Νέα

Είναι δυνατόν; Παρθένοι ετών... 44

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε μην τα μπερδεύεις,άσχετο αυτό,στα 18 πρέπει να έχεις ωριμάσεις πως να το κάνουμε τώρα...
Κάποιους συγκεκριμένους από εδώ μέσα εννοείς προφανώς... :2funny:

Και όχι μόνο.....αλλά και κάτι μαλάκες που χαζογελάνε με μαλακίες στις καφετέριες και μιλάνε δυνατά :jerking:

Συγγνώμη αλλά πότε ας πούμε ξηγιέσαι αλμυρό φυστίκι;Όταν κάποιος σου κορνάρει και βρίζει;Όταν κάποιος σε κοιτάξει περίεργα;;ή μήπως και με πορτιέρηδες που το παίζουν εξουσία;

Άμα κάποιος μου μιλήσει χοντροκομμένα,χωρίς να με ξέρει π.χ.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Αν είσαι φίλος αληθινός σε τέτοιο άτομο δεν το παίζεις γκομενιάρης ούτε τον κοροιδευεις που δεν έχει ταίρι.Μπορεί τα ψέματα να ταν επειδή τον κάνατε να νιώθει μειονεκτικά στην παρέα..
:thumbsup: :cool2:
Eιδικα αν του σταθεις και σαν ΦΙΛΟΣ δεν θα σε ξεχασει ποτε....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Και όλα καλά αλλά με το ψέμμα ρε γμτ τί καταλαβαίνουνε μπορείς να μου εξηγήσεις;;; :rolleyes: :think:

Ψέμματα δεν είπα πότε ότι είμαι ο γαμιάς της γειτονιάς,μεγάλο καραγκιοζιλίκι...ειδικά όταν κάποια στιγμή φανεί η αλήθεια... :headbang:
Ενισχυεται και καλα η προσωπικοτητα τους στην παρεα λογω της μειονεκτικοτητας που νιωθουν
ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι οπως κι αν το δεις αλλα οταν σε δουλευουν .....  :-

Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε αυτο το να καυχιομουν σε κανεναν και οποτε εβλεπα καποιον
σε δυσκολη φαση παντα προσπαθουσα να του σταθω η να τον ''σπρωξω'' να ξεφυγει
απο την πολυ ασχημη αυτη φαση που σε κομματιαζει ψυχολογικα....
Εστω να του δωσω λιγο θαρρος για να προχωρησει στην ζωη .....

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενισχυεται και καλα η προσωπικοτητα τους στην παρεα λογω της μειονεκτικοτητας που νιωθουν
ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι οπως κι αν το δεις αλλα οταν σε δουλευουν .....  :-

Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε αυτο το να καυχιομουν σε κανεναν και οποτε εβλεπα καποιον
σε δυσκολη φαση παντα προσπαθουσα να του σταθω η να τον ''σπρωξω'' να ξεφυγει
απο την πολυ ασχημη αυτη φαση που σε κομματιαζει ψυχολογικα....
Εστω να του δωσω λιγο θαρρος για να προχωρησει στην ζωη .....
Είχα έναν γνωστό όμως ο οποίος ήτανε τραγικος έτσι...χωρίς ποτέ να του την πούμε ή κάτι να γίνει ήθελε ντε κ καλά να το πάει εκεί,συμπεριφερότανε τόσο χαζά κ πολλά-πολλά...λες κ ήθελε ρε γμτ να του την πούμε. :rolleyes:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Οι οποίοι πλάθουν αντίστοιχα παιδιά τα οποία μια μέρα θα γίνουνε μεγάλοι πούστηδες ή ανεύθυνοι με την σειρά τους αν δεν καταλήξουνε στην φυλάκα...
Λαθος...

Εξαρταται φυσικα απο τις συνθηκες στο σπιτι, το ποσο στηριζονται στις διαφορες επιλλογες τους
στο πως τους βλεπουν στο σπιτι και κατα συνεπεια στον περιγυρω τους και ποση αγαπη λαμβανουν ωστε να ειναι σε θεση να δωσουν κι αυτοι αργοτερα......

Κυριως ομως οφειλεται στον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του καθενος και στην ικανοτητα αντιδρασης αναλογα απο τα βιωματα τους

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λαθος...

Εξαρταται φυσικα απο τις συνθηκες στο σπιτι, το ποσο στηριζονται στις διαφορες επιλλογες τους
στο πως τους βλεπουν στο σπιτι και κατα συνεπεια στον περιγυρω τους και ποση αγαπη λαμβανουν ωστε να ειναι σε θεση να δωσουν κι αυτοι αργοτερα......

Κυριως ομως οφειλεται στον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του καθενος και στην ικανοτητα αντιδρασης αναλογα απο τα βιωματα τους
Και ο χαρακτήρας δεν πλάθεται,υπάρχει από την μέρα πού θα γεννηθείς;;;

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Και ο χαρακτήρας δεν πλάθεται,υπάρχει από την μέρα πού θα γεννηθείς;;;
πλαθεται αλλα δεν ειναι και και παστελινη να τον σουλουπωσεις κιολας....

