Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το επικίνδυνο είναι να γαμιέσαι από τον κώλο, όχι να γαμάς κώλο. Εγώ σιχαίνομαι πολύ περισσότερο τις πουτάνες της Φυλής που γαμιούνται από τον κώλο παρά τις πουτάνες του Μεταξουργείου που κάνουν μόνο "normal sex".  :-*
Και τα δυο επικίνδυνα είναι παίχτη.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Παρακαλείται όπως, κάποιος γιατρός (όχι του κώλου όπως πχ ο γιαννέβαν,) να μας εξηγήσει γιατί οι πούστηδες είναι τίγκα στο ειτς.
Ανησυχεις τυπε? Εχεις κανει αταξιες, ε?  :zfuck:
Νομιζω τζαμπα ειναι οι εξετασεις στο Ανδρεας Συγγρος. Τι περιμενεις...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τωρα τον εθιξες ρε τυπε? αλβανος ειναι
μια ζωη ρωσσοποντιε απο το καζακσταν θα λες μαλακιες για κρυψεις το κομπλεξ σου για την ρατσα σου.
σκουπιδι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σκουπιδι

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Το επικίνδυνο είναι να γαμιέσαι από τον κώλο, όχι να γαμάς κώλο. Εγώ σιχαίνομαι πολύ περισσότερο τις πουτάνες της Φυλής που γαμιούνται από τον κώλο παρά τις πουτάνες του Μεταξουργείου που κάνουν μόνο "normal sex".   :-*
Με λίγα εξτρά λεφτά όλες τα κάνουν όλα.  ;)
Ο βαλιανάτος πάντως είχε παραδεχτεί πως παλιά ήταν gay ζιγκολό   :rockon:

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Νομίζω ότι ήταν  πρόεδρος των εκδιδομένων προσώπων ένα καιρό και εκδότης του περιοδικού Κράξιμο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν ειναι οντως Ρωσσοποντιος ο εκτορ λοπεζ, εγω στη θεση σου θα προσεχα πολυ τα λογια μου για να μη μετρησω τα δοντια μου.

τυπε το παιζει ιστορια στους καινουργιους. απο το αρκανης40 και μετα αλλαξε τροπαρι, στις αρχες ελεγε τα προβληματα που ειχε με αδειες παραμονης και πρασινες καρτες. γραφτον σταρχιδιασ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ανεργοι ειστε εσεις ρε μαλακες που εισαι ολοι μερα εδω μεσα.
εγω δοξα το θεο καλα ειμαι.
ζωαααααααααααααααααα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ζωααααααααααααααααααααααααααααααααα
ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ε τότε γιατί σε απασχολεί η ανεργία και την αναφέρεις σε ένα thread που δεν έχει καμία σχέση?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια ζωη ρωσσοποντιε απο το καζακσταν θα λες μαλακιες για κρυψεις το κομπλεξ σου για την ρατσα σου.
σκουπιδι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σκουπιδι

δε θα γινεις ελληνας ποτε ρε γιδι

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
τυπε το παιζει ιστορια στους καινουργιους. απο το αρκανης40 και μετα αλλαξε τροπαρι, στις αρχες ελεγε τα προβληματα που ειχε με αδειες παραμονης και πρασινες καρτες. γραφτον σταρχιδιασ
Τυπε εγω ως θολοκουλτουριαρης ψευτοανθρωπιστης ψευτοαριστερος ενδιαφερομαι για ολους τους λαθρο σαν τον αρκανη. Για το καλο του του τα λεω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ερωτηση: Ειναι και εναντιον των μεταναστων ο αρκανης? Ή μονο κατα των πουστηδων?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Καμία σχέση τύπε. Ψάξ'το καλύτερα!  :-*
Εσυ ψαξτο καλυτερα.Τις ιδιες μαλακιες ελεγε καποτε και ενας στο θρεντ της ταυλανδης
και κολησε υπατιτιδα βου καποια στιγμη.Προσεχετε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Πωπω, αυτο το θρεντ ειναι αισθητικο και πνευματικο απαυγασμα!

Keep on

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
συχαμερος και πουστης και στην ψυχη και στο σωμα.
εφτασε στο σημειο να πει οτι εχει aids για να μαζεψει κανενα ψηφο.
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.
Απορώ ειλικρινέστατα γιατί δε βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο (σε κλουβί).

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
συχαμερος και πουστης και στην ψυχη και στο σωμα.
εφτασε στο σημειο να πει οτι εχει aids για να μαζεψει κανενα ψηφο.
απο αυριο και για καμια εβδομαδα ολες οι πουστροεκπομπες και τα πουστρομπλογκ θα ασχολουντε μαζι του.
δεν εχω κανενα προβλημα με τους πουστηδες, αρκει να μην προκαλουν και να θελουν να περνανε στο κοσμο το πουστριλικι ως τροπο ζωης.
το συγκεκριμενο πουσταριο πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη για καθε πουστη που σεβετε τον εαυτο του και το κωλο του.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom