Αχαχαχαχα !εν κλειτοριδι....
Εν κατακλειδει ,εν κλειτοριδι ο οργασμος εν γυναιξι .
Αχαχαχαχα !εν κλειτοριδι....
μάλλον το αντίθετο είναι, αν βρεις καλή κοπέλα σε οίκο που να σε καλύπτει προτιμότερο είναι
από την κάθε πατσαβούρα ελλεινίδα με απολυτήριο τεχνικού λυκείου 9,1, περίσσια κυτταρίτιδα και φυσικά θα σου ψήσει το
ψάρι στα χείλη για να σου το δώσει, α και σαν κερασάκι θα έχει απαιτήσεις για έξοδα, βόλτες, αμάξι και γκαρναρόμπα >
μονο αμα ειναι ομορφες. Οι Ισραηλιτισσες παντως ειναι
και μερικοι ισραηλιτες
και μερικοι ισραηλιτες
Σ αυτο που σου πα το απογευμα δεν απαντησες... οπου σε συμφερει απαντας ε? σε στριμωξαμε και την εκανες.
δεν αναφερθηκα πουθενα στην αλι. εσυ ρωτησες/ειπες *δε θυμαμαι* αν φαινεσαι ανασφαλης και σου απαντησα. αν θελοντας να δικαιολογησεις τον εαυτο σου, κατηγορεις αλλους, να το κοιταξεις.
Δεν ειπα οτι αναφερθηκες... ειπα οτι μιας και οπως φαινεται εχεις ματακια και προσεχεις τα δικα μου ποστ... αυτηνης το αβαταρ που βγαζει ματι δεν το βλεπεις? Ελα κανε αλλου την κουτοπονηρη... πες οτι δεν σε συμφερει και τελειωνε πας να βγεις και απο πανω σκατο
Μου γινες και ψυχολογος... αντε να κοιταχτεις πρωτα εσυ που ψαχνεις εσκορτ γκομενες απο δω μεσα να χαζευεις αντι να βρεις καναν γκομενο και ασε με εμενα... να το κοιταξω λεει τι να κοιταξω μωρη? αντε κοιτα την καμπουρα σου
μα δεν αναρωτηθηκε τπτ η αλλη, εσυ αρχισες να λες παλι τα δικα σου χαχαχαχα
Μαλακας ειμαι
Σε λιγο αναμενεται μια δικη μου μεινε συντονισμένοςαστο γαμα το , εγω φταιω που καθομαι και χανω τον χρονο μου με τα τσατσονια εδω μεσα.
Παω να δω καμια κριτικη μπας και περασω καλα. Μαλακας ειμαι που χαλαω χρονο με σας εδω.
Σε λιγο αναμενεται μια δικη μου μεινε συντονισμένος
Σε λιγο αναμενεται μια δικη μου μεινε συντονισμένος
Δεν ξεπαρθενιαστικα...ωωωωωωωω γαμησες? Μπραβο. Ελπιζω αυτη να μην ηταν φολα