Είμαι αλκοολικός από πάντα...Μάλλον γεννήθηκα έτσι....
Εδώ και 12 χρόνια , πίνω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα μπουκάλι ουίσκι. Τις περισσότερες φορές "τελειώνω" στο 1,5 μπουκάλι....Κάθε ημέρα δηλαδή, περίπου 10 με 14 ποτά ...
Κάποτε με "ρωμαλέο" συκώτι άντεχα....σήμερα όμως στα 38 μου, το ήπαρ μου δεν είναι πια πρόθυμο....
Γνωρίζω ότι όπως το πάω είναι θέμα "λίγου" χρόνου, να περάσω στην κίρρωση - στον καρκίνο - 'η τέλος πάντων στην ταλαιπωρία και στην λήθη.
¨Εσεις λέτε... μα πόσο τυχαίο άτομο είναι...? Πόσο λιγότερος είναι ? Γιατί δεν " επιβάλλεται " στον εαυτό του ? Μα καλά τι προσπαθεί να μας πει τώρα ? Εμένα ποτέ δεν πρόκειται να μου τύχει....και αν ποτέ μου τύχει, είναι στο χέρι μου...θα το ελέγξω ! ... Στα μέτρα μου...Θα το ορίσω ...."
Σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο, ο υποφαινόμενος έχει διαλύσει την ζωή του...Επειδή στα meetings στην δουλεία του πήγαινε μεθυσμένος, επειδή το βασικό του μέλημα κάθε πρωί που ξυπνούσε... ήταν το αν ένα παγωμένο ντουζ.... θα τον "συνέφερνε" ώστε να δηλώσει το "παρόν του"....
Τεσπά... ας μην το βαρύνω άλλο...
Απλά ζητώ , ιδέες απο ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί και βιώσει, ¨¨προβλήματα " παρόμοια με το δικό μου...
ΥΓ...Και να σας παρακαλέσω ( δεν αποκλείω την σκέψη σας ), αλλά επί της γενικής γνώσης, δεν θα με ωφελήσει αν ποστάρεται .