Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?
:shit:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Δεχεται δαχτυλο στο κοκορακι και γλωσσα,αλλα ειναι παρθενα???
Καλα στεφανα να ζησετε!!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
προχωρας μεχρι τελους διοτι σε εμενα προσωπιακα παντ αηταν το ονειρο μου να παω με παρθενα :'( :'( :'( :'( :'(

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

εαν θες μονο να της τον φορεσεις,κανε μια προσπαθεια,αλλιως φιλε δροοοομοοοοοοοοοοο  :badair:
συμφωνα παντα με αυτα που γραφεις,το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι παρθενα.αυτο που θα σε χτυκιασει ειναι οτι ηδη εχεις καταλαβει οτι ειναι εγωιστρια.και μαντεψε τι;

[size=40pt]ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ[/size]

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Καλά... αυτή η περίπτωση... είναι όντως περίπτωση...  :2funny:
Πρώτων όπως κατάλαβες και εσύ λογικά δεν είναι για ξεπέτα... Αν την γαμήσεις έχεις μπλέξει...
Αν θέλεις και εσύ να μπλέξεις.. τότε μετά από μερικά γαμήσια που θα της ρίξεις επειδή είναι στερημένη και έχει χάσει τις εμπειρίες που περνάμε όλοι μεταξύ 16-23....  που θα τη χάνεις που θα την βρίσκεις... πάνω σε μια πούτσα θα είναι... (και μάλλον όχι πάντα την δικιά σου)....

ο θεός μαζί σου...  :priest:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Γλώσσα όχι μέσα, μόνο στο κοκοράκι της.

Φιλε περα απο την πλακα,μια γυναικα(30αρα) που αφηνει να τη γλυψεις και δε γαμιεται εχει προβλημα.Αν δε ειναι οντως παρθενα ακομα χειροτερα!
Γραφεις οτι ειναι πολυ μορφωμενη.Η μορφωση ομως σου ανοιγει πνευματικους οριζοντες που δεν δικαιολογουν παρθενια στα 30.

Μηπως ειναι δικαστικος?

Και θα γινει ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ μολις περασει λιγος καιρος και υπαρξει οικειοτητα!!!!!!!!!!!!

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Καλά... αυτή η περίπτωση... είναι όντως περίπτωση...  :2funny:
Πρώτων όπως κατάλαβες και εσύ λογικά δεν είναι για ξεπέτα... Αν την γαμήσεις έχεις μπλέξει...
Αν θέλεις και εσύ να μπλέξεις.. τότε μετά από μερικά γαμήσια που θα της ρίξεις επειδή είναι στερημένη και έχει χάσει τις εμπειρίες που περνάμε όλοι μεταξύ 16-23....  που θα τη χάνεις που θα την βρίσκεις... πάνω σε μια πούτσα θα είναι... (και μάλλον όχι πάντα την δικιά σου)....

ο θεός μαζί σου...  :priest:

Αυτό φοβάμαι.. μη μου βγει τίποτα άλλο από αυτό που γνώρισα εξ αρχής.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Εγώ δεν έχω τέτοια απωθημένα. Απλά θέλει με καπότα πάντα.
den μου εχει τυχει ποτε αν και φευγατα αντα παντ<α το ονειρευομουν!!!!
παντως αν ειναι οντως παρθενα θελει προσοχη και υπομονη που αν δεν την εχεις καλυτερα καντηνα αλλιως παιρνεις το ρισκο και περιμενεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Της τον δίνεις  :pipa1: μερικές φορές και μετά ξεκόβεις.

Θα σου τα πρήζει συνέχεια και δε θα δεις προκοπή (στον εσωτερικό σου κόσμο).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
cosmopolitan-greece-september-2010-megan-fox.jpg

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
den μου εχει τυχει ποτε αν και φευγατα αντα παντ<α το ονειρευομουν!!!!
παντως αν ειναι οντως παρθενα θελει προσοχη και υπομονη που αν δεν την εχεις καλυτερα καντηνα αλλιως παιρνεις το ρισκο και περιμενεις

Πόση υπομονή πια ... 2 μήνες είμαστε μαζί

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ενδεχόμενο ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τόχουμε σκεφτεί;;

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Το ενδεχόμενο ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τόχουμε σκεφτεί;;

Δεν μου έχει δείξει τέτοια δείγματα αν και μου έχει περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Από φιλιά και από πάθος πάντως (με μένα) καλά πάει. Φιλιόμασταν και επί 4-5 ώρες συνεχώς (με μικρά διαλείμματα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom