεν τον νοιάζει αυτό.
Στην ουσία οι αγαπούληδες δεν είναι όλοι ίδιοι καθότι έχουν διαφορετικούς στόχους.
Ναι μεν υπάρχει ο συναισθηματικός αναζητητής με τις παρωπίδες που αγνοεί τις συνέπειες
αρκεί να κάνει το γούστο του (καλά κάνει κι αυτός) αλλά υπάρχει και το μεγαθήριο αγαπούλης
που αποσκοπεί στο να αποκτήσει την πουτάνα ολόκληρη (ψυχή και σώμα) ποντάροντας στην πρόκληση.
Εκεί πλέον έχουμε την ανώτατη πρόκληση που μπορεί να έχει το είδος του αγαπούλη
διότι δεν επιδιώκει μόνο αγάπες και λουλούδια αλλά την απόλυτη κυριαρχία πάνω στην πουτάνα.
Το πρόβλημα είναι ότι σε σχέση με τον πρώτο κλασσικό αγαπούλη,ο "ενισχυμένος" αυτός αγαπούλης
έχει την νόηση να αντιληφθεί ότι όλα αυτά λειτουργούν σαν ναρκωτικό (τελικά όλοι καλά κάνουν)
και αυτό τον παθιάζει ακόμα πιο πολύ.Τώρα για τελείωμα λόγω βαρεμάρας ίσως να ανήκω
σε κάποια κατηγορία από αυτές σαν αγαπούλης.Ίσως και να μου ζητήθηκε να σας περιγράψω όμορφα κάτι
σαν προμότορας,είτε και να σας κοροιδεύω ακόμα εκθέτωντας απλές θεωρίες σαν κλώνος.
Διαλέξτε στην τελική ότι εσείς νομίζετε,ούτε αυτό με νοιάζει.
Όσοι τα έχουν ζήσει όμως αυτά προφανώς αντιλαμβάνονται τι λέω γιατί στους απλούς πελάτες
δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά.Ολες αυτές οι εμπειρίες είναι πολύ διαφορετικής γεύσης
από τις συνηθισμένες και πιο ελκυστικές.
Έτσι λοιπόν καλά κάνουν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες κι ας τους κατηγορούν οι δήθεν "αρνητές του μελιού".
Δύσκολη εγγραφή διάβασα και την δική σου τοποθέτηση.
Βλέπω ότι "και" εσείς εκτός των πολλών άλλων μελών,τους αποδέχεστε ως ύπαρξη
διότι στο τέλος θα βγούμε και τρελλοί.Νομίζω όμως ότι ήρθε πια η ώρα να δούμε τα πράγματα
με πιο ρεαλιστική ματιά.Ορθώς κάνουν και πράττουν με αυτό τον τρόπο
και το υπογράφω πλέον με μεγάλα γράμματα.2 είδη οι προμότορες λοιπόν!
Αφήνοντας στην άκρη τον στυγνό προμότορα εκ μαγαζιού ορμόμενο με την αναμενόμενη δραστηριότητα
που εγώ προσωπικά την σέβομαι,θα ήθελα να προχωρήσω στο θέμα της μετάλλαξης των πελατών.
Για την ακρίβεια κοιτώντας την υπογραφή σου Τρουένο και χαριτολογώντας παράλληλα
θα μου επιτρέψεις να τονίσω πως η περίπτωση μετάλλαξης του απλού πελάτη σε προμότορα θυμίζει
την ξαφνική αναβάθμιση του απλού υπάλληλου μιας πολυεθνικής,στην ζηλευτή θέση του διευθυντή προσωπικού.
Τότε το πουτανάκι υπάλληλος μεταμορφώνεται σε άξιο επιβήτορα (σαφώς το γουστάρει)
και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν το αρνήθηκε ποτέ και κανείς αυτό.
2 είδη όμως κι οι αγαπούληδες!
