Νέα

Είναι δυνατόν; Παρθένοι ετών... 44

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακριβώς.Και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν μέχρι πριν κάτι χρόνια οι φυλακές ανηλίκων.Έμπαινε ένας διαρηκτάκος ή ένα παλιόπαιδο που έκλεψε ένα δεκαχίλιαρο και έπεφτε τέτοιο ξύλο απο δεσμοφυλακες,τους ασκούσαν τέτοια ψυχική και σωματική βία που αυτα τα παιδιά γίνοταν οι μεγαλύτεροι κακοποιοι..

Κανονικά εκτός από το παιδί,έπρεπε να βάζουν φυλακή και τους γονείς του παιδιού

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κανονικά εκτός από το παιδί,έπρεπε να βάζουν φυλακή και τους γονείς του παιδιού
Σωστα.
Ειναι φυσει αδυνατον να παρουσιασει παραβατικη συμπεριφορα το παιδι, και να μην ευθυνονται γι αυτο οι γονεις.

Επισκέπτης
Και κάτι σχετικό με το θέμα......το παρθένος δεν ισχύει για άνδρα..... ;)

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έχω περάσει τα 40,και παίζω μπουνιές και ξύλο ακόμα......όχι βέβαια για κακό σκοπό,αλλά  για πλάκα.....και για να διατηρούμε σε φόρμα

Το "ζωάκι" δε μπορώ να το δεχτώ για έναν άνθρωπο πάντως...δεν είναι ίσα και όμοια με τα κοινά ζώα
Μιας είσαι ανήλικος,μια έχεις περάσει τα 40...αποφάσισε... :grin:

Η φόρμα σε τί σου χρειάζεται,πυγμάχος είσαι;;;

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης

Ανήλικος = κάτω των 40

Η φόρμα μου χρειάζεται,σε περίπτωση που παίξω ξύλο στ'αλήθεια.......όπως καλή ώρα με τον λάιον κινγκ ;)

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ανήλικος = κάτω των 40

Η φόρμα μου χρειάζεται,σε περίπτωση που παίξω ξύλο στ'αλήθεια.......όπως καλή ώρα με τον λάιον κινγκ ;)
Δεν ξέρω πως το ορίζεις εσύ αλλά για εμάς τους κοινούς θνητούς ανήλικος=κάτω των 18. :rolleyes:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πως το ορίζεις εσύ αλλά για εμάς τους κοινούς θνητούς ανήλικος=κάτω των 18. :rolleyes:

Σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ,είναι και 21.....στη Σκωτία είναι 16.....πάντως πιστεύω,ότι πρέπει να ανέβει η ηλικία της ενηλικίωσης......ο 25αρης πλέον είναι παιδάκι...δε μπορώ να πσιτέψω ότι είναι ενήλικος.... :S

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Πρόσεχε καμια μέρα μόνο μη σε φορμάρουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και γω ήξερα έναν στο ΠΑΠΕΙ που 'ηταν μπρατσαράς και καυχιόταν που έλιωνε 4 μέρες τη βδομάδα και έκανε box kαι street fighting και όλο του καυγά ήταν ώσπου μια μέρα που πήραξε τη γκόμενα ενός ο τύπος και με το δίκιο του τον έσπασε και τον έστειλε 2 βδομάδες στο νοσοκομείο

Επισκέπτης
Πρόσεχε καμια μέρα μόνο μη σε φορμάρουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και γω ήξερα έναν στο ΠΑΠΕΙ που 'ηταν μπρατσαράς και καυχιόταν που έλιωνε 4 μέρες τη βδομάδα και έκανε box kαι street fighting και όλο του καυγά ήταν ώσπου μια μέρα που πήραξε τη γκόμενα ενός ο τύπος και με το δίκιο του τον έσπασε και τον έστειλε 2 βδομάδες στο νοσοκομείο

Εγώ δε κάνω μαλακίες,να πειράζω γκόμενες άμα δε μου δώσουν δικαίωμα....οπότε μη με φοβα΄σαι... :)

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ,είναι και 21.....στη Σκωτία είναι 16.....πάντως πιστεύω,ότι πρέπει να ανέβει η ηλικία της ενηλικίωσης......ο 25αρης πλέον είναι παιδάκι...δε μπορώ να πσιτέψω ότι είναι ενήλικος.... :S
Κανονικά θα έπρεπε πάντως....και αργησε κιόλας....

Επισκέπτης
Αν όχι 40.....33 (όσα και τα χρόνια του Χριστού),είναι καλά ως ηλικία ενηλικίωσης πλέον..... :thumbsup:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν όχι 40.....33 (όσα και τα χρόνια του Χριστού),είναι καλά ως ηλικία ενηλικίωσης πλέον..... :thumbsup:
Συγγνώμη αλλά το γεγονός ότι η πλειοψηφία είναι ανώριμη δεν συνεπάγεται πως πρέπει να αλλάξει το όριο ενηλικίωσης!!! :idiot: :uglystupid:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν Αβράμη σου έχω δουλειά.Έλα Αγγλία να πλακώσεις στο ξύλο όλα τα μαλακισμένα που ουρλιάζουν,ξεβρακώνονται και όποτε βγαίνω έξω μου πρήζουν τα αρχίδια!Σου κάνω τα εισιτήρια!!

Επισκέπτης
Συγγνώμη αλλά το γεγονός ότι η πλειοψηφία είναι ανώριμη δεν συνεπάγεται πως πρέπει να αλλάξει το όριο ενηλικίωσης!!! :idiot: :uglystupid:

Μη ξεχνα΄ς ότι ο ενήλικος έχει και το δικαίωμα να ψηφίζει.........σου φαίνεται εντάξει ένας ανώριμος να ψηφίζει;;;; ;)

Επισκέπτης
Λοιπόν Αβράμη σου έχω δουλειά.Έλα Αγγλία να πλακώσεις στο ξύλο όλα τα μαλακισμένα που ουρλιάζουν,ξεβρακώνονται και όποτε βγαίνω έξω μου πρήζουν τα αρχίδια!Σου κάνω τα εισιτήρια!!

Προτιμώ να πλακώσω κα΄τι μαλάκες Ελληνάρες

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Συγγνώμη αλλά πότε ας πούμε ξηγιέσαι αλμυρό φυστίκι;Όταν κάποιος σου κορνάρει και βρίζει;Όταν κάποιος σε κοιτάξει περίεργα;;ή μήπως και με πορτιέρηδες που το παίζουν εξουσία;

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μη ξεχνα΄ς ότι ο ενήλικος έχει και το δικαίωμα να ψηφίζει.........σου φαίνεται εντάξει ένας ανώριμος να ψηφίζει;;;; ;)
Ρε μην τα μπερδεύεις,άσχετο αυτό,στα 18 πρέπει να έχεις ωριμάσεις πως να το κάνουμε τώρα...

Κάποιους συγκεκριμένους από εδώ μέσα εννοείς προφανώς... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom