Νέα

Είμαι σε απόγνωση...τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinolatris12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για κάτι τρομερά σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα "κλασικά" σημάδια:

Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.Aρχισε να βγαίνει συχνά έξω "με τα κορίτσια" και όταν τη ρωτήσω με ποιά κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις". Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.

Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες.Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της" και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.

Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου. Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σας: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το πράκτικερ και να το φτιάξω μόνος μου;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Να το πας στην αντιπροσωπια να σου αλλαξουν φαναρι...Αν εχουν τμημα καταστροφης αυτοκινητων πες να σε πεταξουν κι εσενα μεσα μπας και γλυτωσει η καημενη η γυναικα σου!!!μπουχααχχααχαχαχα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ούτε λόγος για κέρατο και λοιπές :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μια χαρά είναι η γυναίκα σου :boobies: :boobies: σωστή :knockinb: :knockinb: ηθική  :bottom: :bottom: και απ' ότι βλέπω και συζητήσιμη  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Εσύ βλέπω πως είσα καχύποπτος χωρίς λόγο :idiot: :idiot: :idiot:

Για τη σκουριά που είναι και το επίμαχο ζήτημα :jerking: :jerking: προτείνω να βάλεις ΦΛΟΚΑΜΕΞ με φλοκογάρμπιλο, αφού το ασταρώσεις βέβαια πρώτα :jerking: :jerking: :jerking:

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ρε τι μπουμπουκι εισαι εσυ ? 
αν σε κερατωνει με εναν να εισαι ευτυχισμενος γιατι με τη μαλακια που σε δερνει κανονικα θα πρεπει να δουλευει υπαρωρια για να το παρεις πρεφα .
ρωτησε τη μηπως στην ομαδα που πηδιεται ειναι και κανενας φαναρτζης , ετσι να το πατσισετε καταλαβες ?  :rockon:

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Να τριψεις την σκουρια με τα κερατο που εχεις στο κεφαλι και μετα να πεις στην γυναικα σου να το παει το αυτοκινητο σε φαναρτζη..Να στηθεις σε μια γωνια με μια καμερα και να δεις ολο το συνεργειο να την "παιρνει".Το βιντεο μετα να το βαλεις σε ενα καλο σιτε με τσοντες και να γραφει κριτικες ολος ο πλανητης αν ειναι καλο μουνι η συζυγος.
Αν ειναι καλο μουνι τοτε θα γινεις αυτοματα τιμημενο μελος στο  bourdela.com.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε μάγκες, χιούμορ κάνει ο άνθρωπος, μην τρελαίνεστε.....Γράφετε κλισέ και κοινότυπα, αλλάξτε λίγο και χαλαρώστε!

Επισκέπτης
Να τριψεις την σκουρια με τα κερατο που εχεις στο κεφαλι και μετα να πεις στην γυναικα σου να το παει το αυτοκινητο σε φαναρτζη..Να στηθεις σε μια γωνια με μια καμερα και να δεις ολο το συνεργειο να την "παιρνει".Το βιντεο μετα να το βαλεις σε ενα καλο σιτε με τσοντες και να γραφει κριτικες ολος ο πλανητης αν ειναι καλο μουνι η συζυγος.
Αν ειναι καλο μουνι τοτε θα γινεις αυτοματα τιμημενο μελος στο  bourdela.com.

E ναι και εγω καπως ετσι εγινα τιμημενος ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για να δειτε τι παθαινει ο ανθρωπος αν δεν κανει τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα το μασαζακι του..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σου ρε pipinolatri μεγαλε ...μ εκανες και εσκασα απο τα γελια απογευματιατικα.....γαμω τις σκουριες και τους φανρτζηδες τους!!!!

OP
OP
P

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Μα καλά μόνο 2-3 κατάλαβαν ότι είναι ανέκδοτο??? :headbang: :headbang:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μα καλά μόνο 2-3 κατάλαβαν ότι είναι ανέκδοτο??? :headbang: :headbang:

Μάλλον...... :jerking: :jerking: :jerking: Πριν 4-5 μέρες μίλησα περί αντίληψης  :think: :think:και χιούμορ (αυτά πάνε μαζί) και όλοι μου την πέσανε.....Τώρα βέβαια κάποιοι θα πουν "το είχα καταλάβει το αστείο μεγάλε" αλλά είναι αργά :headbang: :headbang:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μάλλον...... :jerking: :jerking: :jerking: Πριν 4-5 μέρες μίλησα περί αντίληψης  :think: :think:και χιούμορ (αυτά πάνε μαζί) και όλοι μου την πέσανε.....Τώρα βέβαια κάποιοι θα πουν "το είχα καταλάβει το αστείο μεγάλε" αλλά είναι αργά :headbang: :headbang:

ελα παραπονιαρη υπερκαυλε JJ!!! μη μου στενοχωριεσαι!

OP
OP
P

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
δεν πιστευω το avatar σου να εχει σχεση με την φαση που περιγραφεις;;

2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

:2funny: :2funny: :2funny:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να σαι καλα φιλε pipinolatri12 εγραψες....

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ο κλασσικος λαλακας ελληνας εχει φαει το κερατο και τωρα θελει να το περασει σαν ανεκδοτο..Ρε που τα πουλας αυτα!!!
Τελος παντων ειναι μαλλον ακυρο το σχολιο σου περι αντιληψης και χιουμορ,που σιγουρα ισχυει οτι πρεπει να σου κοβει λιγο για να καταλαβεις καποια αστεια, αλλα μαλλον καποιο αλλοι δεν καταλαβαν οτι εμεις που απαντησαμε θελαμε να αβανταρουμε την πλακα.
Τεσπα ωραιο το αστειο το ειπα ηδη σε κανα-δυο φιλαρακια και πεθαναμε στα γελια.
Αλλα για καλο και για κακο προσελαβε κανα ντεντεκτιβ..δεν ξερεις ποτε θα ερθει η κακια στιγμη και θα γινεις κερατοκυνηγος..μπουχαχαχa

Επισκέπτης
pipinolatris12  απίστευτο πόστ ακόμα  γελάω

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Να τριψεις την σκουρια με τα κερατο που εχεις στο κεφαλι και μετα να πεις στην γυναικα σου να το παει το αυτοκινητο σε φαναρτζη..

Μεγάλε δαγκώνω το πληκτρολόγιο από τα γέλια...u r my kind...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom