Νέα

Είμαστε όλοι κλέφτες;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είμαστε όλοι κλέφτες
4a8b01faf873ae64743f61d5867cfe26_M.jpg
Και[/URL], μάλιστα, χωρίς βάρος στη συνείδηση…
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να αποκτήσουν κάτι χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμό τους. Όχι, δε μπαίνουν στα σπίτια και στα καταστήματα για να βουτήξουν ό,τι τους γυαλίσει και έπειτα να φύγουν σφυρίζοντας ανέμελα, ούτε αποσπούν πορτοφόλια και τσάντες από ανυποψίαστους περαστικούς. Μπαίνουν -όπως όλοι μας- στον απέραντο κόσμο του world wide web, όμως, και παίρνουν ό,τι επιθυμούν χωρίς το παραμικρό κόστος. Μια έρευνα που έγινε στη Δανία από το Ινστιτούτο Rockwool μελέτησε τις ηθικές παραμέτρους του δημοφιλούς downloading. Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως το 70% των ανθρώπων νιώθουν πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να μοιράζεσαι αρχεία με άλλους χρήστες, αρκεί κανείς να μην έχει κέρδος.

Οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να βαθμολογήσουν από το 1 έως το 10 πόσο αποδεκτές κοινωνικά είναι ορισμένες πράξεις. Και, όταν το θέμα έφτασε στο downloading, 7 στους 10 απάντησαν πως δεν το θεωρούν καθόλου λάθος. Και, μάλιστα, ένα ποσοστό που άγγιζε τα 3/4 των ερωτηθέντων δήλωσε πως θεωρεί εντελώς απαράδεκτο το να χρεώνεται υλικό όπως η μουσική και οι ταινίες, τα προγράμματα και όλα όσα «κατεβάζουμε» από το internet και κάποιος να βγάζει κέρδος (...).

Μάλλον κανείς από εκείνο το 70% δεν πτοείται όταν κατεβάζει ταινίες για να τις δει στην 42' ιντσών οθόνη του χωρίς να πληρώσει εισιτήριο στη σκοτεινή αίθουσα. Και, παραδεχτείτε το, δεν σκέφτεστε και πολύ διαφορετικά, έτσι δεν είναι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειμαστε ολοι πειρατες τυπε :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.supercheats.com/guides/files/guid/soul-calibur-iv/cervantes1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/303/4/8/cervantes_de_leon_by_busasami-d31urvd.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Eίσαστε όλοι κλέφτες,φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρεεεε!!! :birdman: :s&m_3:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Απο τη στιγμη που το κρατος με γαμει στην φορολογια και τις αυξησεις σε εισητηρια,καυσιμα,φπα κτλ πως θα μου μεινουν εμενα φραγκα να αγορασω μουσικη,ταινιες,προγραματα? ουτε για αστειο. Γιαυτο και δεν βλεπω κανενα λαθος στο downloading. Αν οι δισκογραφικες και οι εταιριες παραγωγης ταινιων στραβωνουν με αυτο πρωτα να ριξουν το φταιξιμο σε αυτους που μας αδειαζουν τις τσεπες και μετα σε εμας που κατεβαζουμε. Αυτα.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απο τη στιγμη που το κρατος με γαμει στην φορολογια και τις αυξησεις σε εισητηρια,καυσιμα,φπα κτλ πως θα μου μεινουν εμενα φραγκα να αγορασω μουσικη,ταινιες,προγραματα? ουτε για αστειο. Γιαυτο και δεν βλεπω κανενα λαθος στο downloading. Αν οι δισκογραφικες και οι εταιριες παραγωγης ταινιων στραβωνουν με αυτο πρωτα να ριξουν το φταιξιμο σε αυτους που μας αδειαζουν τις τσεπες και μετα σε εμας που κατεβαζουμε. Αυτα.
Να κ μια σοβαρή απάντηση,εύγε παιδί μου. :sunglasses:

Υ.Γ.Δεν είστε για σοβαρά ρε πούστη μου εδώ μέσα,θα φύγω,θα πάω αλλού!!! :birdman:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι ειμαστε κλεφτες , και προ ιντερνετ ειμασταν
μια βιντεοκασσετα την εβλεπε ολη η γειτονια και ολο το σοι
που ειναι η ειδηση ?  :think:

Τα σινεμα εκτος απ τις ταινες παρεουν και τον χορο , τον σαραουντ ηχο
τις γκομενες παραδιπλα .. ολα αυτα
δεν ειναι απαραιτητο να πας μονο για την ταινια ..

Τα ψηφιακα αρχεια αντιγραφοννται ευκολα αρα δεν βλαπω Υλικη κλοπη
το αν δω εγω η οχι μια ταινια δεν ζημιωνει κανεναν
την ειδα επιδη μου την εδωσε ο πζ , ειτε με το χερι ειτε  μεσο νετ

Βεβαια μερικοι θα πηγαιναν να την νοικιασουν και τωρα δεν πανε αφου την βλεπουν τζαμπα ...
οι λοποδιτες  :grin:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα ψηφιακα αρχεια αντιγραφοννται ευκολα αρα δεν βλαπω Υλικη κλοπη
το αν δω εγω η οχι μια ταινια δεν ζημιωνει κανεναν
την ειδα επιδη μου την εδωσε ο πζ , ειτε με το χερι ειτε  μεσο νετ
Ναι ρε συ αλλά με το χέρι σημαίνει ότι ο pz την πλήρωσε τουλάχιστον.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οι δηθεν νομιμοφρονες το κανουν γαργαρα.......

προσωπικα απο ανεξαρτητες μπαντες που γουσταρω αγοραζω τα cd τους ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω για να συνεχιζουν να βγαζουν καλη μουσικη..και περνω μονο ειδικες εκδοσεις απο μεγαλα συγκροτηματα...με bonus dvd κτλ...και σπανια αλμπουμ που δεν βρισκονται ευκολα.
παντως οι περισσοτεροι μουσικοι δεν γαζουν λεφτα απο πωλησεις δισκων εχουν πεσει δραματικα μονο απο live εκει ειναι το ζουμι..
σκεφτητε μονο οτι ενας μουσικος η συγκροτημα αρχιζει να πληρωνετε οταν πχ η εταιρεια του εχει δωσει ας πουμε 100.000 ευρω προκαταβολη (επενδυση της δισκογραφικης)για δισκο......οταν απο τις πωλησεις φθασουν στα 100.000 ευρω εσοδα τοτε και μονο θα αρχιζουν να πληρωνονται..και μετα παιζουν και οι εκαστοτε συμφωνιες αν σου ανοικουν τα κομματια η στην εταιρεια αν σου ανηκουν τα masters κτλ.......

καταληγω στο να στηριζουμε μικρους καλλιτεχνες αυτοι οντως το εχουν αναγκη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε συ αλλά με το χέρι σημαίνει ότι ο pz την πλήρωσε τουλάχιστον.
την εδωσε το χερι που την πηρε απο το χερι που την ειχε παρει απο αλλο χερι το οποιο την πηρε απο αλλο χερι που ειχε γνωστο καποιο αλλο χερι που την ειχε παρει τζαμπα απο ενα αλλο χερι που ειχε βισμα στην παραγωγη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom