Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ektor σαν αυτον εισαι ρε;;;

%CE%BB%CE%BB%CE%BB%CE%BB.jpg

Επισκέπτης
Εσυ ψαξτο καλυτερα.Τις ιδιες μαλακιες ελεγε καποτε και ενας στο θρεντ της ταυλανδης
και κολησε υπατιτιδα βου καποια στιγμη.Προσεχετε.

1. Όχι, εσύ ψάξ'το καλύτερα. Το να γαμιέσαι από τον κώλο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να γαμάς κώλο.

2. Εγώ κώλο δεν γαμάω σχεδόν ποτέ γιατί το θεωρώ βρωμερό και ανώμαλο.

3. Η ηπατίτιδα Β', αν την κολλήσεις όντας ενήλικος, είναι σχεδόν ακίνδυνη. Το επικίνδυνο είναι να την κολλήσεις από τη γέννηση ή όντας μικρό παιδί.  :-*

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
συχαμερος και πουστης και στην ψυχη και στο σωμα.
εφτασε στο σημειο να πει οτι εχει aids για να μαζεψει κανενα ψηφο.
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.
τι εννοεις οτι θα τον ψηφισουν οσοι εχουν ειτζ? αυτο πιο πολυ δυσφημιση ειναι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
O βαλιανατος την βγαζει δεν την βγαζει μεχρι τον Μαη

Φουφουτος...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τι εννοεις οτι θα τον ψηφισουν οσοι εχουν ειτζ? αυτο πιο πολυ δυσφημιση ειναι
για να τον λυπηθει κανενας το ειπε αλλα και κατι προχω-ψευτοκουλτουριαδες να εχουν καραμελα για τις εκλογες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
1. Όχι, εσύ ψάξ'το καλύτερα. Το να γαμιέσαι από τον κώλο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να γαμάς κώλο.

2. Εγώ κώλο δεν γαμάω σχεδόν ποτέ γιατί το θεωρώ βρωμερό και ανώμαλο.

3. Η ηπατίτιδα Β', αν την κολλήσεις όντας ενήλικος, είναι σχεδόν ακίνδυνη. Το επικίνδυνο είναι να την κολλήσεις από τη γέννηση ή όντας μικρό παιδί.  :-*

Ρε φιλε, τα αυτονοητα θα λεμε τωρα??

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι πολυ πιο επικινδυνο να τρως κατι στον κωλο σου, παρα να βαζεις!

Δεν εχετε δει στατιστικες??   :idiot:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
θα σου απαντουσα.
αλλα βαριεμε να κανω εγγραφη παλι.
Ο Αντισθένης παρά την αριστερή του ιδεολογία που έχει δείξει κατά καιρούς στις πράξεις του καταδεικνύεται ως μεγαλύτερος φασίστας.
Είναι σαν την ταινία το πείραμα,αφού έχει την εξουσία κάνει ότι γουστάρει και μπανάρει φωνές ελευθερίας τύπου Arcans  :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Eγω το λυπηθηκα ..θα τον ψηφισω και μαλιστα θα βαλω την ψηφο σε φακελο της Βιοιατρικης

URL]]

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Διόρθωση. Ο Βαλλιανάτος εκδίδει το περιοδικό Αμφί το 1978

2zyg6z5.jpg

Προς τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, η επέλαση της lifestyle αισθητικής δεν άφησε ανεπηρέαστο το Αμφί. Η απόπειρα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, που ανέλαβε  την αρχισυνταξία κατά την περίοδο αυτή, να το κάνει πιο «μαζικό-λαϊκό», άλλαξε καθοριστικά το προφίλ του εντύπου. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την διάλυση του ΑΚΟΕ, έβαλε τέλος στην εκδοτική διαδρομή του Αμφί...

ενώ η Πάολα τραβεστί το Κράξιμο.
jazz28.jpg

:huh:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
σκεφτειτε τωρα πως θα μεγαλωνει ενα παιδι απο 2 πουστηδες
Τυπε οι εφημεριδες εχουν βουηξει για παιδια που εγκαταλειπονται στην τυχη τους στην Ελλαδα... Εγω πιστευω οτι οι υιοθεσιες απο γκευ ζευγαρια (με καταλληλη αξιολογηση για την οικονομικη τους σταθεροτητα, αλλα και τη σταθεροτητα μεταξυ τους ως οικογενεια) θα βοηθουσαν. Καλυτερα με δυο γκευ γονεις, να νιωσουν την αγαπη που χρειαζονται, παρα με κανεναν, παραπεταμενα.

Για ανατροφη απο δυο λεσβιες τι γνωμη εχεις?

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ο Αντισθένης παρά την αριστερή του ιδεολογία που έχει δείξει κατά καιρούς στις πράξεις του καταδεικνύεται ως μεγαλύτερος φασίστας.
Είναι σαν την ταινία το πείραμα,αφού έχει την εξουσία κάνει ότι γουστάρει και μπανάρει φωνές ελευθερίας τύπου Arcans  :rockon:
εδω ειμαι τυπε δεν με μπαναρε.
κοιταξε αυτη η διαφωνια που βλεπεις τωρα ειναι μικρη,και ειναι ανευ σημασιας για μπαναρισμα σε σχεση με αλλα μπαναρισματα που εχουν γινει.
το θεμα ειναι οτι κατι κομπλεξικοι οπως ο  ρωσσοποντιος ο εκτορας δημιουργουν συνεχεια προβληματα.

δεν σου φαινετε περιεργο οτι ο ρωσσοποντιος το βουλωσε και εξαφανιστηκε?

τον αντισθενη παντως να σου πω την αληθεια τον εχω για 50% σωστο για 50% μαλακα.
σωστος γιατι σε πολλα πραγματα λειτουργει σωστα και οπως πρεπει, αλλα σε πολλα επηρεαζετε απο αλλους και κανει μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom