alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εγώ δεν πιστεύω να υπάρχουν παρθένοι τέτοιας ηλικίας..
Το να αργήσει κάποιος να κάνει σεξ και να ναι παρθένος ετών 30 δείχνει απλά ότι έχει χάσει πολλά επεισόδια από τη ζωή..Είναι όπως ένας φυλακισμένος άνθρωπος.Τι ζωή να χει κάποιος που είναι ντροπαλός σε βαθμό αρρώστιας και μόλις βλέπει κάποια το βάζει στα πόδια.Πως μπορεί κα΄ποιος να θεωρείται φυσιολογικός όταν δεν έχει βγει έστω ένα ραντεβου,έστω έναν καφέ με κάποια..
Το σεξ δεν είναι θεμα μπουρδέλου.Πολλοί όπως εγώ δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα.Ναι δεν πήγαμε με γυναίκα στα 16 και στα 17 αλλά όταν κάποια στιγμή στα 20 και στα 21 πήγαμε με κάποια και κάποιοι άλλοι λίγο αργότερα ήταν αξέχαστη εμπειρία.Λες και ξεκλείδωσε ένα νέο κομμάτι της ζωής.
Και όποιος μου πει ότι δεν κάθονται οι γκόμενες,ότι πως τις ρίχνεις και άλλα τέτοια ένα θα πω.Απλά να πηγαίνεις όπου πάνε και θα χεις την ευκαιρία σου.Το να τρέχετε σε club και ημισκότεινα bar και εκεί να το παίζετε άντρες δε λεει πέφτοντας σε κάθε γκόμενα που τα βγάζει έξω παραείναι συνηθισμένο..
Το να είσαι κύριος να πας στη δουλειά σου,να κάνεις τις καθημερινές δραστηριότητες αλλά βλέποντας τη ζωή από την καλή και τον χρόνο που είσαι έξω να τον εκμεταλλεύεσαι ώστε να βλέπεις τα πάντα και να είσαι έτοιμος για την κάθε ευκαιρία είναι που μετρά..
Και ο πιο απαισιόδοξος που δεν πιστεύει στις γυναίκες είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσε που έτυχε να δει κάποια γυναίκα που τον γοήτευσε και περνούσε από μπροστά του,που κοίταξε και κεινη με ένα χαμόγελο ένα γνέμα και δεν έκανε κίνηση..
Αυτό μόνο θέλει εξάσκηση και όλα έρχονται..Το να μπορεί καποιος να αντιδρά όπως πρέπει όταν δίνονται ευκαιρίες..
Κοσμοπολιταν σελιδα 25.