Από την άλλη ο αγαπούλης μπορεί να μην έχει χρηματικές απολαβές ή άλλα "τυχερά"
όπως ο προμότορας,αλλά δεν τον νοιάζει αυτό.
Στην ουσία οι αγαπούληδες δεν είναι όλοι ίδιοι καθότι έχουν διαφορετικούς στόχους.
Ναι μεν υπάρχει ο συναισθηματικός αναζητητής με τις παρωπίδες που αγνοεί τις συνέπειες
αρκεί να κάνει το γούστο του (καλά κάνει κι αυτός) αλλά υπάρχει και το μεγαθήριο αγαπούλης
που αποσκοπεί στο να αποκτήσει την πουτάνα ολόκληρη (ψυχή και σώμα) ποντάροντας στην πρόκληση.
Εκεί πλέον έχουμε την ανώτατη πρόκληση που μπορεί να έχει το είδος του αγαπούλη
διότι δεν επιδιώκει μόνο αγάπες και λουλούδια αλλά την απόλυτη κυριαρχία πάνω στην πουτάνα.
Το πρόβλημα είναι ότι σε σχέση με τον πρώτο κλασσικό αγαπούλη,ο "ενισχυμένος" αυτός αγαπούλης
έχει την νόηση να αντιληφθεί ότι όλα αυτά λειτουργούν σαν ναρκωτικό (τελικά όλοι καλά κάνουν)
και αυτό τον παθιάζει ακόμα πιο πολύ.Τώρα για τελείωμα λόγω βαρεμάρας ίσως να ανήκω
σε κάποια κατηγορία από αυτές σαν αγαπούλης.Ίσως και να μου ζητήθηκε να σας περιγράψω όμορφα κάτι
σαν προμότορας,είτε και να σας κοροιδεύω ακόμα εκθέτωντας απλές θεωρίες σαν κλώνος.
Διαλέξτε στην τελική ότι εσείς νομίζετε,ούτε αυτό με νοιάζει.
Όσοι τα έχουν ζήσει όμως αυτά προφανώς αντιλαμβάνονται τι λέω γιατί στους απλούς πελάτες
δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά.Ολες αυτές οι εμπειρίες είναι πολύ διαφορετικής γεύσης
από τις συνηθισμένες και πιο ελκυστικές.
Έτσι λοιπόν καλά κάνουν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες κι ας τους κατηγορούν οι δήθεν "αρνητές του μελιού".
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Ανοιγουμε ενα θεμα συνηθως, για να κανουμε ΔΙΑ-ΛΟΓΟ, οχι ΔΙΑ-ΛΕΞΗ η ΜΟΝΟ-ΛΟΓΟ. Συγνωμη για τις ερωτησεις.Πεφωτισμένε το ύφος σου θυμίζει ανακριτή,οπότε ας απολογηθώ.
master intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πεφωτισμένε θες διάλογο;δεν το έδειξες αυτό όπως κάποιοι (λίγοι) άλλοι.
Αντιθέτως "κόλλησες" κάπου συγκεκριμένα από την αρχή σου θυμίζω
και ρωτούσες τα ίδια και τα ίδια.
Τοποθέτηση δεν είδα να κάνεις,ούτε και είδα να υποχρεώθηκε κανείς να κάνει.
Όποιος ήθελε είπε κάτι κι όποιος δεν ήθελε δεν είπε,αλλά εσύ πάλι αλλού το πας!
Θες και διάλογο............έχεις κι απαιτήσεις!
Αντιθέτως "κόλλησες" κάπου συγκεκριμένα από την αρχή σου θυμίζω
και ρωτούσες τα ίδια και τα ίδια.
Τοποθέτηση δεν είδα να κάνεις,ούτε και είδα να υποχρεώθηκε κανείς να κάνει.
Όποιος ήθελε είπε κάτι κι όποιος δεν ήθελε δεν είπε,αλλά εσύ πάλι αλλού το πας!
Θες και διάλογο............έχεις κι απαιτήσεις!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 140