foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Ektor σαν αυτον εισαι ρε;;;
Γιατι ειμαστε ολοι μας μεσα στο ζωολογικο κηπο μαζι του αγαπητε.Απορώ ειλικρινέστατα γιατί δε βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο (σε κλουβί).
σε τι διαφωνείς δηλαδη?Απορώ ειλικρινέστατα γιατί δε βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο (σε κλουβί).
Ektor σαν αυτον εισαι ρε;;;
Στο ότι δε βρίσκεσαι σε κλουβί ζωολογικού κήπου.σε τι διαφωνείς δηλαδη?
Εσυ ψαξτο καλυτερα.Τις ιδιες μαλακιες ελεγε καποτε και ενας στο θρεντ της ταυλανδης
και κολησε υπατιτιδα βου καποια στιγμη.Προσεχετε.
τι εννοεις οτι θα τον ψηφισουν οσοι εχουν ειτζ? αυτο πιο πολυ δυσφημιση ειναισυχαμερος και πουστης και στην ψυχη και στο σωμα.
εφτασε στο σημειο να πει οτι εχει aids για να μαζεψει κανενα ψηφο.
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.
θα σου απαντουσα.Στο ότι δε βρίσκεσαι σε κλουβί ζωολογικού κήπου.
θα σου απαντουσα.
αλλα βαριεμε να κανω εγγραφη παλι.
για να τον λυπηθει κανενας το ειπε αλλα και κατι προχω-ψευτοκουλτουριαδες να εχουν καραμελα για τις εκλογες.τι εννοεις οτι θα τον ψηφισουν οσοι εχουν ειτζ? αυτο πιο πολυ δυσφημιση ειναι
1. Όχι, εσύ ψάξ'το καλύτερα. Το να γαμιέσαι από τον κώλο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να γαμάς κώλο.
2. Εγώ κώλο δεν γαμάω σχεδόν ποτέ γιατί το θεωρώ βρωμερό και ανώμαλο.
3. Η ηπατίτιδα Β', αν την κολλήσεις όντας ενήλικος, είναι σχεδόν ακίνδυνη. Το επικίνδυνο είναι να την κολλήσεις από τη γέννηση ή όντας μικρό παιδί. :-*
για να τον λυπηθει κανενας το ειπε αλλα και κατι προχω-ψευτοκουλτουριαδες να εχουν καραμελα για τις εκλογες.
Ο Αντισθένης παρά την αριστερή του ιδεολογία που έχει δείξει κατά καιρούς στις πράξεις του καταδεικνύεται ως μεγαλύτερος φασίστας.θα σου απαντουσα.
αλλα βαριεμε να κανω εγγραφη παλι.
Τυπε οι εφημεριδες εχουν βουηξει για παιδια που εγκαταλειπονται στην τυχη τους στην Ελλαδα... Εγω πιστευω οτι οι υιοθεσιες απο γκευ ζευγαρια (με καταλληλη αξιολογηση για την οικονομικη τους σταθεροτητα, αλλα και τη σταθεροτητα μεταξυ τους ως οικογενεια) θα βοηθουσαν. Καλυτερα με δυο γκευ γονεις, να νιωσουν την αγαπη που χρειαζονται, παρα με κανεναν, παραπεταμενα.σκεφτειτε τωρα πως θα μεγαλωνει ενα παιδι απο 2 πουστηδες
εδω ειμαι τυπε δεν με μπαναρε.Ο Αντισθένης παρά την αριστερή του ιδεολογία που έχει δείξει κατά καιρούς στις πράξεις του καταδεικνύεται ως μεγαλύτερος φασίστας.
Είναι σαν την ταινία το πείραμα,αφού έχει την εξουσία κάνει ότι γουστάρει και μπανάρει φωνές ελευθερίας τύπου Arcans