Το κλειδι βρισκεται στα ερεθισματα του περιβαλοντος σου και στο τι παιρνεις απο αυτο

Ειναι και πως μπορεις να διαχειριστεις διαφορες καταστασεις μεσα απο τα βιωματα σου
βελτιωνοντας παντα τις αντιδρασεις σου.... προς το καλυτερο

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Το λυκειο μου ηταν η μεγαλυτερη δεξαμενη μπαζογκομενας στην περιοχη(πανω απο 95%)...Ακομα το θυμαμαι με φρικη... :S
Αυτο μονο ως μια ιδεα της καταστασης... :)
Υπερβολικο αυτο το 95% που αναφερεις...
Ολοι εχουν  την ομορφια τους σε πολλαπλους τομεις και εκει θα πρεπει να εστιαζεις....

Φρικη γιατι ? Εσυ εισαι τελειος μηπως ?
Κανενας δεν ειναι τελειος....
Θα πρεπει να επαννεκτιμησεις τα οσα πιστευεις......

Ολα στην ζωη ειναι αμοιβαιος συμβιβασμος ...
Δυο ανθρωποι δεν γινεται να συμφωνουν παντα σε ολα ουτε να εχουν παντα τις ιδιες σκεψεις....

Για σκεψου το λιγο καλυτερα.....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι γιατί ας πούμε αφήνουν τα παιδιά να ασκούν βία και να μαθαίνουν στη ζωή να μισούν και δεν κάνουν προσπάθειες να τα συμφιλιώνουν...
Εδω εθιξες ενα θεμα που με εχει στοιχιωσει πραγματικα.....

Το προβλημα με τους δασκαλους καθηγητες κτλ ειναι οτι δεν ασκουν το επαγγελμα τους απο αγαπη γιαυτο
αλλα απο αναγκη διαβιωσης και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ.......

Συνεπως λοιπον πως θα μπορουσαν να νοιαστουν εστω και λιγο για τα παιδια που διδασκουν οταν εχουν αυτην την ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ?

Σε πολλες περιπτωσεις διαμορφωνουν χαρακτηρες και επηρεαζουν ζωες ...
Αρα θα επρεπε να ενδιαφερονται λιγο και για τα παιδια που καθοδηγουν ....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Είχα έναν γνωστό όμως ο οποίος ήτανε τραγικος έτσι...χωρίς ποτέ να του την πούμε ή κάτι να γίνει ήθελε ντε κ καλά να το πάει εκεί,συμπεριφερότανε τόσο χαζά κ πολλά-πολλά...λες κ ήθελε ρε γμτ να του την πούμε. :rolleyes:
Πιστευω οτι αν του μιλαγατε με το καλο θα του δινατε να καταλαβει πολλα πραγματα
Ολα ειναι θεμα προσεγγισης....
Υποσυνηδητα ισως ηθελε να του σταθειτε η να του μιλησετε σαν καλοι φιλοι.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
περα απο την πλακα...εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν αρεσει σε ολους τους ανθρωπους το σεξ

ουτε ολοι οι ανθρωποι εχουν αρκετες ορμες ωστε να επιζητουν το σεξ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
περα απο την πλακα...εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν αρεσει σε ολους τους ανθρωπους το σεξ

ουτε ολοι οι ανθρωποι εχουν αρκετες ορμες ωστε να επιζητουν το σεξ

Μοιρασου την ιστορια σου μαζι μας ...  :sunglasses:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Υπερβολικο αυτο το 95% που αναφερεις...
Ολοι εχουν  την ομορφια τους σε πολλαπλους τομεις και εκει θα πρεπει να εστιαζεις....

Φρικη γιατι ? Εσυ εισαι τελειος μηπως ?
Κανενας δεν ειναι τελειος....
Θα πρεπει να επαννεκτιμησεις τα οσα πιστευεις......

Ολα στην ζωη ειναι αμοιβαιος συμβιβασμος ...
Δυο ανθρωποι δεν γινεται να συμφωνουν παντα σε ολα ουτε να εχουν παντα τις ιδιες σκεψεις....

Για σκεψου το λιγο καλυτερα.....

Σορρυ φιλε αλλα την εχω χεσμενη την πνευματικη η ψυχικη ομορφια...ειμαι υλιστης... :cool2:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Και περαν αυτου ειμαι φανατικος της ρησης "money makes the world go round"....Ειμαι αραγε ελλεινιδος?  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
νομιζω οτι υπαρχει ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο αγαμιας εκει εξω και επισης μεγαλυτερο ,μονογαμιας
φταιει αυτη η μικροαστικη ελεοελληνικη νοοτροπια μας...

βεβαια εγω ειχα ενα πολυ μεγαλο προβλημα απο την εναρξη της εφηβειας μου, πριν παω πρωτη φορα σε μπουρδελο οταν ημουν 18-19 χρονων περιπου, ημουν ετοιμος να εκραγω απο τις καψες ,εκτοτε φροντιζω να τις "σβηνω" τακτικα...οποτε μεχρι να φτασω τα 60-70 το ηφαιστειακι θα ειναι de facto ανενεργο  ;)

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Και περαν αυτου ειμαι φανατικος της ρησης "money makes the world go round"....Ειμαι αραγε ελλεινιδος?  :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.
Tony Montana  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom